Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Βασάνισε μέχρι θανάτου το τρίχρονο κοριτσάκι




Οι τραγικές στιγμές της μικρής Βικτώριας πριν δολοφονηθεί από τον άνθρωπο που σκότωσε και τη μητέρα της.




Υπό κράτηση, τουλάχιστον για 8 ημέρες, για τη διευκόλυνση των ανακριτικών αρχών βρίσκεται ο ύποπτος της στυγερής δολοφονίας στην Πάφο.
Ο συλληφθείς 29 ετών κομμωτής στο επάγγελμα, φέρεται ότι δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφό του και έγκυο στο πρώτο τους παιδί Τζούλια Οπόροκ και το τρίχρονο αγγελούδι της.
3xrono
aftokinito
Ο ύποπτος όπως ειπώθηκε από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, έτρεφε παθολογική ζήλια για τη νεαρή Μολδαβή, την οποία κακοποιούσε βάναυσα ασκώντας εις βάρος της σωματική βία.
Μάλιστα, η Γιούλα νοσηλεύτηκε κατά το παρελθόν σε κλινική από βαριά κακοποίησή της. Καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ένα 24ωρο μετά το στυγερό έγκλημα και συγκλονίζουν τη μικρή κοινωνία της Πάφου, της Κύπρου αλλά και της χώρας μας.
foto
kipros
kiprostrixrono
Κάθε λεπτό που περνάει έρχονται στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητα του φερόμενου δράστη, ο οποίος όπως φαίνεται είχε μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή της 24χρονης Μολδαβής.
Η κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας του νησιού είναι πλήρης σε μια προσπάθεια να περισυλλέξουν χρήσιμες μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τριπλού φονικού.
 
koritsaki
koritsi
mitera
«Έσβησε» με βασανιστικό τρόπο
Το τρίχρονο αγγελούδι «έσβησε» από ασφυξία, όπως κατέδειξε η πολύωρη νεκροψία της σορού της. Η μικρή Βικτώρια Ποζίδου, η 3χρονη κόρη της Γιούλα Οπόροκ βίωσε τραγικές στιγμές πριν ξεψυχήσει.
Βάσει της νεκροψίας, το κοριτσάκι είδε τη δολοφονία της μαμάς του και αργότερα ξεψύχησε  βασανιστικά στα χέρια του δολοφόνου της, ο οποίος φαίνεται ν’ απόφραξε το στόμα και τη μύτη της, μέχρι να ξεψυχήσει.
Το ανήλικο θύμα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα με εντονότερα τα σημάδια στο πρόσωπο.
Όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία, το τρίχρονο αγγελούδι σύρθηκε μετά το θάνατό του και πετάχτηκε κοντά στη θάλασσα ημίγυμνο.
Ο θάνατος της 24χρονης Μολδαβής οφείλεται σε πολυτραυματισμό, καθώς δέχθηκε τέσσερις σφαίρες.
Το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος
Ο 29χρονος κομμωτής, με τον οποίο συζούσε η Οπόροκ τον τελευταίο χρόνο, δήλωσε την εξαφάνιση των δυο γυναικών την περασμένη Κυριακή. Ώρες αργότερα, το πτώμα της 24χρονης εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία κοντά στην πλαζ του ΚΟΤ.
Ο εντοπισμός έγινε χάρη σε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκαν οι αστυνομικές αρχές από πολίτη.
Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρατημένο στην παραλία.
moldavi
trixrono
Η 24χρονη βρισκόταν στη θέση του οδηγού, με τραύματα από σφαίρα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.
Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε αργότερα η εγκυμοσύνη της γυναίκας, που βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της κύησης.
Το τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από τη νεκρή μητέρα του, μπρούμυτα πάνω στην παραλία. 
Η Γιούλια Οπόροκ, ήταν μόνιμη κάτοικος Πάφου. Υπήρξε παντρεμένη με ελληνοκύπριο  με το οποίο απέκτησαν το τρίχρονο κοριτσάκι. Ωστόσο είχαν χωρίσει πριν από δύο χρόνια.
Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου