Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού - Οπλισμένος ο Π. Βλαστός κρατάει ομήρους - Κρίσιμες διαπραγματεύσεις.


Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Κορυδαλλού και σε ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία από την υπόθεση θρίλερ με ομήρους που διαδραματίζεται τα τελευταία λεπτά...
στο σωφρονιστικό κατάστημα.,

Πρωταγωνιστής είναι ο Παναγιώτης Βλαστός ο γνωστός βαρυποινίτης με άγνωστο μέχρι τώρα τρόπο κατάφερε να ακινητοποιήσει άγνωστο αριθμό σωφρονιστικών υπαλλήλων και αυτή τη στιγμή να τους κρατάει ομήρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Βλαστός κρατάει ένα 45αρι όπλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο γνωστός βαρυποινίτης μαζί με άλλους κρατούμενους προσπάθησαν σήμερα να αποδράσουν από τις φυλακές και τελικά απέτυχαν. Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια φέρεται πως τελικά κράτησε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ίσως σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μεταξύ των ομήρων ενδέχεται να είναι και συγγενείς κρατουμένων που είχαν πάει στο επισκεπτήριο.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα είναι συγκεχυμένες και κανείς δεν έχει σαφή εικόνα για τον αριθμό των υπαλλήλων που βρίσκονται στα χέρια του. Σκοπός του βαρυποινίτη είναι να αποδράσει και αυτό ζητάει από τις αρχές γιατί σε διαφορετική περίπτωση απειλεί πως τους σκοτώσει όλους.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, η αστυνομία έστρεψε το ενδιαφέρον της και εκτός φυλακής, καθώς θεωρεί πως η απόπειρα απόδρασης ήταν οργανωμένο σχέδιο και σίγουρα θα υπάρχουν και συνεργάτες. Η προσοχή τους επικεντρώθηκε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας LADA, το οποίο ωστόσο κατάφερε να διαφύγει.

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρότατες δυνάμεις και κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει.

newsit
από το Nea Today

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου