Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ;

Το 64% των Ελλήνων δηλώνει έτοιμο να μεταναστεύσει

Το 64% των Ελλήνων δηλώνει έτοιμο να μεταναστεύσει


 
Το 2012 προβλέπεται πολύ δύσκολη χρονιά για τους Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα
Workmonitor που πραγματοποίησε η Randstad, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες είναι απαισιόδοξοι, και σκέφτονται πολύ σοβαρά να μεταναστεύσουν.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το δ' τρίμηνο του 2011 και εξετάζει τις προοπτικές για το επόμενο έτος. Σύμφωνα με αυτήν φαίνεται πως το 74% των εργαζομένων που συμετείχαν, δήλωσαν πως η εταιρεία στην οποία δουλεύουν είχε μία δύσκολη χρονιά σχετικά με τα οικονομικά της μεγέθη, ενώ το 79% των ερωτηθέντων, θεωρεί ότι το 2012 θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.
Επίσης το 80% των Ελλήνων πιστεύει πως το ερχόμενο έτος θα μειωθούν οι ετήσιες απολαβές τους σε σχέση με το 2011, ενώ το 81% εξ αυτών πιστεύει πως τα χρήματα που παίρνουν δεν αντιπροπσωπεύουν την πραγματική τους αποδοση.
Μάλιστα, το 64% των εργαζομένων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι προετοιμασμένο να μετακινηθεί στο εξωτερικό για μία θέση εργασίας που θα προσφέρει καλύτερες απολαβές, ενώ μόλις το 32% θα λάμβανε την ίδια απόφαση εφόσον θα υπήρχε μία θέση εργασίας ιδανική για τα προσόντα και τις ικανότητές τους.
BLOG GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου