Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Η Συνωμοσία της Υπερθέρμανσης - (Η κλιματική Αλλαγή είναι πολιτική και όχι επιστήμη!)

Όταν πριν μερικά χρόνια είχα αναφερθεί στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής υπερασπιζόμενη τη θέση πως πρόκειται για μια καλοστημένη εμπορική και πολιτική απάτη... -όπως ήταν αναμενόμενο από την προπαγάνδα που επικρατούσε επί του θέματος και την ευπιστία των μαζών και της λεγόμενης κοινής γνώμης, που σπάνια ερευνά...- είχα δεχτεί πολύ έντονη κριτική, διότι στους περισσότερους ήταν αδύνατον να διαχωρίσουν την αγάπη για το περιβάλλον από τις καμπάνιες των διαφόρων ελεγχόμενων από συμφέροντα -τάχα- οικολογικών οργανισμών ή των πολιτικών που εφαρμόζονται με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή..



Σήμερα πια βλέπω με ικανοποίηση πως μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων έχει κατανοήσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της ανθρωπότητας και του πλανήτη και εμφανίζονται ανάλογες εργασίες πολύ πιο συχνά.

Ανάμεσα σε άλλα πρόσεξα την ομότιτλη ανάρτηση από το μπλογκ "Ήπειρος Ελλάς" που αναφέρει τα εξής;

Καθημερινά ακούμε "νέες αποκαλυπτικές" αναφορές για την παγκόσμια υπερθέρμανση εξαιτίας του ανθρώπου.

Και όμως αρκετοί καταξιωμένοι επιστήμονες ότι αυτή η θεωρία δεν έχει καμιά λογική. Και μάλιστα τα επίσημα επιστημονικά στοιχεία λένε πως δεν υπάρχει αναλογική αύξηση της θερμοκρασίας με το CO2, και αυτό προφανώς γιατί το CO2 δεν μπορεί να επηρεάσει την πορεία του κλίματος. Οι παράγοντες που ελέγχουν το κλίμα είναι πολλοί. Και βασικότερος απ΄ όλους ο ήλιος. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου