Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο «πολυμήχανος» Κρητικός που δεν έχει ανάγκη την ΔΕΗ

Ορίστε… Υπάρχει και άνθρωπος και μάλιστα Έλληνας από την Κρήτη ο οποίος δεν έχει ανάγκη την ΔΕΗ κι έτσι δεν του ήρθε και το χαράτσι!!!

Πρόκειται για τον 50χρονο «πολυμήχανο» ερασιτέχνη ερευνητή Μιχάλη Καλογεράκη, ο οποίος έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του στις Γούρνες Ηρακλείου δικό του παρασκευαστήριο καυσίμου, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιους... αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόν

Βέρνερ φον Μπράουν: Τα τελευταία του λόγια


Έχουμε συνηθίσει την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών. Και την "νεκρή" γλώσσα των ακαδημαϊκών. Απολαύστε ένα βίντεο με την τελευταία γραμματέα του Βέρνερ Φον Μπράουν. Συνηθίζεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα και ειδικά ανάμεσα στους καθηγητές πανεπιστημίου να παρουσιάζεται ο ερευνητικός τομέας με ένα φωτοστέφανο. Όταν είσαι φοιτητής αισθάνεσαι οτι είσαι στο "ιερό" της έρευνας. Νομίζεις ότι όλα είναι καθαρά, όλα είναι φανερά. Δυστυχώς όμως.. Μεσα στην επιστημονική κοινότητα επικρατεί η συνομωσία, η απόκρυψη πληροφοριών, η απόκρυψη τεχνολογίας..

FEDERAL RESERVE ACT

Αλβανοί έβγαλαν όπλο εν μέσω πλήθους στο Μετρό στα Σεπόλια!!


Για άλλη μία φορά η εισαγόμενη εγκληματικότητα δείχνει το αληθινό της πρόσωπο απέναντι σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί εντόπισαν 2 παράνομους μετανάστες νεαρούς Αλβανούς  μέσα σε συρμό στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος να περιεργάζονται γυναικείες τσάντες και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι το Σταθμό των Σεπολίων. Εκεί οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους ελέγξουν.