Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΝΕΦΕΛΗΜ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ






Το μενταγιόν της Κυβέλης,” Προσέξτε τον ήλιο να ανατέλλει από την ημισέληνο.
Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και...

μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους.

Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα. Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει
άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού....
.

Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες. Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.
Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”;

Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….
Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει “μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω”. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέαο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα.

Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]. Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!
Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελιμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Ξαφνιάζεστε ε;Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…
stinpresa
Από το makedonia-is-greece

12 σχόλια:

  1. Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 31.5.2014
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    'Οταν διαβάζω τέτοια άρθρα, γίνομαι έξω φρενών. Με τέτοιες αηδίες τρομοκρατείτε τον κόσμο, αλλά όχι τους έχοντες σωστή και ακλόνητη πίστη. Εμένα δεν πρόκειται να πείσετε, ποτέ. Πείθετε όμως δυστυχώς κάποιους ολιγόπιστους και ασταθείς στην ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Μάλλον έχετε πάρει το άρθρο από τον Λιακόπουλο. Αυτός μόνο ισχυρίζεται τέτοιες αηδίες. Είναι δυνατόν ο Θεός να είναι τόσο σκληρός και απάνθρωπος, ώστε να επιτρέψει αυτά τα απαίσια όντα (εσείς αυθαίρετα τους περιγράφετε ως δαίμονες), για να βασανίσουν τους ανθρώπους που θα ζουν τότε επί αντιχρίστου ; Δεν φτάνει δηλαδή που ο κόσμος τότε θα υποφέρει από τη σκληρότητα του αντιχρίστου, τις επιπτώσεις του χαράγματος το οποίο σε πολλούς θα προκαλεί καρκίνο, όσοι θα είναι εναντίον του αντιχρίστου θα διώκονται και θα βασανίζονται ανελέητα από αυτόν, η γη που δεν θα καρποφορεί... Αυτά δεν θα είναι αρκετά ; Πρέπει επιπλέον να βγουν και δαίμονες από τη γη οι οποίοι θα βασανίζουν επιπρόσθετα την ανθρωπότητα ; Αρνούμαι να πιστέψω κάτι τέτοιο, όπως αρνούμαι να πιστέψω ότι θα χάσουν τη Βασιλεία του Θεού, όλοι όσοι πάρουν το χάραγμα το οποίο θα επιβληθεί για τις οικονομικές συναλλαγές. Πιστεύω ακράδαντα ότι, ο Πανάγαθος και Δίκαιος Θεός δεν θα καταδεχτεί να στείλλει στο διάολο τη συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας, για ένα χάραγμα που θα αφορά τις οικονομικές συναλλαγές. Αν υποθέσουμε ότι επί αντιχρίστου θα ζουν 8 δις, η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή περίπου τα 7,9 δις που θα πάρει το χάραγμα θα παν στην κόλαση ; Δηλαδή ο θεός μας έπλασε για να μας στείλλει όλους στο διάολο ; Το πιστεύετε κι αυτό σίγουρα ; Για συνέλθετε λίγο μ’ αυτά τα εξωφρενικά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΝΤΡΙΤΣΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΑΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΘΡΟ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ(ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΠΙΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ(ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΚΗ) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ Η ΒΡΙΣΙΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. B.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 5.6.2014
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΑ.
    Επανέρχομαι στο θέμα και ζητώ συγνώμη για τη λέξη ''αηδίες'' που χρησιμοποίησα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, και επιτρέψτε μου να παραθέσω τα εξής : 1) Πύλες και Νεφελίμ (ρυπαρά έθνη), τα οποία σφραγίστηκαν εντός πυλών, δεν υπάρχουν. Ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας νοσηρών εγκεφάλων. Το ότι επικαλείστε τον Αγιο Ανδρέα δεν με πείθει. Τον χρησιμοποιείτε μόνο και μόνο για να θολώσετε το θέμα και να το κάνετε περισσότερο πιστευτό.) Η Ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι δυσνόητη και αλληγορική. ΄Αλλα λέει και άλλα εννοεί. Aυτό που αναφέρεται στην Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : ''και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε'' είναι εντελώς αλληγορικό και οι περισσότεροι θεολόγοι εξηγούν ότι θα είναι αυτά που θα πάθουν οι άνθρωποι από τα καταστρεπτικά όπλα. 3) Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο ΄Αγιος Ανδρέας έγραψε ότι τα νεφελίμ θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. 4) Επίσης εντελώς αυθαίρετος είναι ο ισχυρισμός ότι τα Νεφελίμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Σημείωση : ΄Ολα τα παραπάνω τέσσερα σημεία θεωρώ ως αβάσιμα και παραπλανητικά. Δεν έχουν καμμία σχέση με τον πραγματικό κόσμο που ζούμε. Το μόνο που κάνουν είναι να εκφοβίζουν και να τρομοκρατούν. 5) Ενας άλλος αυθαίρετος ισχυρισμός στο τέλος του άρθρου σας είναι επίσης ότι, ο αντίχριστος θα ανοίξει τις λεγόμενες πύλες στα έσχατα χρόνια. Ο ισχυρισμός αυτός είναι εντελώς λανθασμένος και δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που πραγματικά θα κάνει ο αντίχριστος. Από διακεκριμένους ιερωμένους και θεολόγους έχουν γραφεί πολλά βιβλία περί αντιχρίστου και κανένα δεν αναφέρει ότι θα ανοίξει πύλες στα έσχατα χρόνια. Πουθενά στα δέκα βιβλία που διάβασα περί αντιχρίστου και στα δεκάδες άρθρα από περιοδικά, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. 6) Παρακαλώ τον ανώνυμο που έγραψε μετά από μένα να μου απαντήσει τι εννοεί όταν γράφει στο τέλος : ... να ερευνήσει όλη αυτή την ιστορία που ήταν μόνο για την ελίτ και τους μυημένους. Ποια ελίτ εννοεί και ποιους μυημένους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας. Κατά τη φτωχη μου αποψη υπαρχουν πολλα ερωτηματικα γυρω από τα θεματα συνομωσιολογιας. οι ιδιοι οι πατερες της Εκλλησιας συμφωνουσαν για το γεγονος ότι υπηρχαν οι γιγαντες δηλαδή οι νεφελιμ. Το μονο σημειο στο οποιο διαφωνουσαν ηταν ποιοι ηταν τελικα οι γονεις των γιγαντων. ο Αγιος Ιουστίνος ο φιλόσοφος για παράδειγμα στην απολογια του θεωρει ότι οι γιγαντες ηταν παιδια εκπτωτων αγγελων. Το ιδιο θεωρει και ο Μεγας Φωτιος ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως. Ωστοσο ο Αγιος Ιωννης ο Χρυσόστομος εχει την αποψη ότι οι γιγαντες ηταν καποιοι απόγονοι του Σηθ του γιου του Καιν. Και η Εκλλησια ακολουθει επισήμως την αποψη του τελευταιου.. Η Αποκαλυψη του Ιωαννη περιεχει πολλα σκοτεινα σημεια αλλα ένα είναι βεβαιο. ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ. Επιπλέον υπαρχει και κατι άλλο. Η Λευκη αδελφοτητα υπαρχει! Την αναφερει ο Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος στο βιβλιο του ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ. Και οντως εχει την εδρα της στη Τακλα Μακαν. Μελη της οργανωσης υπηρξαν ο Αλιστερ Κροουλυ και η Ελενα Μπλαβατσκυ. Οποτε όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά δεν είναι αποκυηματα της φαντασιας του Λιακοπουλου η αλλων συνομοσιωλογων. Εκτος των αλλων υπαρχει και η συγκλονιστικη ιστορια του Γιωργακη από το Θιβετ ο οποιος διηγηθηκε στους γεροντες του Αγιου Ορους ότι οντως απανω στο Θιβετ συμβαινουν τρομαχτικα σατανικα φαινομενα. Μπορειτε ολοι να διαβασετε το βιβλιο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ. Σας παρακαλω λαβετε υποψη σας όλα τα παραπανω και προσπαθήστε από τη πλευρα σας να κανετε μια πολυπλευρη τεκμηριωμενη ερευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα σας. Ειχα κανει το σχολιο στις 24 Ιουλιου. Ηθελα υστερα απο καινουρια ερευνα που εκανα να αναφερω οτι στην ιστοσελιδα της Ιερας Μητροπολης Γλυφαδας γινεται και εκει περα αναφορα για την υπαρξη της λευκης αδελφοτητας οποτε οσοι ενδιαφερονται μπορουν να κοιταξουν το αρθρο και να επιβεβαιωσουν οτι τελικως αρκετα μελη του κληρου αποδεχονται την υπαρξη αυτης της σατανικης οργανωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ Β.ΝΤΡΙΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΩΧ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΙΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΠΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΧ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΗΜ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΗΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ αυτα και με τα αλλα , εχει χαζεψει εντελως ο κοσμος. Οταν λεμε εντελως , εντελως ομως. Αντι να ανοιξουμε τα ματια μας, στο σημερα, στα προβληματα και στην λυση τους, αντι να σοβαρευτουμε, να δουλεψουμε, και να αλαξουμε σελίδα, μενουμε στο ενδοξο παρελθον, γραφοντας ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ( και δεν ζηταω συγνωμη για την εκφραση) για δαιμονες για ρυπαρα εθνη και μην τα χαρακτηρισω ....διαφορετικα. Οι δαιμονες μας εχουν φταιξει, και οχι οτι τα ξυνουμε χρονια τωρα.......ας μην συνεχισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.
    -ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Π.Π. ΛΕΓΑΜΕ ΑΡΓΕΙ -ΚΑΙ ΑΝ- ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
    ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ.
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗ DE FACTO ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ DE FACTO ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΣ.
    Υ.Γ.
    -ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ.
    -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ.
    ''ΕΜΠΟΥΣΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα ηθελα να απαντησω στο σχολιο πυ γραφτηκε στις 29 Νοεμβριου. Θεωρειτε κυριε οποιος και αν ειστε τα λογια των Αγιων και του Χριστου Αηδιες? Σας διαβεβαιω οτι ο ιδιος ο Χριστος ειπε πρωτος για τους εσχατους καιρους. θα θελατε να απαντησετε στο σχολιο μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισως δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτές οι αλήθειες.Οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, έχουν γνώση μόνο από την τρέχουσα επικαιρότητα . Η επίγνωση είναι μόνο για τους εκλεκτούς , που άρχισαν να την μαθαίνουν από τα νηπιακά τους χρόνια. Σε μεγάλες ηλικίες αυτές οι αλήθειες καίνε.Οι πύλες άρχισαν και ανοίγουν από το 2012 και η αρχή έγινε στην Καλιφόρνια....Αω11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπειτε ολοι να διαβασετε στο βιβλιο του Γιαννη Γκοτζαμπαση ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ την αναφορα του Γιωργακη απο το θιβετ για τους 12 θεους του Ολυμπου. Οι 12 θεοι ηταν υπαρκτοι και ηταν δαιμονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή