Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ο "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Τις 2 Ιουλίου στην Νορβηγία ένας υποτιθέμενος «ακροδεξιός» σκότωσε 70 περίπου ανθρώπους. Τότε όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης φώναζαν ότι ήταν ακροδεξιός, οτι οι «ακροδεξιοί στρέφονται κατα των μεταναστών», επι ένα μήνα σχεδόν «βομβαρδιζόταν» όλη η Ευρώπη απο τα μυνήματα των ΜΜΕ.

Ας δούμε αναλυτικότερα όμως τι συνέβη.

Ξέρουμε ότι όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης και γενικά του Δυτικού Κόσμου ελέγχονται απο τους Σιωνιστές. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ανήκουν επίσης στους ίδιους ανθρώπους. Είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχει ένα κύμα ανησυχίας για τους μετανάστες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Κάθε μέρα βλέπαμε σε όλη την Ευρώπη να υπάρχει ένα κίνημα όλο και μεγαλύτερης αμφισβήτησης του πολυπολιτισμού (Διαβάστε με προσοχή την άποψη του ειδικού καθηγητή και ερευνητή σε θέματα πολυπολιτισμού, του κ. Πάτναμ). Έβλεπαν λοιπόν οτι κινδυνεύει με κατάρρευση το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας. 

Έπρεπε λοιπόν ο λαός να συνετιστεί, να συμμαζευτεί. Ένας εύκολος τρόπος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει περάσει απο αυτό που ονομάζεται «mind control». Έπρεπε να κάνει μια κατάλληλη πράξη που να στοχοποιηθούν οι πατριωτικές ιδέες. 

Λίγες μέρες μετά τις δολοφονίες που έκανε ο Breivik πέρασε στα ψηλά των εφημερίδων ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ακροδεξιός, απεναντίας ήταν φιλοσιωνιστής υπέρ του Ισραήλ, δεν ήταν εναντίον όλων των μεταναστών αλλά μόνο εναντίον την Μουσουλμάνων και τα θύματα ήταν κατα 98% Νορβηγοί που ανήκαν στην νεολαία του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας και στις εκδηλώσεις τους κρατούσαν πανό για το μποϋκοτάρισμα του Ισραήλ. Αρα δεν ήταν ακροδεξιός σε καμιά περίπτωση. Ένα μήνα μετά το συμβάν και αφου παρακολουθούσαν τις δημοσκοπήσεις για να δουν ακριβώς την άποψη της κοινής γνώμης, είδαμε απο άρθρα που μεταφράστηκαν και στα ελληνικά ότι οι Νορβηγοίδείχνουν τώρα πια μεγαλύτερη ανοχή στην μετανάστευση σε ποσοστά που αγγίζουν το80% υπέρ των μεταναστών. Παρόμοιες αντιδράσεις κατα των μεταναστών υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. 

Έτσι λοιπόν σήμερα 13-12-2011 επικρατεί υστερία στην Ευρώπη απο Ιταλό ακροδεξιό που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας δύο Σενεγαλέζους.


Και στις δύο περιπτώσεις οι δύο άνδρες ήταν ψύχραιμοι και αποφασισμένοι: «Ο εν λόγω άνδρας κατευθύνθηκε αρχικά στην πλατεία Dalmazia και στη συνέχεια στην San Lorenzo. Ήρεμος και αδίστακτος, πυροβόλησε εναντίον πλήθους, σκορπώντας το θάνατο». Αυτό είναι ακριβώς το προφίλ των εκτελεστών που έχουν περάσει απο mind control.

«Ο Casseri βρέθηκε αργότερα νεκρός, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν σκοτώθηκε από τα πυρά της αστυνομίας ή εάν αυτοκτόνησε».

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να ανήκει στην ακροδεξιά ομάδα «Casa Pound».

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο θα δείτε οτι η «Casa Pound» είναι μια οργάνωση που την κατηγορεί το πολιτικό κατεστημένο ως «φασιστική», αλλά μια απο τις δράσεις της οργάνωσης είναι να βρίσκει και να νοικιάζει με κοινό ταμείο σπίτια στα οποία τοποθετεί οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους απο τις τράπεζες. Οπως καταλαβαίνετε τους λένε «ακροδεξιούς» γιατί και αυτοί λένε οτι οι τράπεζες στην Ιταλία δεν ανήκουν σε Ιταλούς.

Ας μην έχει κανένας αμφιβολίες ότι υπάρχουν τέτοιοι εκτελεστές. Θυμηθείτε αυτούς που βάζουν βόμβες στο Αφγανιστάν, Ιράκ, Πακιστάν μεταξύ Σουνιστών και Σιϊτών. Είναι όλοι «κατευθυνόμενοι» εκτελεστές


Ποιός έχει συμφέρον απο αυτές τις δράσεις;

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα πείτε. Ποιός κρύβεται πίσω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων; Ποιοί ζητούν την κατάργηση των Χριστουγέννων σε όλη τηνΕυρώπη; Ποιοί ζητούν την αλλαγή της ιστορίας σε όλη την Ευρώπη;

Έχουν οργανωμένο σχέδιο. Τρομοκρατούν τους Ευρωπαίους απο όλες τις πλευρές. Πρέπει να αφήσουμε τους εφηβικούς συναισθηματισμούς και να δούμε τα πράγματα κατάματα. Πίσω απο αυτές τις δολοφονίες κρύβονται αυτοί που ελέγχουν τις τράπεζες, τα ΜΜΕ..

Αυτοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.



Δύο χαρακτηριστικά ονόματα αριστερών ακτιβιστών στην Ευρώπη είναι της Ανέτα Καχένα και της Μπάρμπαρα Σπέκτρ οι οποίες θεωρούν πρώτιστο στόχο τους τον μετασχηματισμό της Ευρώπης. Δηλαδή την πλήρη καταστροφή των Ευρωπαϊκών Εθνικών Κρατών. Και όπως θα δείτε στο βίντεο το προωθούν παρ' όλο που θα κινδυνέψουν και οι Εβραίοι. Πιστεύουν βέβαια οτι στο τέλος θα επικρατήσουν. Φανταζόμαστε ότι αντιλαμβάνεστε το βαθύτερο σχέδιό τους.

Και στην Ελλάδα αυτοί που ηγούνται των φιλο-μεταναστευτικών κινημάτων είναι αριστεροί και της ίδιας εθνικότητας. 

Είναι βέβαιο ότι παρόμοιες πράξεις απο ακροδεξιούς θα γίνουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Ποιός έχει την τεχνογνωσία για να «προγραμματίζει» τέτοιους εκτελεστές;

Τα ίδια πρόσωπα και η μυστική τους εταιρεία. Η Μοσάντ. Υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα στις ΗΠΑ που τους κατηγορούν για τη δημιουργία τέτοιων εκτελεστών. Στις ΗΠΑ βέβαια έχουν εκδοθεί και βιβλία απο πρώην θύματα του Mind control οι οποίοι ξαναβρίσκουν τη μνήμη τους, καταγγέλουν την συγκεκριμένη μυστική υπηρεσία για αυτή της τη δράση. Οπότε τώρα τελευταία επιλέγουν να εκτελούν μετά απο λίγο τα θύματά τους, αφού εκτελέσουν την αποστολή τους.

Αν ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο θα δείτε ότι κατα καιρούς διοργανώνει η συγκεκριμένη υπηρεσία σεμινάρια στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ που απευθύνονται σε στελέχη πολεμικών τεχνών ή σε σωματοφύλακες, σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού δηλαδή, αυτά τα σεμινάρια είναι τα «μεταπτυχιακά» για αυτές τις ειδικότητες. Κάποιοι απο αυτούς θα επιλεγούν εν αγνοία τους να γίνουν εκτελεστές.

Ο απώτερος σκοπός είναι σύγκρουση Χριστιανικού κόσμου με το Μουσουλμανικό κόσμο. Φανταστείτε εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη και την δυσαρέσκεια των Ευρωπαίων να ξεπερνά κάθε όριο. Τα σχέδιά τους προβλέπουν αυτή την σύγκρουση να γίνει τις επόμενες δεκαετίες όταν θα έχουν εδραιωθεί και ισχυροποιηθεί εντός της Ευρώπης οι μετανάστες. Θα έχουν φτιάξει ομάδες κρούσης, ομάδες υποστήριξης, θα έχουν αποκτήσει περιουσίες. Τότε οι φίλοι μας οι Σιωνιστές θα αποχωρήσουν απο την Ευρώπη για πιο ασφαλή μέρη και θα μας αφήσουν με τους Μουσουλμάνους.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ blog spot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου