Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ VS ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....


Στις ΗΠΑ ο Βενιζέλος, ενημέρωσε τους σιωνιστές για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής
Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Χούντας του Μνημονίου, Ε. Βενιζέλος, ο οποίος έχει σειρά επαφών προκειμένου να λάβει τις κατευθυντήριες γραμμές των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν μέχρι τούδε διαρρεύσει, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας,
Ρόμπερτ Μενέντεζ και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής, Εντ Ρόις. Καθώς αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης, ο συνέταιρος του Σαμαρά στην αντεθνική κυβέρνηση ενημέρωσε τους αμερικανούς αξιωματούχους για τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε., ενώ συζητήθηκαν και θέματα ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, όπου ο γραφικός υπουργός Εξωτερικών της Χούντας του Μνημονίου δεν έπραξε άλλο τι παρά να διαβεβαιώσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ πως η αντίστοιχη ελληνική θα συνεχίσει υπάκουα να σέρνεται στο άρμα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δεύτερος τη τάξει εκ των υπευθύνων της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού (με πρώτο τον εθνικά επικίνδυνο Α. Σαμαρά), δήλωσε ενθουσιασμένος από τις επαφές, θεωρώντας πως είναι δεδομένη η στήριξη των αμερικανοσιωνιστών στο εθνοκτόνο και καταστροφικό έργο της κυβέρνησης Σαμαρά. Ενδεικτικό της διαχρονικά δουλοπρεπούς στάσης της ελληνικής πλευράς, το γεγονός ότι -ως ανέφερε ο ίδιος ο Βενιζέλος- συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που αφορούν την ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς και για την κατάσταση στο εσωτερικό της Ευρώπης, για τους εσωτερικούς ευρωπαϊκούς συσχετισμούς και για την στάση των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών.
Η επίσκεψη του αντιπροέδρου της Χούντας του Μνημονίου στις ΗΠΑ, δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με επαφές του με τις σιωνιστικές οργανώσεις του λόμπι. Αυτές άλλωστε, έχουν αναχθεί από τη διεφθαρμένη και ανθελληνική κυβέρνηση των υποτακτικών σε ρυθμιστή της ελληνικής πολιτικής ζωής, δεδομένου ότι η πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, διώκεται πολιτικά κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό, κατόπιν ρητών εντολών τους προς τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Στην επαίσχυντη και κατάπτυστη αναφορά του, σχετικά με τις συναντήσεις με τους σιωνιστές των ΗΠΑ, ο αντιπρόεδρος της Χούντας επισημαίνει: «συζητήσαμε και το θέμα της Χρυσής Αυγής, για το οποίο είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι για την στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Βουλής και γενικά για τα θέματα καταπολέμησης της βίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού». Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, οι αμερικανοσιωνιστές όχι μόνο ρυθμίζουν αλλά επί της ουσίας επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους επί της ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής, εκμεταλλευόμενοι τον ραγιαδισμό και την υποτέλεια των εγχώριων ανδρείκελών τους. Φανταστείτε επί παραδείγματι, ελληνοαμερικανικές οργανώσεις να απαιτούν από την κυβέρνηση του Ισραήλ να εξαπολύσει παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος κόμματος του ισραηλινού κοινοβουλίου! Το γεγονός τούτο αρκεί για να καταδείξει την «ανεξαρτησία» της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε δεκανίκι των σιωνιστικών οργανώσεων εκτελώντας δίχως δισταγμούς τις αντισυνταγματικές εντολές τους.
Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι τόσο ξενόδουλη, ώστε να επαίρεται δημοσίως για την ικανοποίηση των σιωνιστών αναφορικά με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και 5 βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Σύντομα όμως, θα λάβει την απάντηση του Ελληνικού Λαού, στον οποίο και θα κληθεί να λογοδοτήσει για την καταπάτηση του Συντάγματος και κάθε έννοιας δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου