Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

"Αντισημιτισμός και ξενοφοβία: όλα αυτά είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει απολύτως να πούμε ότι ντρεπόμαστε", δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ...

Οι γερμανοί θα πρέπει να ντρέπονται για τα κρούσματα ξενοφοβίας και αντισημιτισμού που εξακολουθούν να υπάρχουν στη χώρα, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος ΆνγκελαΜέρκελ στο εβδομαδιαίο διαδικτυακό της διάγγελμα.
Αναφερόμενη στις δολοφονίες εννέα μεταναστών από το 2000 ως το 2007--που αποδίδονται σε τρία μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας "Εθνικοσοσιαλιστικό Υπόγειο"-- η Μέρκελ έκανε έκκληση στους γερμανούς να αντισταθούν στον ρατσισμό.
"Αντισημιτισμός και ξενοφοβία: όλα αυτά είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει απολύτως να πούμε ότι ντρεπόμαστε που εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα μας. Έχουμε πολλή ακόμη δουλειά να κάνουμε μεταξύ μας πάνω σε αυτό", είπε η Μέρκελ.news 247

Σημείωση Απορρήτου  Η εντολή προς τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι σαφής προωθήστε την πολυπολιτισμική  κοινωνία σε συνδιασμό με βαρυσήμαντες δηλώσεις αντισημιτισμού, ρατσισμού και ξενοφοβίας . Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η πολιτεία προβαίνει σε συλήψεις για όποιον τολμίσει να μιλήσει η να γράψει κάτι εναντίον των εβραίων. Η πιο πρόσφατη είδηση που γνωρίζουμε είναι αυτή

"Μέσω των συνεχών μυνήσεων εναντίον του γνωστού συγγραφέα και εκδότη Άρθουρ Τόφαν, οι Εβραίοι Σιωνιστές, έχουν πετύχει να τον φέρουν στην οικονομική καταστροφή, ενώ απαιτούν να απαγορευθεί η πρόσβασή του στο Διαδίκτυο, να μην έχει το δικαίωμα να γράψει οποιοδήποτε άρθρο και να εκδώσει κάποιο βιβλίο…,  και όλα αυτά, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει με τεκμήρια το Ολοκαύτωμα…!
Ας σημειωθεί, ότι συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα στον για αυτό το έτος"…alter media gr

Είναι λοιπόν φανερό οτί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλοστημένο σχέδιο εξαπάτησης της ανθρωπότητας με πρωταγωνιστές τους εβραίους. Μέχρι σήμερα κανένας δεν εχει πάει φυλακη επειδή μίλησε η έγραψε εναντίον της Αμερικής, η της Αφρικής η οποίας δήποτε άλλης χώρας, στην Ελλάδα μάλιστα οι ίδιοι οι πολιτικοί κάνουν ανθελληνικές δηλώσεις και αποκαλούνται και προοδευτικοί.

Στο Ισραήλ οι μετανάστες δουλεύουν για ενα χρονικό διάστημα και μετά τους διώχνουν απο την χώρα. Δέν ακούσαμε όμως τίποτα απο την κυρία Μέρκελ ούτε απο κανέναν ευρωπαίο επίτροπο να χαρακτηρίζει τους Ισραηλινούς ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Αντίθετα η χώρα μας έχει δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις απο τα διεθνή δικαστήρια επειδή δεν ματαχειρίστηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς τους μετανάστες,  ή επειδή δεν έδωσε σπίτια στους τσιγγάνους κτλ.

Διαβάστε προσχτικά και αυτό το άρθρο συνδάστε το με τα προηγούμενα και τότε θα καταλάβεται...


1 σχόλιο:

  1. Να ντρέπεσαι για το πώς κατάντησες την γηραιά ήπειρο βρωμερή σιωνιστική αγελάδα,τόσο εσύ όσο και οι συνάδελφοί σου οι δήθεν "ηγέτες "" των υπολοίπων κρατών. Εβραίοι ή εβραιόδουλοι, μασονικά υποκείμενα του σατανικού σιωνισμού. Αναρωτήθηκες άραγε ποτέ σου εβραία σκρόφα πόσες ψυχές έχεις πάρεις στον λαιμό σου,χάριν του Αντιχρίστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή