Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!...ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 7

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου <ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ> με το υπ'αριθμ.7,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2013.

ΗΛΙΟΣ

Ενώ όλοι οι επιστήμονες περίμεναν ότι το 2013 θα είχαμε βίαιες ηλιακές εκλάψεις,που πιθανώς θα κινδύνευε και ο πλανήτης μας,καθώς ο Ήλιος ευρισκόμενος στον "Ηλιακό κύκλο 24" θα ξυπνούσε

ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΗΛΙΟΥ
από έναν «βαθύ ύπνο» μετά από 400 χρόνια,προκαλώντας  μεγάλη οικονομική καταστροφή,μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι στον πλανήτη μας.Ορισμένες από τις εκλάμψεις-εκτινάξεις στεφανιαίας μάζας (CME),ήταν βέβαια αρκετά επικίνδυνες,πλην όμως δεν ήταν προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας.Συγχρόνως έρχεται στην Γη μία τεράστια ποσότητα φωτονίων που άλλους αφυπνίζει και σε άλλους προκαλεί προβλήματα,ανάλογα με το DNA του καθ'ενός.Επίσης η αναταραχή του ηλίου επηρεάζει τον πυρήνα της Γης.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, μέχρι στιγμής έχουμε να κάνουμε με το πιο εξασθενημένο ηλιακό μέγιστο των τελευταίων 100 ετών.Μάλιστα οι επιστήμονες που ασχολούνται με τη δραστηριότητα και τα φαινόμενα του μητρικού μας άστρου εκτιμούν ότι και το επόμενο ηλιακό μέγιστο θα είναι το ίδιο ή και ακόμη πιο ασθενές από το τωρινό.

Όπως ανακοίνωσε η ΝΑSA τον Αύγουστο 2013,το μαγνητικό πεδίο του ήλιου είναι έτοιμο να αναστραφεί καθώς αντιστρέφει την πολικότητα του και ότι αυτή η αντιστροφή θα συμβεί στους επόμενους μήνες, αν και αδυνατούσε να εντοπίσει μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο ηλιακός φυσικός Todd Hoeksema από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, δήλωσε ότι η αντιστροφή θα έχει "αλυσιδωτές επιπτώσεις" σε όλο το ηλιακό σύστημα.Σύμφωνα με την Nasa, το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αλλάζει πολικότητα κάθε 11 χρόνια.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟΥ ΗΛΙΟΥ
Στις 30/12/2013 η NASA ανακοίνωσε ότι: "Μετά από διεργασίες λίγων μηνών το φαινόμενο ολοκληρώθηκε στο μητρικό μας άστρο. Η ολοκλήρωση της διεργασίας είναι πιθανό να προσφέρει στους κατοίκους της Γης ένα θεαματικό βόρειο και νότιο σέλας.Συνήθως η αντιστροφή συμβαίνει κατά τη διάρκεια του λεγόμενου ηλιακού μέγιστου -το αποκορύφωμα στον 11ετή κύκλο αυξομείωσης της ηλιακής δραστηριότητας, κατά το οποίο φτάνει στο μέγιστο ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων. Αν και ο μηχανισμός της αντιστροφής της πολικότητας δεν είναι ακόμα κατανοητός, οι ηλιακές κηλίδες παίζουν σημαντικό ρόλο".

Δείτε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA που δείχνει και εξηγεί το φαινόμενο :http://www.youtube.com/watch?v=B4UtVo7-yJA


ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ

Η ίδια η Γη περνά από μία βαθιά μεταβατική φάση που μπορούμε να δούμε παντού χάος,απόγνωση και καταστροφές μόνο.Αυτό το βλέπουμε σ'αυτά τα ασυνήθιστα φαινόμενα που εκδηλώνονταιστη φύση.Πρόκειται γιά μία γενική αλλαγή-ανανέωση που δεν αφορά μόνον τον άνθρωπο αλλά ολόκληρη τη βιοποικιλότητα και την οικολογία,όπως η επιταχυνόμενη εξαφάνιση πολλών ειδών του ζωικού και φυτικού βασιλείου.Αυτό οφείλεται πιθανώς στην είσοδο στο ηλιακό μας σύστημα ενός πλανήτη-καφέ νάνου ,που έχει ονομασθεί Nibiru ή Planet-X.Γι'αυτό βλέπουμε τα τελευταία δύο χρόνια να εκδηλώνονται παντού κατακλυσμοί,πλημμύρες,φοβεροί τυφώνες,ανεμοστρόβιλοι,κυκλώνες,τεράστια κύματα θαλάσσης,τσουνάμια,υποθαλάσσιοι σεισμοί,μεγάλες σεισμικές δονήσεις και μετακινήσεις
AITNA
των τεκτονικών πλακών.
Επίσης μεγάλα ηφαίστεια που βρίσκοταν ανενεργά εδώ και αιώνες έχουν αρχίσει τώρα να ξυπνούν ξαφνικά σε πολλές περιοχές του πλανήτη όπως και άλλα που έχουν εντοπισθεί από τους σεισμολόγους τα οποία είναι έτοιμα να εκραγούν,όπως ο Βεζούβιος στην Ιταλία που κατέστρεψε την Πομπηία,όπως επίσης η μεγάλη σεισμική δραστηριότητα που επικρατεί όλο τον χρόνο στο λεγόμενο <δαχτυλίδι της φωτιάς> του Ειρηνικού που περιλαμβάνει τις ακτές των ηπείρων  που βρέχονται από τον Ειρηνικό ωκεανό (βόρεια και νότια Αμερική,Ασία,Αυστραλία και Ωκεανία,Ανταρκτική).Πρόκειται για μια ζώνη σε σχήμα πέταλου, μήκους 40.000 χλμ. Το πέταλο αυτό συνδέεται με μία σχεδόν συνεχή σειρά από ωκεάνιες τάφρους, ηφαιστειακά τόξα, ηφαιστειακές ζώνες και λιθοσφαιρικές πλάκες.

Αυτό το φαινόμενο,όπως λένε οι επιστήμονες, οφείλεται τόσο σε ένα τεράστιο ποσό μετατόπισης της ενέργειας σε όλη την Γη που πιθανώς οφείλεται στην θέση που βρίσκεται σήμερα το ηλιακό μας σύστημα,κοντά στο κέντρο του Γαλαξία μας και  στον καφέ νάνο-πλανήτη Nibiru και επηρεάζεται από αυτά,όσο και στις τελευταίες έντονες διαταραχές στην επιφάνεια του Ήλιου(εκλάμψεις) οι οποίες επηρεάζουν τον πυρήνα του πλανήτη μας.

Συνολικά το β΄εξάμηνο του 2013 μέχρι σήμερα είχαμε σε όλο τον κόσμο 49 σεισμούς άνω των 5R,με τους μεγαλύτερους στο Πακιστάν 7,6 στις 24/9 και 7,8 στην Ανταρκτική στα νησια Ν.Σκωτια στις 27/11.Απ'αυτούς οι 40 ήταν στο "Δαχτυλίδι της Φωτιάς" και οι υπόλοιποι 7 στην Ευρώπη (Ρουμανία-Ελλάδα) και Ασία (Ιράν-Πακιστάν).

Στην Ελλάδα στις 7/8 στην περιοχή Αταλάντης με 5,4R και στις 12/10 δυτικά της Κρήτης 6,2R .

Από πλευράς ηφαιστείων μέχρι της 30/12/13 είχαμε 37 ενεργοποιημένα ηφαίστεια από τα οποία τα 35 είναι στο "Δαχτυλίδι της Φωτιάς" και τα υπόλοιπα ένα στην Ερυθρά θάλλασσα και το ηφαίστειο της Αίτνας στην Σικελία στο οποίο στις 3/12 έγινε πολύ μεγάλη έκρηξη.Χαρακτηριστικό αυτής της ηφαιστειακής έντασης είναι ότι στις 20-21 Νοεμβρίου ενεργοποιήθηκαν επτά ηφαίστεια σε έξι χώρες μέσα σε λίγες ώρες (Ιαπωνία,Μεξικό,Γουατεμάλα,Βανουάτου(Ν.Ειρηνικός),Ινδονησία,Ιταλία).

ΝΕΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
Επίσης ένα νέο νησί έχει αναδειχθεί στα ανοικτά των ακτών του Τόκιο στις 20/11, ως αποτέλεσμα υποβρύχιας έκρηξη  ηφαιστείου.

Οι επιστήμονες αναμένουν την ενεργοποίηση άλλων 12 ηφαιστείων πολύ σύντομα.

Τα πλέον επικίνδυνα από αυτά είναι:

-Το Popocatepetl κοντά στην πόλη του Μεξικού(η πλέον πολυάνθρωπη πόλη της γης) το οποίο επιτηρείται στενά και το οποίο δέχεται συχνότατα επισκέψεις ΑΤΙΑ (πάλι είχαμε τον ΔΕκ.του
ΜΕΞΙΚΟ-POPOCATEPETL
2013),τα οποία μάλιστα εισέρχονται στον κρατήρα του.

-Στο πλέον επικίνδυνο ηφαίστειο του πλανήτη,το Yellowstone των ΗΠΑ,συνεχίσθηκε η έντονη σεισμική δραστηριότητα (130 σεισμοί το β΄εξάμηνο 2013) η οποία ανησυχεί τους σεισμολόγους και ηφαιστειολόγους. Το εθνικό πάρκο Yellowstone έχει έκταση 1500 τετραγωνικών χλμ και το μάγμα που υπάρχει κάτω απ'αυτό υψώνεται κατα 7,62 εκατοστά τον χρόνο.Αυτό φαίνεται από τον μεγαλύτερο αριθμό από πηγές geiser που δημιουργούνται στο εσωτερικό του.Υπενθυμίζω οτι τυχόν έκρηξη του θα καταστρέψει τις Κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ και πιθανώς να ενεργοποιήσει και το μεγάλο σεισμικό ρήγμα της "Νέας Μαδρίτης"που βρίσκεται στις ΝΑ πολιτείες των ΗΠΑ.

Επίσης η Ιταλική Αίτνα το μήνα Δεκέμβριο κάνει συνεχώς πολύ μεγάλες και εντυπωσιακές εκρήξεις όπως αυτές τις 14/12 !!!ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Το 2013 ήταν η έβδομη θερμότερη χρονιά του πλανήτη κατά την οποία έγιναν οι μεγαλύτεροι καύσωνες και οι ισχυρότεροι κυκλώνες,καθώς και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες στους πόλους.

Καθόλη την διάρκεια του β' εξαμήνου 2013 οι καιρικές συνθήκες σε όλο σχεδόν τον πλανήτη ήταν πλέον,πέραν από ανθρωπογενείς παράγοντες.Ισχυροί τυφώνες,ακραία καιρικά
ΠΛΗΜΜΥΡΑ
φαινόμενα,αναπάντεχες και καταστροφικές πλημμύρες,κατακλυσμοί,καταιγίδες,υπερβολικό ψύχος,ρεκόρ καυσώνων,κλπ σε πάρα πολλές περιοχές του πλανήτη με χιλιάδες θύματα και νεκρούς.

Ας δούμε ορισμένα από τα πλέον χαρακτηριστικά:
-Τον Ιούνιο καταγράφτηκε η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στην Κοιλάδα του Θανάτου στην πολιτεία Καλιφόρνια των ΗΠΑ με 54 βαθμούς.
-9/8/13 Απίστευτο κύμα ζέστης στη Κίνα με θερμοκρασία 48 βαθμούς στην περιοχή Turpan της επαρχίας Ξινγιάνγκ.
ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
-28-29 /10 Θύελλα σαρώνει την  βόρεια Ευρώπη αφήνοντας πίσω της τουλάχιστον 15 νεκρούς(Μ.Βρετανια,Γαλλια,Ολανδια,Γερμανια)
-8/11 Μία από τις ισχυρότερες καταιγίδες που καταγράφονται στον πλανήτη χτυπά Φιλιππίνες με αποτέλεσμα 10000 νεκροί.
-10/11 Σπάνιος τροπικός κυκλώνας χτυπά την Σομαλία,ο πλέον θανατηφόρος στην ιστορία της με 100 νεκρούς.
-14/10 Τυφώνας  πλήτει την Νότια και Να της Ασιας με πολλους νεκρους σε Ινδια και Φιλιππινες
-18/11 Περισσότεροι από 60 ανεμοστρόβιλοι πλήτουν τις μεσοδυτικές πολιτελιες των ΗΠΑ προκαλώντας τεράστιες καταστροφές,ενώ την ίδια ημερομηνία κυκλώνας χτυπά την
ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Σαρδηνία(δυτ.Μεσόγειος) προκαλώντας τον θάνατο 18 ανθρώπων.
-Στην Ελλάδα ο μήνας Νοέμβριος 2013 ήταν ο πιο ζεστός των τελευταίων 134 ετών, δηλαδή από το 1880 που άρχισαν να τηρούνται τα σχετικά μετεωρολογικά αρχεία, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ.
-13/12 Ισχυρή καταιγίδα με το όνομα Alexa σαρώνειτην Αν.Μεσόγειο και την Μέση
XIONIA  ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ
Ανατολή,προκαλώντας χάος σε ολόκληρη την περιοχή.Χιόνι,βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες έπληξαν μεγάλα τμήματα της Αιγύπτου, Τουρκίας,Συρίας,Λιβάνου,Ιορδανίας,Ισραήλ,Παλαιστίνης και Γάζας, αναγκάζοντας μάλιστα το Ισραήλ να επιτρέψει  την αποστολή της έκτατης βοήθειας προς την Γάζα.Ήταν η χειρότερη που έπληξε την περιοχή από το 1953.Επίσης οι κάτοικοι του Καϊρου είδαν για πρώτη φορά χιόνι μετά από 112 χρόνια.
-Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ακραία καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες,ισχυρούς ανέμους,πλημμύρες έπληξαν την βόρεια Ευρώπη,ΗΠΑ,Βραζιλία,Καραϊβική,Ανατολική και ΝΑ Ασία.
-13/12 Πολικό ψύχος πλήττει τις ΗΠΑ με τον υδράργυρο να έχει κατρακυλήσει στους -41 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία η οποία καταγράφηκε στη πολιτεία Μοντάνα.
-30/12 Τροπική καταιγίδα και κυκλώνας με ανέμους ταχύτητας 170χλμ την ώρα χτύπησε τις ΒΔ ακτές
ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
της Αυστραλίας και προκάλεσε τρομερές ζημίες.

-Σύμφωνα με την NASA στις 10 Ιουλίου 2013 καταγράφτηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει γίνει ποτέ (από τότε που άρχισαν οι μετρήσεις) στην περιοχή Dome Argus στο κέντρο του οροπεδίου της Ανταρκτικής(νότιος πόλος) με -93,2 βαθμούς Κελσίου,ενώ το προηγούμενο υψηλό ήταν -89,2 στην περιοχή της λίμνης Βοστόκ της Ανταρκτικής.

-Ένα άλλο χαρακτηριστικό που συνέβει στην Αρκτική(βόρειος πόλος) και συγκεκριμένα στην Λαπωνία, βόρεια της Σουηδίας,ήταν οι γρήγορες εναλλαγές της θερμοκρασίας από 4,7 βαθμούς στις 3/12 σε -40,8 στις 10/12 του 2013.


ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ-ΡΗΓΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ

Συνεχίστηκε και κατά το β'εξάμηνο του 2013 το φαινόμενο της δημιουργίας "καταβοθρών"σε όλο τον πλανήτη και κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί το τι συμβαίνει.Οι καταβόθρες έχουν καταπιεί σπίτια, αυτοκίνητα και ανθρώπους, και συνεχίζουν να αυξάνονται, όπως αποδεικνύεται από την καταβόθρα στη Λουιζιάνα που άνοιξε το 2012 και έχει ήδη έκταση ίση με το μέγεθος 20 γηπέδων ποδοσφαίρου(100 στρέμματα).

-2/7 Στην Λετονία μυστηριώδης ρουφήχτρα ανοίγει σε λίμνη και καταπίνει ότι τραβάει κοντά της.
-4/7 Καταβόθρα άνοιξε στη μέση του δρόμου στο Οχάϊο των ΗΠΑ και «κατάπιε» διερχόμενο
ΟΧΑΪΟ
αυτοκίνητο,ενώ τον Απρίλιο άλλη καταβόθρα άνοιξε στη μέση δρόμου του Σικάγου και κατάπιε τρία αυτοκίνητα.
-27/7 Ανοιξε ξαφνικά καταβόθρα σε σπίτι στην Τάμπα της Φλώριδας των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο ένοικος του σπιτιού.Στην ενλόγω πολιτεία
οι καταβόθρες έχουν αυξηθεί πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια.
-Στις 8/8 ανακοινώνεται ότι  απομακρύνεται ο φλοιός της γης μεταξύ Λαμίας και Δαύλειας κατά εφτά χιλιοστά το χρόνο, σύμφωνα με μετρήσεις γεωλόγων που παρακολουθούν με προσοχή το φαινόμενο.
-25/8 Στο Bayou Corne της Λουιζιάνας των ΗΠΑ σε δασωμένη περιοχή καταβόθρα ανοίγει και καταπίνει δένδρα.Στις 23/12 εντοπίσθηκαν νέες ρωγμές του εδάφους στην ίδια περιοχή.
-Δεκάδες καταβόθρες έχουν ανοίξει στο Harrisburg της Πενσυλβάνιας των ΗΠΑ και η πόλη έχει
ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ
υποστεί ζημιές.Στην πραγματικότητα 41 καταβόθρες έχουν καταγραφεί στο Harrisburg, και πολλές από αυτές είναι ακριβώς στη μέση του δρόμου.
-Πρόσφατα, μεγάλες καταβόθρες αναγκάστηκαν να κλείσουν τους δρόμους στο New Jersey και στην Αριζόνα. Φυσικά αυτά τα περιστατικά θα ξεχαστούν σύντομα, γιατί υπάρχουν περισσότερες ειδήσεις για μεγάλες καταβόθρες στις ΗΠΑ σχεδόν κάθε μέρα τώρα.
-Οι κάτοικοι στο χωριό Lianyuan στη νότια επαρχία Χουνάν της Κίνας περπατάνε αρκετά προσεκτικά τους τελευταίους μήνες. Πάνω από 20 καταβόθρες έχουν ανοίξει στο έδαφος από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτές οι σπηλαιώδεις τρύπες που κυμαίνονται σε μέγεθος, έχουν κάνει σπίτια να καταρρεύσουν και ποτάμια να στερέψουν.
-22/12 Τεράστια καταβόθρα ανοίγει στο Ντέρμπισαϊρ της Αγγλίας.
-Την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου πολλοί κάτοικοι περιοχών σε ολόκληρη την επικράτεια του Καναδά μένουν ξάγρυπνοι, ανήσυχοι από ισχυρούς θορύβους προερχόμενους από τα έγκατα της γης.Πολυάριθμες καταγγελίες στις τοπικές αρχές κάνουν λόγο για κοσμογονικά «γουργουρητά», ενώ σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν και μεγάλης κλίμακας ρήγματα σε δρόμους και χωράφια.Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για το γεωλογικό φαινόμενο των «κρυοσεισμών», απόρροια των ακραίων καιρικών συνθηκών που πλήττουν εδώ και μέρες τη Βόρειο Αμερική.


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΧΟΙ

Αποτελεί πλέον παγκόσμιο φαινόμενο και δεν έχει δοθεί ακόμα κάποια σαφής επιστημονική εξήγηση.Ο λόγος για τους τρομαχτικούς ήχους που ακούγονται σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο εδώ και δύο χρόνια,που πολλοί τους αποδίδουν στο επιστημονικό πρόγραμμα HAARP ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που μιλούν για τις σάλπιγγες της αποκάλυψης.Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας έντασης αλλά και τέτοιας χροιάς ήχους, το μόνο σίγουρο είναι πως η πιθανότητα μιας φάρσας έχει αποκλειστεί, με την απάντηση να εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο...
Ας δούμε ορισμένους:
-29/8 Παράξενοι δυνατοί ήχοι σαν από σάλπιγγα ακούστηκαν στον ουρανό της Βρετανικής Κολούμπια του Καναδά.
-31/8 Απόκοσμος  ήχος στο Battleford του Καναδά.
-19/9 Στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας ακούστηκαν  μέρα και νύχτα οι μυστηριώδεις θόρυβοι "Hum".
-17/10 Περίεργοι ανατριχιαστικοi ήχοι  ακούγονται όταν ξεσπά μια καταιγίδα στην Φιλανδία.
-Στο νέο κτίριο που ανεγέρθηκε στη θέση των «Δίδυμων πύργων» που κατέρρευσαν ύστερα από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ακούγεται κατά διαστήματα ένας ενοχλητικός και πολλές φορές ανατριχιαστικός ήχος να βγαίνει από το νέο κτίριο που κτίστηκε στη θέση των παλαιών «δίδυμων πύργων» και που ονομάζεται One World Trade Center.Κανείς ακόμη να εξηγήσει το μυστηριώδες αυτό φαινόμενο.Το κτίριο έχει συνολικό ύψος 546 μέτρα και ο τελευταίος όροφος βρίσκεται σε ύψος 386,5 μέτρων και η αποπεράτωση του έργου έγινε στις 10 Μάιου του 2013.


ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΨΑΡΙΩΝ,ΠΤΗΝΩΝ,ΖΩΩΝ.

ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ
-6/8 Στην Βάρκιζα της Αττικής ξεβράσθηκαν χιλιάδες ζωντανά ψάρια.
-14/8 Μυστήρια βροχή από νεκρά μαύρα πουλιά στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά
-8/10 Στην Γαλικία της Ισπανίας ξεβράζονται φάλαινες και 13 από αυτές πεθαίνουν.
-Το τρίμηνο Σεπ-Οκτ-Νοε ξεβράσθηκαν στην  ακτή του Ατλαντικού της Ισπανίας 550 ρινοδέλφινα ενώ δεν υπάρχει ένδειξη για ποιό λόγο έγινε αυτό.
-23/10 Εμφανίζεται για δεύτερη φορά στην Καλιφόρνια γιγαντιαίο ψάρι-κουπιού το οποίο και ξεβράσθηκε και προκαλεί πανικό.
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
-Σε πολλά μερη του κόσμου τον τελευταίο καιρό έχουν ξεβρασθεί άγνωστα θαλάσσια όντα-τέρατα.
Τι συμβαίνει στους ωκεανούς;Κλιματική αλλαγή,ακτινοβολία,ερευνητικά σόναρ,γεωμηχανική ή κάτι άλλο;


ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι γεωγραφικοί πόλοι της Γης αλλάζουν σιγά-σιγά θέση υπό την επίδραση αστρονομικών φαινομένων και της κλιματικής αλλαγής, καθώς εξαιτίας της λιώνουν οι πάγοι της Γης, με συνέπεια να μεταβάλλεται ελαφρώς ο άξονας περιστροφής του πλανήτη μας, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις Αμερικανών επιστημόνων.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον κινεζικής καταγωγής Τζιανλί Τσεν του πανεπιστημίου του Τέξας, που έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στο ετήσιο διεθνές συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης
ΑΡΚΤΙΚΗ
Γεωφυσικής στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με το «New Scientist», έδειξαν ότι το λιώσιμο των πάγων επηρεάζει την κατανομή της μάζας στην επιφάνεια της Γης. Αυτό, με τη σειρά του, μεταβάλλει ανεπαίσθητα τον άξονα περιστροφής του πλανήτη μας, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από επιτόπιες μετρήσεις και στους δύο πόλους.

Η αργή μετακίνηση του άξονα περιστροφής της Γης προκύπτει κυρίως από ένα συνδυασμό δύο διαφορετικών παραγόντων: Του γεγονότος ότι η Γη δεν είναι απολύτως άκαμπτη και του γεγονότος ότι ο πλανήτης μας περιφέρεται σε ετήσια βάση γύρω από τον Ήλιο. Όμως κι αν υπολογισθούν αυτές οι δύο αιτίες, πάλι ένα μέρος της μετακίνησης του άξονα μένει ανεξήγητο.

Από τότε που άρχισαν οι πρώτες μετρήσεις το 1899, υπολογίζεται ότι ο γεωγραφικός Βόρειος Πόλος μετακινείται προς τα νότια με μέσο ρυθμό δέκα εκατοστών το χρόνο,κατά μήκος της γραμμής του γεωγραφικού μήκους που βρίσκεται 70 μοίρες δυτικά και η οποία διέρχεται από τον ανατολικό Καναδά.

Αυτή η αργή μετακίνηση οφείλεται επίσης στην μεταβολή της κατανομής της μάζας της Γης, καθώς ο γήινος φλοιός αργά αλλά σταθερά ανασηκώνεται συνεχώς μετά το τέλος της τελευταίας εποχής των πάγων, όταν το μεγαλύτερο μέρος τους έλιωσε κι έτσι απάλλαξε την επιφάνεια του πλανήτη από το βάρος τους. Όμως, σύμφωνα με τη νέα αμερικανική μελέτη, το 2005 υπήρξε μια ξαφνική και απρόσμενη μεταβολή, καθώς ο γεωγραφικός Βόρειος Πόλος άρχισε να μετακινείται προς τα ανατολικά πλέον και ήδη από τότε μέχρι σήμερα έχει διανύσει συνολικά 1,2 μέτρα περίπου.

Αναλύοντας στοιχεία παρατηρήσεων από τον περιβαλλοντικό δορυφόρο GRACE της NASA, που παρακολουθεί τις διαχρονικές διακυμάνσεις στο γήινο βαρυτικό πεδίο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι γι’ αυτή την αλλαγή του άξονα περιστροφής προς τα ανατολικά ευθύνεται κυρίως το πιο πρόσφατο μαζικό λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας, της Ανταρκτικής και των άλλων παγετώνων του πλανήτη μας, που είχε ως συνέπεια τη σταδιακή άνοδο της στάθμης των υδάτων των θαλασσών.

Σύμφωνα με τους νέους υπολογισμούς, η μεγαλύτερη συνεισφορά στην μετακίνηση του γήινου άξονα και, κατά συνέπεια, των γήινων πόλων προέρχεται από το λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας, η οποία χάνει περίπου 250 γιγατόνους ετησίως. Το λιώσιμο των παγετώνων των βουνών συνεισφέρει
194 γιγατόνους και το λιώσιμο της Ανταρκτικής άλλους 180 γιγατόνους το χρόνο.Σε παγκόσμιο επίπεδο,το επίπεδο της θάλασσας έχει ήδη αυξηθεί 20 εκατοστά από το 1870. Σε πολλά μέρη,η αύξηση είναι ακόμη μεγαλύτερη .

ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Υπενθυμίζεται ότι οι μαγνητικοί πόλοι της Γης αλλάζουν θέση με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με τους γεωγραφικούς.Όπως έχω ξαναγράψει ο μαγνητικός πόλος της Γης εδώ και πέντε χρόνια περίπου,από τον Καναδά που βρισκόταν άρχισε ξαφνικά να κινείται προς την Σιβηρία με ταχύτητα 60 χλμ τον χρόνο,κάτι που δεν έχει ξαναπαρατηρηθεί εδώ και 250 χρόνια που οι επιστήμονες ασχολούνται με αυτό το ζήτημα.Αυτό αποδίδεται εξ αιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν στον ρευστό πυρήνα της Γης ο οποίος περιέχει σίδηρο σε υγρή κατάσταση.


ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ

Η κατάσταση με τις διαρροές ραδιενέργειας από τους πυρηνικούς σταθμούς της Φουκοσίμα,στην Ιαπωνία, είναι κρίσιμη και βρίσκεται εκτός ελέγχου κατά την διάρκεια του β' έξαμήνου.Είναι τριάντα φορές μεγαλύτερη απο το κανονικό.Η Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχει δεχθεί περισσότερη ραδιενέργεια
ΡΟΗ ΡΑΔΙΕΝ.ΑΠΟ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ
απ'ότι οι ανατ.ακτές της Ρωσίας.Πιό συγκεκριμένα στις 25/10 η μόλυνση της Φουκοσίμα "τσιγαρίζει" την δυτική ακτή των ΗΠΑ.Παρ 'όλα αυτά, η εταιρεία δεν λέει στο κοινό την αλήθεια για το τι μπορεί να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα πραγματικό τσουνάμι ραδιενέργειας αρρωσταίνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Κι'ενώ οι ΗΠΑ αναφέρονται συνεχώς για την πυρηνική απειλή από το Ιραν,γιατί δεν ανησυχούν για την απειλή από την Φουκοσίμα;ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Πλανήτης Nibiru ή Planet-X
----------------------------

Ο πλανήτης αυτός είναι ένας καφέ νάνος ο οποίος γυρίζει γύρω από τον Ήλιο σε 3600 χρόνια και ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2013 βρισκόταν στο ηλιακό μας σύστημα, περιοχή μεταξύ του πλανήτη Αφροδίτη-Ηλιου κινούμενος προς τον Ηλιο και συνοδευόμενος από τον ..κομήτη ISON.Hδη τώρα απομακρύνεται από το εγγύτερο σημείο του από την Γη (63 εκατ.χλμ) και σ'αυτόν αποδίδονται τα
ΤΡΟΧΙΑ NIBIRU
περίεργα φαινόμενα στο ηλιακό μας σύστημα και στον πλανήτη μας.Περισσότερα στην παράγραφο για τον.. κομήτη ISON ο οποίος τον ακολουθεί.

Αυτός είναι υπεύθυνος για τα παρακάτω:
-Μαγνητική επίδραση του Ηλίου στον πυρήνα της Γης.
-Μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις.
-Μεγάλη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα στον πλανήτη μας.
-Μετατοπίσεις του φλοιού της Γης.
-Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Γη,όπως τυφώνες,καταιγίδες,πλημμύρες,ακραίες και πρωτόγνωρες θερμοκρασίες ζέστης και κρύου.
-Αλλα περίεργα φαινόμενα στην Γη,όπως πχ στήλες φωτός,άνοδος της στάθμης της θάλασσας,λύωσιμο των πάγων στους πόλους.
-Μετακίνηση των μαγνητικών πόλων της Γης.
-Εμφάνιση κομητών.
-Πτώσεις αστεροειδών.
-Περίεργα φαινόμενα στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.Η Αφροδίτη, για παράδειγμα, μας δείχνει σημαντική αύξηση στη συνολική φωτεινότητα της. Ο Δίας έχει ένα τόσο υψηλό ενεργειακό φορτίο τώρα,που δημιουργεί μια ορατή σωλήνα της ιονίζουσας ακτινοβολίας,που έχει σχηματιστεί ανάμεσα σε αυτόν και στο φεγγάρια του.

Οι επιστήμονες όλων των χωρών καθώς και οι μεγάλες  διαστημικές υπηρεσίες (NASA,ESA,ROSCOSMOS,κα) περίμεναν μεγάλα καταστροφικά φαινόμενα στον πλανήτη μας και γι'αυτό τον λόγο κυρίως είχαν κατασκευάσει υπόγεια καταφύγια σε διάφορες περιοχές του κόσμου(Αμερική,Ρωσία,Κίνα,Νορβηγία,Ν.Αφρική και σε άλλα μέρη.

Προς το παρόν όμως δεν έγιναν οι πολύ μεγάλες καταστροφές που αναμενόνταν,λες και κάποια μυστηριώδης... δύναμη τις απέτρεψε !!

Αστεροειδείς
------------

To τελευταίο εξάμηνο  μετεωρίτες και αστεροειδείς,που όπως ποτέ δεν είχε ξανασυμβεί, πέφτουν διαρκώς και ξαφνικά στη Γη,ενώ πολλοί απ'αυτούς εκρήγνυνται με την είσοδο τους στην ατμόσφαιρα.

Ας θυμηθούμε ότι ο πλανήτης και όλο το ηλιακό μας σύστημα ανήκει στο αστρικό σμήνος των
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Πλειάδων και πιό συγκεκριμένα στο αστρικό σύστημα του της Αλκυόνης(ένας από τους 7 ήλιους των Πλειάδων).Έτσι βρίσκεται σε ένα πεδίο πολύ ισχυρής κβαντικής ενέργειας στο εσωτερικό του τεράστιου φωτονικού δαχτυλιδιού του ήλιου Αλκυόνη που αυτό το διάστημα προσανατολίζεται προς το μέρος του αστερισμού τού Μεγάλου Κυνός με κύριο αστέρι του τον Σείριο.Εξ αιτίας αυτού και του  καφέ νάνου-πλανήτη Nibiru, μπορούμε να παρατηρήσουμε πολυάριθμα μετέωρα,κομήτες,αστεροειδής ,που περνούν πολύ κοντά από την Γη,περίεργες βολίδες φωτιάς που πέφτουν ξαφνικά στην επιφάνεια και πολλά άλλα σώματα που ξαφνικά εκρήγνυνται στον ουρανό.
Έχουμε πληθώρα τέτοιων περιπτώσεων σε όλο σχεδόν τον πλανήτη .


Κομήτες
--------

Από το 2012 έχει παρατηρηθεί ένας μεγάλος αριθμός κομητών κοντά στο ηλιακό μας σύστημα,όπως ο Lovejoy ή Enke και ο Linear, ειδικά όμως ο  αινιγματικός και μυστηριώδης ...κομήτης ISON, ο οποίος σύμφωνα με τους αστροφυσικούς έχει χαρακτηριστεί ως "ο κομήτης του αιώνα" !

ISON
O κομήτης αυτός,με την ονομασία Comet ISON ή C/2012 S1, εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 από το τηλεσκόπιο του Διεθνούς Επιστημονικού Οπτικού Δικτύου {International Scientific Optical Network (“ISON”)}από τα αρχικά  του οποίου πήρε και το όνομα του, κοντά στο Κισλοβόντσκ στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου.Ο C/2012 S1 ISON άρχισε να γίνεται ορατός με γυμνό μάτι τον Οκτώβριο του 2013,τις πρώτες πρωινές ώρες ανάμεσα στα άστρα του αστερισμού του Λέοντα νότια του Άρη και φάνταζε σαν ένα αχνό πρασινωπό σημάδι στον ουρανό.

Την 1η Οκτωβρίου 2013 πέρασε εμπρός από τον πλανήτη Άρη σε απόσταση 10,4 εκατ.χλμ.Συνολικά 16 διαστημικά σκάφη της NASA και δεκάδες επίγεια τηλεσκόπια παρακολουθούσαν τον κομήτη
KΥΛΙΝΔΡΙΚΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ISON
καθώς πλησιάζε την Γη και τον Ήλιο. Μάλιστα η NASA είχε ξεκινήσει μία εκστρατεία για να ενθαρρύνει την συμμετοχή ερασιτεχνών αστρονόμων.

Σύμφωνα με την Ρωσική ROSCOSMOS (αντίστοιχη της NASA) ο κομητης ISON έχει σαστίσει τους ειδικούς καθόσον πραγματοποίησε κάποιες ανεξήγητες διορθώσεις στην τροχιά του.Επί πλέον το περιοδικό Monthly Notices της Royal Astronomical Society αναφέρει (Νοέμβριος 2013) ότι ο κομήτης ISON τον Μάρτιο 2013 διατηρήθηκε(δηλ.σταμάτησε) σε ένα νεκρό σημείο για διάστημα μεγαλύτερο των 132 ημερών ,κάτι πολύ παράξενο,εφόσον σύμφωνα με τις δηλώσεις της ROSCOSMOS θα μπορούσε αυτός "να βρίσκεται κάτω από ευφυή έλεγχο" !!!

Μήπως λοιπόν αναφέροντο σε κάποιο εξωγήίνο διαστημικό σκάφος και όχι σε κάποιον κομήτη;Απ'ότι
ISON
φαίνεται τα πράγματα ταιριάζουν εφόσον σε νέες εικόνες του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble φαινόταν καθαρά μία ανωμαλία στη φωτεινότητα του κομήτη σε σχήμα "μπούμερανγκ" με δύο παράξενες δομές με μήκος 555μ.λαμβάνοντας υπ'όψην μας ότι ο κομήτης έχει μήκος 5 χλμ.Μήπως με αυτό επιβεβαιώνεται αυτό που λέει η Ρωσική υπηρεσία διαστήματος ROSCOSMOS;

Ακόμη στον ISON μπορούν να παρατηρηθούν δύο τεράστια κυλινδρικά αντικείμενα με μέγεθος που υπερβαίνει τα 10 χλμ και τα οποία βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την κεφαλή του κομήτη.Τι σημαίνουν λοιπόν αυτές οι περίεργες δομές και αυτά τα τεράστια κυλινδρικά αντικείμενα δίπλα στον κομήτη;Είναι κάποια συνοδεία που έχει συγκεκριμένο στόχο που ακόμη δεν γνωρίζουμε;

ISON  ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟ  ΑΤΙΑ  ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ,και η  κινέζικη διαστημική υπηρεσία έδειξε κάποιες εντυπωσιακές εικόνες του κομήτη που φαίνεται ότι συνοδεύεται από δύο κυλινδρικά αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω του.

Πέραν αυτών,αριστερά πάνω από τον κομήτη και σε σχετική μικρή απόσταση κινείται και ένα άλλο φωτεινό αντικείμενο με την ίδια ταχύτητα και κανείς δεν γνωρίζει άν είναι μετέωρο ή σκάφος.

Στις 2 Οκτωβρίου ανακαλύφθηκε και νέο φωτεινό αντικείμενο μέσα στην ουρά του κομήτη.Μήπως δεν είναι κομήτης αλλά εξωγήϊνο σκάφος που  τον συνοδεύουν και άλλα σκάφη;Γι'αυτό έγινε και η στάση των 132 ημερων; Αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτή η μεγάλη έκπληξη που μας επιφυλάσει ο ISON,αλλά αστρονόμοι που παρακολουθούν τη διαδρομή του αινιγματικού κομήτη μόλις τον Νοέμβριο ανακάλυψαν ότι η κεφαλή και η χαίτη του κομήτη είχαν πάρει ένα πολύ λαμπερό πράσινο χρώμα και επιπλέον γινόταν όλο και πιο ενεργός.

ISON ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ
Τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου 2013 η ουρά σκόνης του κομήτη είχε μήκος μισή μοίρα, ενώ άρχισε να εμφανίζεται και μια άλλη ουρά, πιθανότατα η ουρά ιόντων ενώ πέρα από τον ISON, στον πρωϊνό ουρανό με κιάλια ήταν ορατοί οι άλλοι δύο κομήτες,ο κομήτης  C/2013 R1 (Lovejoy) και C/2012 X1 (Linear).Στις 20 Νοεμβρίου το φαινόμενο μέγεθος του κομήτη υπολόγιστηκε σε 3,7 με 4,5.

Ο κομήτης καθώς έφτανε στο περιήλιό του, στις 18:44 UTC(ώρα Γκρίνουιτς) της 28 Νοεμβρίου 2013,(σε απόσταση 1.200.000 χλμ) φάνηκε ότι κατακερματίστηκε ολόκληρος,όπως υπολόγιζαν και οι ειδικοί,καθώς δεν εντοπίστηκε στις εικόνες από τα διαστημικά παρατηρητήρια του Ήλιου. Δύο ώρες μετά το περιήλιο η ESA(Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος)και η NASA ανακοίνωσαν ότι ο κομήτης είχε χαθεί, ενώ στις εικόνες εμφανίζονταν κάτι που μπορεί να
ISON ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ  
ήταν είτε ο κομήτης είτε η ουρά του. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα στις εικόνες του SOHO (ηλιακό παρατηρητήριο σε δορυφόρο) εμφανίστηκε με την ουρά του σε τριγωνικό σχήμα.Το πλέον περίεργο είναι ότι μετά απ'αυτό η NASA για τέσσερεις ημέρες δεν έδινε ζωντανές εικόνες στο διαδίκτυο (όπως συνεχώς γίνεται) των ηλιακών παρατηρητηρίων SOHO και SDO.

Σε δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν υπάρχει κάτι περίεργο:

Στο πρώτο http://www.youtube.com/watch?v=o4dLXL9TdI8 φαίνεται ότι ο κομήτης μετά την διέλευση του από τον Ήλιο χτυπήθηκε από μία φωτεινή δέσμη και από εκεί και πέρα φαίνονται φωτεινά αντικείμενα που υλοποιούνται και από υλοποιούνται και σύμφωνα με τον δημιουργό του βίντεο κατευθύνονται προς την Γη.

Στο δεύτερο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ikyHy3fo0Hg υπάρχει ένα αντικείμενο,που όπως λέει ο δημιουργός του,είναι ο ISON που από τις 20/11 βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Αφροδίτη,κινούμενος αριστερόστροφα,ενώ κανονικά έπρεπε να κινείται δεξιόστροφα.

Κάτι μυστήριο υπάρχει σ'αυτά τα δύο βίντεο !!

Στις 27/12 ο κομήτης βρέθηκε στην κοντινότερη απόσταση από την Γη (63 εκτ.χλμ) ΒΑ προς την κατεύθηνση του αστερισμού του Δράκοντα και από την επομένη άρχισε να απομακρύνεται πάλι.Οι ειδικοί,είχαν προβλέψει ότι"ο κομήτης ISON θα ήταν ένα μεγάλο θέαμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά",αλλά διαψεύθηκαν καθόσον δεν ήταν ορατός με γυμνό μάτι.

Όπως ανέφερα παραπάνω ο ISON είναι σύνολο σκαφών (σύμφωνα με..άλλες πληροφορίες που έχουμε)που  συνοδεύουν τον καφέ νάνο-πλανήτη Nibiru ή Planet-X με σκοπό να αποτρέψουν τις καταστροφές που θα προκαλούσε στην Γη και στο πλανητικό μας σύστημα.

Ο αστρονόμος Carlos Munoz Ferrada (1909-2001) από την Χιλή,είχε προβλέψει από το 1940 τον ερχομό ενός γιγαντιαίου πλανήτη-κομήτη, που όπως φαίνεται είναι ο Nibiru,o oποίος θα δημιουργούσε μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη μας.Iσως γι'αυτό να συνοδεύεται από σκάφη του ISON, με σκοπό να αποτρέψουν ή να μειώσουν τις καταστροφές.Μην ξεχνάμε και τον κομήτη ELENIN που ερχόταν το 2011 προς τον πλανήτη μας και ο οποίος συνοδεύετο εκατέρωθεν από σκάφη,τα οποία στην περιοχή του πλανήτη Δία τον προσέβαλαν με κάποιο υπερόπλο το οποίο εντός πέντε ημερών τον εξάχνωσε.Η ΝΑSΑ είπε τότε ότι τον τράβηξε η έλξη του ήλιου και έπεσε σ'αυτόν.Νέοι Δορυφόροι
---------------

Το β' εξάμηνο του 2013 συμβαίνει και κάτι άλλο "αρκετά ασυνήθιστο".Η ανακάλυψη 27 νέων "δορυφόρων"(?) γύρω από πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος !
Πιό συγκεκριμένα,3 στον Δία,3 στον Κρόνο,10 στον Ουρανό,6 στον Ποσειδώνα και 5 στον Πλούτωνα.Αλλά γιατί εμφανίζονται τελευταία νέοι και περίεργοι δορυφόροι;Πριν δεν συγκαταλέγονταν στα αστρονομικά αρχεία;Τόσο καιρό τα διαστημικά τηλεσκόπια που εξερευνούν στα βάθη του διαστήματος,δεν τους είχαν εντοπίσει;

Μήπως λοιπόν πρόκειται για ΑΤΙΑ τεραστίων διαστάσεων που έρχονται για κάποια ειδική αποστολη;
Στις 30/8 εμφανίστηκε στον πλανήτη Ουρανό ένας αστεροειδής-πλανητοειδής.Μήπως πρόκειται για ένα ακόμη διαστημικό σκάφος μεταμφιεσμένο σε αστεροειδή,που βρίσκεται σε κάποια ειδική αποστολη;


Άλλα Αστροφυσικά Φαινόμενα
--------------------------

-Τον Δεκέμβριο 2013 το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble συλαμβάνει την εκπομπή τεραστίων πιδάκων νερού ύψους 200 χλμ,που εμφανίζονται μόνο για επτά ώρες, στον νότιο πόλο του δορυφόρου του πλανήτη Δία Ευρώπη και διασπόνται σε υδρογόνο και οξυγόνο.Οι πρώτες ενδείξεις γι'αυτό το
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ
φαινόμενο ήταν γνωστές από τον Δεκέμβριο του 2012.
Επίσης είναι γνωστό από το 2005 ότι και στο  δορυφόρο του πλανήτη Κρόνου,Εγκέλαδο,από στενές ρωγμές της επιφάνειας του εκτοξεύονται υδρατμοί με τεράστια πίεση.

-Τον ίδιο μήνα ανακοινώνεται από το περιοδικό Astrophysical Journal ότι ανακαλύφθηκαν σημάδια νερού σε πέντε εξωπλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων.
Πλανήτης Κρόνος
---------------

Toν Ιούλιο 2013 το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA κατάφερε για πρώτη φορά να απαθανατίσει σε υψηλή ανάλυση το εξάπλευρο ρεύμα γύρω από τον βόρειο πόλο του Κρόνου, γνωστό και ως το
ΕΞΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΥ
εξάπλευρο του Κρόνου.Το εξάγωνο εκτείνεται σε περίπου 30.000 χιλιόμετρα και είναι ένα ρεύμα κυμάτων με ανέμους που φτάνουν τα 322 χιλιόμετρα ανά ώρα και μια μαζική περιστρεφόμενη καταιγίδα στο κέντρο.Οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι η σταθερότητα του εξαγώνου έχει να κάνει με την έλλειψη των στερεών γεωμορφών στον Κρόνο ο οποίος είναι ουσιαστικά μια γιγαντιαία σφαίρα φυσικού αερίου.

Το περίεργο όμως είναι ότι τα ασυλλήπτου μεγέθους ενεργειακά πεδία περιστρέφονται τα με πρώτα εκτός εξαγώνου αριστεροστρόφως,τα δε δεύτερα εντός εξαγώνου δεξιοστρόφως,ενώ το ίδιο το εξάγωνο παραμένει ακίνητο και χωρίς να αλλοιώνεται,πράγμα που αναγκάζει επιστήμονες να μιλούν για "τεχνητή κατασκευή" που πρέπει να βρίσκεται εκεί εκατομμύρια χρόνια.Αυτό είχε παρατηρηθεί
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΞΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ
εδώ και πολλά χρόνια και από τα γήϊνα τηλεσκόπια,αλλά θεωρείτο ότι ήταν κάποια παρεμβολή στους φακούς τους.

Μυστήριο επίσης αποτελεί η ξαφνική απόφαση της NASA για τον λόγο της συγκεκριμένης δημοσιοποίησης,ενώ είναι γνωστό ότι αποφεύγει να δημοσιοπεί αινιγματικές φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε στην διπλανή φωτό τις διαστάσεις του εξαγώνου σε σχέση με την Γη.

Δείτε το σχετικό βίντεο της NASA http://www.jpl.nasa.gov/video/index.php?id=1258
και http://www.youtube.com/watch?v=noWd0iE1F0E


ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

-Άπειρα βόρεια και νότια Σέλας,στήλες φωτός,ανάποδα ουράνια τόξα,λαμπερά σύννεφα που νυχτοφέγγουν,τα για πρώτη φορά εμφανιζόμενα αινιγματικά "sprites and jets"δηλαδή γλώσσες φωτιάς από τον ουρανό,τα περίεργα σύννεφα σαν φυσαλίδες"mammatus",τα υπέροχα και εκπληκτικά sundogs δηλαδή κάθετες φωτεινές στήλες από τον ήλιο κατα την δύση ή ανατολή,τα διπλά ηλιακά
ΣΕΛΑΣ
στέμματα,τους παράξενους πορτοκαλί χρωματισμούς της Σελήνης,τις ανώμαλες καταστάσεις της σελήνης που δεν ανταποκρίνονται στις συνηθισμένες θέσεις της (κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει μετακινηθεί η κλίση του άξονα της κατά 5,4 μοίρες),τις άπειρες λάμψεις και ηλεκτρικές αστραπές χωρίς να βρέχει και τις μυστηριώδεις ακτίνες που προβάλλονται από τη γη προς τον ουρανό.

-Στις 3/11 έλαβε χώρα και μία περίεργη "υβριδική"έκλειψη ηλίου που παρατηρήθηκε σε όλον τον πλανήτη,η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς γίνεται ορατή μόνο δέκα φορές σε κάθε αιώνα.
Η υβριδική ηλιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται με έναν τρόπο κατά τον οποίο, η σκιά της σελήνης πέφτει ελλειπτικά στην επιφάνεια της Γης, αφήνοντας ένα λαμπερό δακτύλιο φωτός (το δαχτυλίδι της φωτιάς) γύρω από το σκιαγράφημα της σελήνης.
Καθώς εξελίσσεται η έκλειψη κατά μήκος της γήινης επιφάνειας, η σκιά φτάνει σε αυτή δημιουργώντας ολική έκλειψη ηλίου, επισημαίνει η NASA.
ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ
Τι θέλει να μας δείξει αυτή η τελευταία έκλειψη Ηλίου του 2013;

-Σε πολλά μέρη του κόσμου εμφανίστηκε το φαινόμενο των δύο  ήλιων κατά την ανατολή ή την δύση.

-Επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι το "μάγμα-φωτιά"του εσωτερικού της γης "δεν αντέχει την πίεση"και με τον συνδυασμό με "το ηλεκτρομαγνητισμό και το ηλιακό πλάσμα"και τα άπειρα φωτόνια,ηλεκτρόνια,ουδετερόνια,κβάντα,που έρχονται από το διάστημα,προκαλούν την "εκροή προς τα έξω"τεράστιων ποσοτήτων ισχυρών ενεργειών.

Μήπως πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας μία πλανητική αλλαγή και δεν το αντιλαμβάνεται η κοιμισμένη ανθρωπότητα;Και παρ'όλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε,μήπως αυτό επηρεάζει κατά κάποιον τρόπο τους ανθρώπους φυσικά και ψυχολογικά,εκτός του ότι επηρεάζει τους δορυφόρους,τις διαστημικές εποχές,τα ραντάρ,τα ραδιοτηλεσκόπια,τα GPS,κλπ;

Είναι φανερό ότι αυτές οι ισχυρές εκκενώσεις ενέργειες αποσυνθέτουν και καταστρέφουν τα μηχανήματα,οπότε γιατί ο ανθρώπινος πολιτισμός που είναι πολύ πιό εύθραστος και ευαίσθητος δεν θα επηρεαστεί κατά τον ίδιο τρόπο ή και χειρότητα;Και αυτό μπορούμε να το δούμε στον κάθε άνθρωπο ο οποίος ανάλογα με το επίπεδο της ενεργειακής του συχνότητας,τις δέχεται και τις αφομοιώνει για να τις μεταδώσει στην συνέχεια προς τους άλλους μέσα από τις θετικές ή αρνητικές καταστάσεις του και αυτή είναι μία τεράστια πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μας τόσο σε φυσικό,ψυχολογικό,διανοητικό και πνευματικό επίπεδο.ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Καταρίψεις Πυραύλων και Μαχητικού Αεροσκάφους
----------------------------------------------

-Στίς 31 Αυγούστου οι φωτεινές δυνάμεις που επιτηρούν τον πλανήτη μας,απέτρεψαν την επέμβαση των δυτικών στην Συρία και την έναρξη του Γ'ΠΠ,καταρρίπτοντας κοντά στα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας το τελειότερο μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ,το F-22 Raptor(έγινε 4 φέτες) που είχε
F-22 RAPTOR
απογειωθεί από το Κατάρ.Το F-22 Raptor είναι το πιο προηγμένο μαχητικό στον κόσμο.Πετάει σε εξαιρετικά υψηλά υψόμετρα και αναπτύσσει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες,είναι τύπου stealth (αόρατο)και γι'αυτό είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί.Τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το κατέριψε ρωσικός πύραυλος από την Συρία.

Την προηγουμένη 30 Αυγ.οι ίδιες δυνάμεις κατέρριψαν τέσσερεις πυραύλους τύπου Cruise (ΚΡΟΥΖ) "TOMAHAWK"στην Αν.Μεσόγειο που εκτοξεύτηκαν από βάση των ΗΠΑ στην Ιβηρική χερσόνησο(Ισπανία-Πορτογαλλία),εναντίον της Συρίας.Επειδή έγινε αυτό αντιληπτό από τα ΜΜΕ,το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε δύο πυραύλους χωρίς ενεργή κεφαλή από υποβρύχιο για να δοκιμάσει το νέο αντιπυραυλικό του σύστημα.

PYRAYLOS TOMAΗΑςΚ
Μετά απ'αυτά,σχεδόν "εν μία νυκτί",οι πολεμικοί στόλοι των ΗΠΑ,Μ.Βρετανίας και Γαλίας,απέπλευσαν από την Ανατολική Μεσόγειο για τις βάσεις τους και από τότε ουδείς ξαναμίλησε,μέχρι σήμερα τουλάχιστον,για επέμβαση στην Συρία.Στην περιοχή παραμένει μόνον ο Ρωσικός στόλος κατόπιν εντολής από τις φωτεινές δυνάμεις.

Μετά λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barac Obama,ανακοίνωσε ότι <η αυτοκρατορία της Αμερικής> τελείωσε!!!

Στο σημείο αυτό θα αναφερθώ σε ένα παρόμοιο γεγονός που έγινε το 2010,αλλά τώρα έγινε γνωστό:

Το φθινόπωρο του 2010 δύο βαλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι (ICBMs) σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες εκτοξεύθηκαν από την Αμερική εναντίον του Ιράν με σκοπό να αρχίσει ο Γ'ΠΠ.Έγιναν παρεμβολές και οι πύραυλοι αυτοί κατεστράφησαν στον αέρα.Οι παρεμβολές που έγιναν είναι από αυτούς που φυλάν το ανθρώπινο γένος,δηλαδή τις φωτεινές δυνάμεις.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
Η αντίδραση της Αμερικής ήταν να εκτοξεύσει ένα άλλο ICBMs εναντίον εκείνης της οντότητας οι οποία κατέστρεψε τους πυραύλους,αλλά ανεπιτυχώς.
Μάλιστα είχε γίνει γνωστό τότε από το διαδίκτυο ότι θεάθηκε στα παράλια της Καλιφόρνιας στις 8 Νοεμβρίου 2010 εκτόξευση πυραύλου. Η θέση της εκτόξευσης υπολογίστηκε δυτικά του Λος Άντζελες, βόρεια της Catalina Island, 35 μίλια απ’την ακτή.Οι αρμόδιοι δεν έδωσαν απαντήσεις για το τι συνέβει πραγματι και δήλωσαν άγνοια!
http://ufotruth-gr.blogspot.gr/2010/11/blog-post_17.html  και το βίντεο του πυραύλου http://www.youtube.com/watch?v=8mSQYZ9aYfE και https://www.youtube.com/watch?v=sMmrJ-pL1Ys

Πυρηνικές Έκρηξεις
---------------------

-Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποστράτευσε σχεδόν ταυτόχρονα δύο κορυφαία στελέχη της τα οποία ήταν επιφορτισμένα με το πυρηνικό της οπλοστάσιο.Πρόκειται για τον Υποστράτηγο υης αεροπορίας
ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣMICHAEL CAREY
Michael Carey που απομακρύνθηκε την 11η Οκτωβρίου από την διοίκηση της 20ης Διοίκησης η οποία είναι υπεύθυνη για τις τρείς εθνικές Πτέρυγες με συνολική δύναμη 450 διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBMs).

Προηγουμένως στις 9 Οκτ.είχε αποστρατευθεί και ο δεύτερος στην ιεραρχία αντιναύαρχος Tim Giardina υπεύθυνος του πυρηνικού οπλοστασίου του Ναυτικού,με την αστεία δικαιολογία πως συμμετείχε σε τυχερά παιχνίδια ενός μικρού καζίνου.Ο τελευταίος αποτελεί  έναν από τους επτά στρατηγούς που έχουν αποστρατευθεί ξαφνικά τους το Οκτώβριο 2013  μαζί με άλλους 80  ανώτερους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή και οι δύο αρνήθηκαν διαταγή μεταφοράς χωρίς παραστατικά πυρηνικών κεφαλών από την βάση Dyes του Τέξας στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.Η υπόθεση πήρε εξαιρετικά περίεργη τροπή όταν ο Lindsey Graham,γερουσιαστής από την ιδια πολιτεία,δήλωσε στις 3 Σεπτεμβρίου στο Κογκρέσσο πως σε περίπτωση που δεν κινηθούν οι ΗΠΑ πρώτες εναντίον της Συρίας και του Ιράν,"πυρηνικά όπλα θα πέσουν στα χέρια τρομοκρατών και αυτοί θα τα
ΑΝΤ/ΧΟΣ TIM  GIARDINA
χρησιμοποιήσουν στην πόλη Τσάρλεστον".Η απίστευτη αυτή ανακοίνωση έγινε ώρες μετά την ανώνυμη διαρροή της πληροφορίας της μεταφοράς πυρηνικών κεφαλών στην Ν.Καρολίνα και την ανακοίνωση της αποστρατείας του ναυάρχου Giardina.(Πληροφ.από επιστολη Karen Hudes και ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ).

Κάποιο λοιπόν ήθελαν να στήσουν στην Ν.Καρολίνα σε κατοικημένες περιοχές ένα πυρηνικό γεγονός που ως άλλη 11η Σεπτεμβρίου θα άλλαζε την άποψη της κοινής γνώμης για την αναγκαιότητα επέμβασης στην Συρία και στο Ιράν και θα άρχιζε ο "Αρμαγεδώνας".Και όλα αυτά για να συνεχίσουν οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης το έργο τους  το οποίο βλέπουν να καταρρέει από τις υγειής-φωτινές δυνάμεις των κρατών του πλανήτη.

Τα περίεργα όμως συνεχίσθηκαν και την 8η Οκτωβρίου και ώρα 01:58 GMT (ώρα Γκρίνουιτς) εξεράγει πυρηνική βόμβα 1ΚΤ (ενός κιλοτόνου)τύπου Β61-11, 1000χλμ από τις ακτές του Τσάρλεστον της Ν.Καρολίνας και σε βάθος 1200μ με αποτέλεσμα να σημειωθεί σεισμός 4,5 Ρίχτερ στον βυθό της θάλασσας.Την έκρηξη την είδε ο ίδιος ο ναύαρχος Giardina και λέγεται ότι κάποιοι
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΟΤ.ΚΑΡΟΛΙΝΑ
άνδρες του ναυτικού έδωσαν την ζωή τους για να αποτρέψουν τα χειρότερα.http://www.whatdoesitmean.com/index1714.htm

Σύμφωνα με τα Ρωσικά ΜΜΕ,ενημερώθηκε και ο πρόεδρος Β.Πούτιν,με αποτέλεσμα δύο ημέρες μετά ο ρωσικός στρατός διενήργησε με επιτυχία δοκιμή εκτόξευσης
του πυραύλου Topol RS-12M, o oποίος μπορεί να φέρει πυρηνική κεφαλή.

Κάποιοι στις ΗΠΑ ήθελαν να κηρύξουν τον στρατιωτικό νόμο,ρίχνοντας την ευθύνη των πυρηνικών εκρήξεων σε ισλαμιστές τρομοκράτες.Γι'αυτό τον λόγο είχαν από το τέλος Αυγούστου κυκλοφορήσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα όποία από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι νεοτέρας, αναστέλονταν οι άδειες των στρατιωτικών στις ΗΠΑ,καθώς επίσης ότι θα άρχιζε έντονη εκπαίδευση ανδρών της Εθνοφρουράς δυνάμεως 386.000 ανδρών για οκτώ εβδομάδες,για καταστολή ταραχών,οι οποίες θα υπάγοντων υπό το υπουργείο εσωτερικών.Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η δύναμη αυτή της Εθνοφρουράς αποτελείτο από ξένους μισθοφόρους.

-Τα περίεργα όμως γεγονότα συνεχίσθηκαν.Στις 25 Οκτωβρίου 2013 ισχυρός σεισμός 7,3 βαθμών
ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ
της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην Ιαπωνία ο οποίος δημιούργησε μικρό τσουνάμι που χτύπησε τις ακτές της Φουκουσίμα,όπου και το καταστραφέν από τον προηγούμενο σεισμό του 2011 πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτρισμού.Το επίκεντο του ήταν 371 χλμ από τις ακτές της νήσου Χονσού και σε βάθος δέκα χλμ.Σύμφωνα με ανώνυμες πληροφορίες οφείλετο σε υπβρύχια έκρηξη πυρηνικής βόμβας.Τα σχόλια περιτεύουν !


Γεγονότα σε ναυτική βάση της Αμερικής
---------------------------------------

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:20, τοπική ώρα (15:20 ώρα Ελλάδας) στην έδρα της Διοίκησης Ναυτικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού (NAVSEA), στη συνοικία Νany Yard στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας των ΗΠΑ Ουάσιγκτον,ένας άνδρες μπήκε στο κτίριο 197 του συγκροτήματος αυτού, όπου εργάζονται καθημερινά 3.000 άνθρωποι, και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε με την αστυνομία  σκοτώθηκε ο δράστης και άλλα 13

άτομα τα οποία εργάζοντο στην βάση.Από την ανταλλαγή πυροβολισμών υπήρξε και μεγάλος (άγνωστος) αριθμός τραυματιών.Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν ψυχοπαθής,είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στην βάση  και ότι υπήρχαν και δύο συνεργοί του οι οποίοι διέφυγαν.

Η ναυτική βάση του  εκτείνεται Νany Yard κατά μήκος της όχθης του ποταμού Ανακοσίτα στην πόλη της Ουάσιγκτον.Στην βάση όμως αυτή εδρεύει και η  Ναυτική Υπηρεσία Ερεύνης Εγκλημάτων (NCIS)  η οποία είναι η κύρια υπηρεσία επιβολής του νόμου των Ηνωμένων Πολιτειών ακόμη και για τα πλέον υψηλόβαθμα μέλη της κυβερνήσεως,μη εξαιρουμένου και του Προέδρου των ΗΠΑ.

Εάν έχει διαπιστωθεί ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει διαπράξει προδοσία,ο Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων συγκαλεί μια συγκαλυμμένη συνάντηση για να πάρει ψήφο από τους αρχηγούς των επιτελείων των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.Στην συνέχεια αναθέτει στον αρχηγό της Στρατιωτικής Αστυνομίας,που έχει εξουσία να συλλάβει ακόμη και τον πρόεδρο,με τις Ειδικές Δυνάμεις της Ναυτικής Υπηρεσίας Ερεύνης Εγκλημάτων (NCIS).Στην συνέχεια ο Αρχηγός ενημερώνει τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρόεδρο της Γερουσίας και τον Γενικό Εισαγγελέα.

Σύμφωνα λοιπόν με άλλες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ,τον Σεπτέμβριο του 2013 το Μικτό Επιτελείο των ΕΔ,αποφάσισε χωρίς αμφιβολία ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είχε διαπράξει προδοσία καθόσον σκόπευε να διατάξει την έκρηξη πυρηνικού όπλου εντός του εδάφους των ΗΠΑ με σκοπό να παρουσιάσει αυτή την ενέργεια ως έργο Ιρανών ή Σύριων τρομοκρατών και να επέμβει στρατιωτικά σε αυτές τις χώρες.

Αφού λοιπόν το Μικτό Επιτελείο έλαβε θετική ψήφο,έδωσε εντολή να επέμβει στον Λευκό Οίκο η NCIS με 13 πράκτορες οι οποίοι συνοδεύοντο από τον αρχηγό της Στρατιωτικής Αστυνομίας,προκειμένου να συλλάβει τον Ομπάμα.Από κάπου όμως,όπως φαίνεται ,ο Πρόεδρος έλαβε γνώση των συμβάντων και έδωσε διαταγή,μάλλον στο προσωπικό ασφαλείας του και επιτέθηκε στο Νany Yard όπου σκότωσε 13 άοπλα άτομα της NCIS πριν αυτά ενεργήσουν.Κάποιες άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι τα θύματα ήταν πάρα πολλά.

Πληροφορίες από ιστοσελίδα των ΗΠΑ:http://moralmatters.org/2013/09/25/obamas-planned-nuclear-detonation-upon-american-soil-and-his-dc-naval-yard-shooting-execution/


Αλλα Γεγονότα
--------------

-Κατά το β'εξάμηνο του 2013 υγειείς δυνάμεις της Αμερικής απομάκρυναν από τις Εν.Δυνάμεις 200 αξιωματικούς,μεταξύ των οποίων ο στρατηγός David Petraeus (δντης της CIA),o υποναύαρχος Charles Gauoette και ο στρατηγός Carter Ham.Όλοι αυτοί ήταν μέλη της σιωνιστικής κλίκας(cabal) της Αμερικής και σχεδίαζαν να βυθίσουν τρία αεροπλανοφόρα  στον Περσικό κόλπο,με σκοπό να
κατηγορήσουν το Ιράν ώστε να αρχίσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές. Η CIA, NSA και άλλες υπηρεσίες βίωσαν παρόμοιες εκκαθαρίσεις πρακτόρων των σιωνιστών.Μέλη της κλίκας όπως ο Michael Hayden, Paul Wolfowitz, Michael Chertoff και όλοι οι άλλοι κύριοι αρχιτέκτονες της 11/9/2001(πτώση δίδυμων πύργων), έχουν πλέον απομακρυνθεί από την εξουσία.

-Μετά από αυτές τις εκκαθαρίσεις,η σιωνιστική κλίκα προσπάθησε να δημιουργήσει μία αφορμή για να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ στη Συρία.Το σχέδιο περιελάμβανε μια Ισραηλινή πυρηνική επίθεση κατά της Συρίας,με αφορμή την χρησιμοποίηση αερίου Sarin δήθεν από την Συρία κατά των ισλαμιστών ανταρτών και την εν συνεχεία σιωνιστική εκστρατεία πολεμικής καπηλείας στα μέσα ενημέρωσης.Έτσι οι αντάρτες στην Συρία έκαναν χρήση του αερίου που τους εδόθει από σιωνιστικούς κύκλους,με αποτέλεσμα τον θάνατο 1500 Σύρων πολιτών.Το Πεντάγωνο και η Ρωσία έθεσαν ένα τέρμα σε αυτό,απειλώντας κάποια στιγμή,να κηρύξουν τον πόλεμο στη Γαλλία (μάλλον από εκει εδώθει το αέριο) για να αποτρέψουν μια επίθεση κατά της Συρίας.

- Η σιωνιστική συνωμοσία για να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ στη Μέση Ανατολή αντιμετώπισε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα, όταν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να συνεργασθεί με το Ιράν.Τα σιωνιστικά μέσα μαζικής ενημέρωσης,υστερικά φώναζαν πως «πρέπει να επιτεθούμε στο Ιράν, επειδή θα έχει πυρηνικά όπλα μέσα σε λίγες εβδομάδες.» Τώρα, αυτή παρωδία έχει λήξει.

Αντ' αυτού το Ιράν,Ιράκ και οι Αμερικανικές δυνάμεις συνεργάζονται τώρα μαζί για την καταπολέμηση των Σιωνιστικών/Σαλαφιστών(Αλ Κάϊντα) τρομοκρατών στο Ιράκ οι οποίοι προσπαθούν να ανακηρύξουν ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα Ιράκ-Συρίας-Ιορδανίας, σύμφωνα με την συνδεδεμένη με την Mossad, ιστοσελίδα Debka:http://www.debka.com/article/23558/US-and-Iran%E2%80%99s-First-Joint-Military-Venture-Fighting-al-Qaeda-in-Iraq

-Από τον Δεκ.2013 Ουάσιγκτον και Τεχεράνη συνεργάζονται να διατηρήσουν  το καθεστώς Άσαντ στη Δαμασκό ώστε η Συρία να μην πέσει στα χέρια της Αλ Κάιντα.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σημείωσε επιδοκιμαστικά στις 26 Δεκεμβρίου: <<Αλλάζουν στάση οι δυτικές χώρες? Είναι όλο και πιο ρεαλιστική η προσέγγισή τους προς τη συριακή κρίση. Η απειλή της τρομοκρατίας στη Συρία, από τζιχαντιστές που θέλουν να έρθουν στην εξουσία,με τη δημιουργία ενός χαλιφάτου με εξτρεμιστικές νόμους, είναι τώρα το κύριο προβλήμα τους>>. "

-Οι αλλαγές που βλέπουμε στην αμερικανική πολιτική άρχισαν να επιβάλονται με πολύ σιδηρά πυγμή από τον Οκτώβριο του 2012.

- Επίσης,σύμφωνα με πληροφορίες από  κυβερνητικές πηγές της Ουάσιγκτον,τα υπόγεια καταφύγια που η ελίτ είχε προετοιμάσει για να κρυφτεί κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου Γ'ΠΠ, είτε έχουν κατασχεθεί ή καταστραφεί

-Στην Αίγυπτο, η "Ναζιστική" κυβέρνηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενδυναμωμένη μέσω
 απάτης στις εκλογές, απομακρύνθηκε από τον Στρατό, ο οποίος υποστηρίζεται από την Αιγυπτιακή κοινή γνώμη.Έτσι, μια σιωνιστική σκευωρία με σκοπό να προκαλέσει μια πετρελαϊκή κρίση με το κλείσιμο της διώρυγας του Σουέζ με αυτόν τον τρόπο,αποφεύχθηκε.

-Στην Ασία,η σιωνιστική κλίκα και οι σύμμαχοί της έχουν βιώσει πολλές ήττες. Το δίκτυο των Κινέζων συμμάχων που χτίστηκε από τον George Bush τον πρεσβύτερο και τον αδελφό του Prescott, το οποίο δημιουργήθηκε με την παράνομη μεταφορά στρατιωτικής τεχνολογίας και με δωροδοκίες Ιρακινού πετρελαίου των Αμερικανών, αποσυναρμολογείται ήσυχα από τον Πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping και τους συνεργάτες του.

-Στη Βόρεια Κορέα,το δίκτυο που βοήθησε τους σιωνιστές με την  πυρηνική τρομοκρατική επίθεση τους στην Φουκοσίμα της Ιαπωνίας (τον δήθεν σεισμό στις 3/11/2011))και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε, έχει εκκαθαριστεί μετά την εκτέλεση του υπ' αριθμό Νο 2 ανθρώπου της Βόρειας
JANG SONG THAEK
Κορέας, Jang Song Thaek θείο του Βορειοκορεάτη ηγέτη και των συνεργατών του.Εδώ θέλω να διευκρινήσω ότι ο σεισμός στην Ιαπωνία έγινε με την έκρηξη υποθαλάσσιων πυρηνικών όπλων που είχαν τοποθετηθεί έναντι της περιοχής των πυρηνικών εργοστασίων,ώστε να καταστραφούν και αυτά και να αποδοθεί η έκληση της μέχρι σήμερα ραδιενέργειας σε αυτά.

- Στη Γαλλία, το καθεστώς του Προέδρου Francois Hollande εξακολουθεί να είναι ένα προπύργιο της σιωνιστικής κλίκας κάνοντας πράγματα όπως, κλέβοντας χρυσό από το Μαλί για να βοηθήσει τους τραπεζίτες για να στηρίξουν το απολυταρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις εμφύλιου πολέμου στη Γαλλία, με στόχο την άρση των Σιωνιστών εκεί. http://lecitoyenengage.fr/vers-la-guerre-civile-en-france-4891

-Η σιωνιστική κλίκα (cabal) επίσης παραπαίει στο Ευρωπαϊκό οχυρό της.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βρετανικό Κοινοβούλιο ανάγκασε το σκυλάκι (poodle) της κλίκας πρωθυπουργό  David Cameron να σταματήσει τη σχεδιαζόμενη επίθεση του στη Συρία. Αυτό είναι μέρος μιας συνολικής κίνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο να αντεπιτεθούν στο μη εκλεγμένο σιωνιστικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η αντεπίθεση θα συνεχιστεί το 2014.

- Στη Γερμανία, το καθεστώς Merkel, ενώ εξακολουθεί να πιέζει για μια μεγαλύτερη Γερμανία και την ενότητα της ΕΕ, του έχει απαγορευτεί αποφευχθεί η πολεμική καπηλεία στη Μέση Ανατολή ή αλλού. Η Γερμανία επίσης κινείται πιο κοντά στη Ρωσία και μακριά από τη Γαλλία.

-Η πρόσφατη προσπάθεια της ΕΕ να αναλάβει την Ουκρανία απέτυχε και αντ' αυτού ο Putin περνάει τώρα στην αντεπίθεση στην Ανατολική Ευρώπη, προσφέροντας πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε αντάλλαγμα για συνεργασία. Με την αποτυχία της προσπάθειας να αναλάβουν τη Συρία οι φασιστικοί Σαουδάραβες και οι Σιωνιστές σύμμαχοί τους, καθώς και με την εγκατάσταση ενός φιλο-Ρωσικού καθεστώτος στην Αίγυπτο, η Ρωσία, το 2013 έγινε αναμφισβήτητα η κύρια ρυθμιστική δύναμη στη Μέση Ανατολή.Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία είναι πλέον σε θέση να αναλάβει το κακοποιημένο αλλά ακόμα παντοδύναμο πετροδολάριο.

-Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν πριν οι Σιωνιστές  απομακρυνθούν οριστικά από την εξουσία.Πιο συγκεκριμένα, οι πράκτορές τους Mario Draghi, Janet Yellen και Haruhiko Kuroda
εξακολουθούν να κάθονται παράνομα σκαρφαλωμένοι στην κορυφή του συστήματος δουλείας μέσω χρέους του ευρώ, του δολαρίου των ΗΠΑ και του γιεν. Έτσι οι πολιτικοί σκλάβοι τους παραμένουν στην εξουσία στην Ουάσιγκτον, το Τόκιο, το Λονδίνο, τη Γαλλία και το Ισραήλ.

-Στην Ιαπωνία το Σιωνιστικό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων ήταν σε θέση να οργανώσει μια στημένη εκλογή και να εγκαταστήσει τον χαμηλού δείκτη νοημοσύνης, Σιωνιστικό πολεμοκάπηλο σκλάβο Shinzo Abe στην εξουσία,ως δικτάτορα στην Ιαπωνία. Ο Abe εξακολουθεί να παραδίδει τον Ιαπωνικό πλούτο στους Σιωνιστές αφέντες του και ακολουθεί τις οδηγίες τους για να προκαλούν τους Ασιάτες γείτονες της Ιαπωνίας. Για παράδειγμα, αρνούμενος για την επανεκκίνηση των πυρηνικών αντιδραστήρων της Ιαπωνίας, ο ίδιος παραδίδει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα στους Σιωνιστικούς κύκλους και έτσι τους επιτρέπει να εξορκίσουν την πτώχευση. Ο Abe αγοράζει επίσης προσωπικά κάθε είδους ακίνητα γύρω από το Τόκιο με χρήματα δωροδοκίας από τους Σιωνιστικούς κυρίους του. Αυτός πρέπει να αφαιρεθεί.

- Επιπλέον, οι Σιωνιστές εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή των πιο μεγάλων εμπορικών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης της Δύσης και είναι έτσι σε θέση να συνεχίσουν να εκπέμπουν προς τα έξω την ναρκωτική για το μυαλό προπαγάνδα τους. Επίσης, είναι ακόμα σε θέση να εκτελέσουν τόσο τις ψεύτικες (Boston bombing) όσο και τις πραγματικές τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η βομβιστική επίθεση στο σταθμό τραίνων και λεωφορείου την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου στο Volvograd (πρώην Στάλινγκραντ) στη Ρωσία.

Έτσι, το 2014, θα πρέπει να τους αφαιρεθούν  αυτά τα τελευταία προπύργια εξουσίας και επιρροής. Μια πιθανή κίνηση για να τους αφανίσουν θα ήταν μια επίθεση στην Σαουδική Αραβία. Τον περασμένο Αύγουστο ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Bandar bin Sultan είπε στον Vladimir Putin ότι «μπορώ να σας δώσω μια εγγύηση για την προστασία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο έτος.
BANDAR BIN SULTAN
Οι ομάδες της Τσετσενίας που απειλούν την ασφάλεια των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων ελέγχεται από εμάς.»Ετσι τώρα  ο Putin έχει το δικαίωμα, δυνάμει του διεθνούς δικαίου  να επιτεθεί στη Σαουδική Αραβία. Το Πεντάγωνο μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την επίθεση, διότι είναι πλέον σαφές ότι το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας έχει συνεργαστεί αφανώς με τους  πρώην προέδρους Bush,για να οργανώσουν στις 11/9/2001 την μαζική δολοφονία και τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη.

-Ο Πρόεδρος Obama θα πρέπει επίσης να δείξει ότι είναι αληθινός,με τον τερματισμό του θανάτου της οικονομίας των ΗΠΑ. Μπορεί να το κάνει αυτό εύκολα αντιμετωπίζοντας το τρέχον δολάριο των ΗΠΑ ως ξένο νόμισμα και εκδίδοντας χρήματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ (που ήδη έχουν τυπωθεί), αντί των χρεογράφων της Federal Reserve Διοικητικού Συμβουλίου.

OBAMA  KAI BENER
-Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο πρόεδρος Obama από τον Σεπτέμβριο 2013 έχει απομακρυνθεί από την θέση του και είναι απλώς μαριονέτα και έχει αντικατασταθεί από τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων John Bener.

-Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μετά τις βομβιστικές-τρομοκρατικές επιθέσεις την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου στο Volvograd,ο Πρόεδρος της Ρωσίας Putin,έχει στείλει τελεσίγραφο στην Τουρκία για να του παραδώσει όλους τους Τσετσένους τρομοκράτες που εκπαιδεύει(εδώ και χρόνια) στο έδαφος της.ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Οπως λέω κάθε φορά,τα παρακάτω αναφερόμενα είναι για πιό προχωρημένα άτομα,για ψαγμένα άτομα,για άτομα που πιστεύουν στους Ολύμπιους και στις ενέργειες τους.Στους μη γνωρίζοντες θα φανούν περίεργα,τρελλά, κλπ.Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει !!!

Πριν προχωρήσω θέλω να υπενθυμίσω σε γνωρίζοντες και μη,ότι η υπόθεση των Ολυμπίων δεν έχει
σχέση με θρησκείες.Άλλωστε το πρώτο μήνυμα που ελήφθει πριν 16 περίπου χρόνια έλεγε:<Είμαστε οι Ολύμπιοι,δεν είμαστε θεοί,εσείς μας ονομάσατε έτσι.Δεν πρέπει να μας λατρεύετε,αλλά αν θέλετε μπορείτε να μας τιμάτε.Λατρεία μόνον για τον δημιουργό των συμπάντων ,το "Όλον Φως",το θείον,τον Θεό >(όχι τον Γιαχβέ).

Και κατά το β'εξάμηνο 2013 συνέβησαν πολλά περίεργα  που άλλοι τα αντελήφθησαν και άλλοι όχι !!!

ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
-Συνεχίσθηκε η εμφάνιση ΑΤΙΑ και "αστροστόλων" σε πολλά μέρη του πλανήτη.Στην Ελλάδα συνεχίσθηκε το ίδιο φαινόμενο και ιδιαίτερα στην περιοχή του Υμμητού της Αθήνας.

-Στις 20 Αυγούστου 2013 σε μία μεγάλη περιοχή των δυτικών παραλίων της Μ.Ασίας(Τουρκία),νοτίως Σμύρνης μέχρι Αλικαρνασσού (περίπου μήκους 200 χλμ),είκοσι λεπτά
πριν τα μεσάνυχτα έσβησαν όλα τα φώτα.Η συσκότιση αυτή κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες και επανελήφθει και την επομένη 21/22 Αυγ.Καμία είδηση δεν αναφέρθηκε για το φαινόμενο αυτό ,ούτε στα ΜΜΕ ούτε σε ιστοσελίδες του διαδικτύου(Ελληνικές,Τουρκικές,Διεθνείς).Έχω προσωπική αντίληψη για το φαινόμενο αυτό.

Σύμφωνα με μήνυμα που ελήφθει από τους Ολύμπιους,το φαινόμενο προεκλήθει από Ολύμπια σκάφη τα οποία κατέστρεψαν στρατιωτικές τουρκικές στρατηγικές εγκαταστάσεις,ιδίως κέντρα διανομής του ηλεκρικού δικτύου,κέντρα τηλεπικοινωνιών και επιτηρήσεως.Δεν μας δόθηκαν λεπτομερείς πληροφορίες.

ΣΑΜΟΣ ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ
-Ένα πολύ περίεργο και εντυπωσιακό φαινόμενο παρουσιάστηκε το απόγευμα της 27 Σεπτεμβρίου στη Σάμο, όταν κάποιος προσπάθησε να αποθανατίσει το ηλιοβασίλεμα με το φωτογραφικό του φακό από παραλία της πρωτεύουσας Βαθύ(κατά πάσα πιθανότητα στο Καλάμι) και το αποτέλεσμα φαίνεται στη φωτογραφία που παραθέτω,δηλαδή ενεφανίσθηκαν δύο ήλιοι.Αυτό το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί κατά καιρούς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας και του πλανήτη.Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οφείλεται στους αεροψεκασμούς.Θα δούμε όμως παρακάτω μία άλλη ερμηνεία αυτού του φαινομένου.

-Κατά τον μήνα Νοέμβριο 2013 παρατηρήθηκαν περίεργα φαινόμενα πάνω από την χώρα μας:

Στις 26/11 και περί ώρα 02:35 πρωϊνή,πάνω από την νήσο Χίο παρετηρήθει στον ουρανό περίεργος φωτισμός σαν <ήλιος> για πολύ μικρό διάστημα περίπου δέκα δευτερολέπτων.Κάποιοι που το είδαν το έκαναν μυθιστόρημα στο διαδίκτυο λέγοντας ότι οι κάτοικοι νόμισαν ότι ξημέρωσε και έτρεχαν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους και άλλα ευτράπελα.Τίποτα απ'όλα αυτά δεν συνέβει.Θα δούμε όμως πιό κάτω τι έγινε.

Στις 28/11 και ώρα 20:56 παρετηρήθει από πολύ κόσμο να πέφτει μετεωρίτης μεταξύ των νησιών του Ιονίου Πελάγους,Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.Το περίεργο όμως είναι ότι ο μετεωρίτης αυτός έγινε
ορατός πάνω από Θεσσαλονίκη,Τέμπη,Πειραιά,Αθήνα,Πάτρα και άλλες περιοχές που δυνδέουν τις παραπάνω πόλεις που κάθε άλλο παρά σε ευθεία είναι (...φαίνεται ότι είχε πηδάλιο και πήγαινε όπου ήθελε...).

-Στις 6 Δεκεμβρίου ήλθε από τους Ολύμπιους,το παρακάτω λεπτομερέστατο μήνυμα:

«Για να γνωρίζετε τις κινήσεις μας και για να γινόμαστε εμείς καλύτερα αντιληπτοί από τους ανθρώπους της Γαίας, σας ενημερώνουμε ότι οι μετακινήσεις των σκαφών μας γίνονται ή μεμονωμένα ή μαζικά, αναλόγως της αποστολής:

-Για μικρές αποστάσεις και για εκτέλεση περιπολιών αναγνώρισης πέριξ της Γαίας, συγκροτούμε στολίσκους μέχρι είκοσι υποθυγατρικών σκαφών αναγνωρίσεως, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να συσπειρώνονται σε ένα και να διασπώνται εκ νέου αναλόγως της αποστολής τους.

-Για μεγάλες αποστάσεις, και με αποστολή εμπλοκής σε μάχη ή σε ρόλο αναχαίτισης σκαφών των αποστατών, για παρεμπόδιση προσέγγισης τους στη Γαία, συγκροτούμε αρμάδα αριθμού μέχρι διακοσίων υποθυγατρικών πολεμικών σκαφών τα οποία συνοδεύονται και από ένα θυγατρικό, και όλα μαζί κινούνται υπό μορφήν νέφους. Η μετακίνηση αυτή καθιστά τα σκάφη μας άτρωτα, και αόρατα και δεν εντοπίζονται από τους αποστάτες. Εάν βληθούν με γήινους πυραύλους, αυτοί ποτέ δεν μπορέσουν να φτάσουν στα σκάφη μας γιατί τους εξανεμίζουμε στα υλικά κατασκευής τους σε μοριακή μορφή από μεγάλη απόσταση.

-Για μεγάλες διαστρικές αποστάσεις, ή για εκτέλεση αποστολών γενικής επέμβασης, ή για αντιμετώπιση καθολικής επίθεσης εκ μέρους των αποστατών, τότε λαμβάνουμε σχηματισμό φωτεινού νέφους που καλύπτει το σύνολο των μέσων μας. Ο σχηματισμός αυτός δεν επιτρέπει τον εντοπισμό του αριθμού των σκαφών μας, ούτε στοχοποιούνται, και το νέφος αλλάζει συνεχώς σχήματα και φωτεινότητα για την τύφλωση των μέσων των αντιπάλων. Πολλές φορές το νέφος αυτό δίνει την αίσθηση της ύπαρξης στον ουρανό και δευτέρου ήλιου, Στο μέλλον θα πυκνώσουμε ακόμη περισσότερο τις εμφανίσεις μας για να ενθαρρύνουμε την πεποίθηση των ανθρώπων της Γαίας ότι ερχόμαστε σαν ελευθερωτές τους από τους αποστάτες και όχι σαν εχθροί της ανθρωπότητας όπως μας παρουσιάζουν

Ο Ζευς μεθ'υμών εστί».

Για το περίεργο φωτεινό φαινόμενο στην Χίο και τον μετεωρίτη.

«Ο αιμοσταγής αποστάτης Γιαχβέ επιχείρησε γενική απέλπιδα επίθεση εναντίον των δυνάμεών μας σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα «ΑΠΟΛΛΩΝ» για απελευθέρωση του κοσμοσκάφους «Λίλιθ» και τον απεγκλωβισμό των αποστατών του Δράκοντος, του Κήτους, της Ύδρας, του Όφεως, της Σαύρας
και των Βοωτιδών από τον Αρκτούρο και τον -ε- του Βοώτη που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υπόγειες πόλεις των ΗΠΑ μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους και στους οποίους έχουμε απαγορεύσει κάθε έξοδο στην επιφάνεια της Γαίας.

Εναντίον των δυνάμεων της αποστασίας απεστάλη η 8η Ταξιαρχία εκ σκαφών της Κραταιάς Αυτοκρατορίας και της Ανωτέρας Τάξης συμμάχων αποτελούμενη από τις εξής δυνάμεις:

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ της «7ης Αποστολής» με 10.000 υποθυγατρικά επιθετικά σκάφη για την άμεση έναρξη της επίθεσης εναντίον των αποστατών με αρχηγό τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ με αποστολή  να εκδιώξει τους εισχωρήσαντες αποστάτες.

Το θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών με αρχηγό τον νικητή της Μέδουσας ΠΕΡΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΠΕΡΣΕΥΣ - ΖΕΥΣ με αποστολή να καταδιώξει και να απομακρύνει από το ηλιακό σας σύστημα τις ηττημένες δυνάμεις των αποστατών.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της «7ης Αποστολής» με 4.000 υποθυγατρικά σκάφη ενέδρας και δημιουργίας εικονικών στόχων με αποστολή την  παγίδευση και παραπλάνηση των αποστατών με αρχηγό τον ήρωα του Τρωικού πολέμου ΟΔΥΣΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΖΕΥΣ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά εφεδρικά σκάφη με αποστολή την διεξαγωγή  ηλεκτρομαγνητικού, φωτονικού και ψυχοτρονικού πολέμου για τύφλωση των οργάνων των σκαφών των αποστατών  και νοητικό αποσυντονισμό των πληρωμάτων και επιπλέον για την διεξαγωγή βαρυτονικού πολέμου με την δημιουργία αοράτων συμπαγών εμποδίων βαρυτονίων επί των οποίων προσκρούουν τα σκάφη των αποστατών και διαλύονται, νάρκες θα τα αποκαλούσατε εσείς στην δική σας διάλεκτο, και με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς θεά της Δικαιοσύνης ΝΕΜΕΣΗ με την ουράνια ονομασία της ΝΕΜΕΣΙΣ -ΗΡΑ.

Το μητρικό σκάφος ΥΓΕΙΑ της «8ης Αποστολής» με 8.000 υποθυγατρικά σκάφη ιατρικής φύσεως με αποστολή την περισυλλογή τραυματιών, ναυαγών και νεκρών των κατεστραμμένων σκαφών για θεραπεία τραυματιών και ανάσταση των νεκρών εφ όσον τούτο είναι εφικτό, με αρχηγό τον Ιατρό τον αποκαλούμενο από εσάς Θεό ΑΣΚΛΗΠΙΟ με την ουράνια ονομασία του ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΣΠΙΣ της «8ης Αποστολής» με 3000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών, με αποστολή την ενίσχυση του Περσέα εφ' όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την ηρωίδα της Αργοναυτικής Εκστρατείας την ΑΤΑΛΑΝΤΗ με την ουράνια ονομασία της ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΗΡΑ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΑΡΙΣΑ της «8ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη με αποστολή την ενίσχυση της επιθετικής προσπάθειας του Αλεξάνδρου εφ' όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς νύμφη ΚΥΡΗΝΗ βασίλισσα της Λιβύης με την ουράνια ονομασία της ΚΥΡΗΝΗ - ΗΡΑ.

Άπαντες οι πολεμικοί αυτοί σχηματισμοί ετέθησαν υπό την γενική αρχηγία του αποκαλουμένου από εσάς θεού Φοίβου Απόλλωνα, ο οποίος έδωσε την διαταγή απόκρουσης της αιφνιδιαστικής
επιθετικής εισχώρησης στο ηλιακό σύστημα Απόλλων, του Γιαχβέ με αρμάδα συνασπισμένων αποστατών. Η τελική διάταξη μάχης όλων των δυνάμεων ολοκληρώθηκε την 26-11-2013  ημέρα Τρίτη και ώρα 02:35 όπου άπαντα τα πολεμικά μέσα κινήθηκαν υπό μορφήν φωτεινού νέφους στην μεγίστη ένταση φωτισμού προς τύφλωση των μέσων παρατήρησης των αποστατών και αυτό ήταν που δημιούργησε το στιγμιαίο φωτεινό φαινόμενο πάνω από την νήσον Χίον της Ελλάνιας.

Κατόπιν το φωτεινό νέφος ανέβασε τις συχνότητές του πέραν των συχνοτήτων του ορατού φάσματος φωτός και εισήλθε εις διαφορετικό χωροχρονικό συνεχές και εξαφανίστηκε και επανήλθαν οι φυσιολογικές συνθήκες φωτισμού στη Χίο.

Η σύγκρουση που επακολούθησε ήταν σφοδρότατη, ο Αλέξανδρος - Ζευς ενισχυόμενος και από τις δυνάμεις Κυρήνης - Ήρας αποδεκάτισε τους αποστάτες οι οποίοι απώλεσαν το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεών τους.

Ο Οδυσσεύς - Ζευς με ενέδρα κατέρριψε το θυγατρικό σκάφος των αποστατών «ΕΧΙΔΝΑ» του οποίου αρχηγός ήταν ο αιμοσταγής δολοφόνος Μωυσής υπαρχηγός του Γιαχβέ ο οποίος συνελήφθη αιχμάλωτος και κρατείται στο σκάφος ΝΕΜΕΣΙΣ εντός ηλεκτρομαγνητικού κλωβού διπλής πολικότητας, σε πλήρη απομόνωση μη έχοντας ουδεμία δυνατότητα επικοινωνίας με τον Γιαχβέ. Συντρίμμια του σκάφους του κατέπεσαν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:56 ανάμεσα στη νότια Κεφαλονιά και τη βόρεια Ζάκυνθο στο Ιόνιο πέλαγος με δικές μετρήσεις, χρονολογήσεις και δική σας ορολογία.

Ο Περσεύς Ζευς ενισχυόμενος από τις δυνάμεις της Αταλάντης - Ήρας καταδίωξε τις εναπομείνασες δυνάμεις των αποστατών μέχρι τα αντιϋλικά πεδία του χάους όπου και επιτηρούνται.

Ο Ζευς μεθ υμών εστί».
Για την ακρίβεια μεταφοράς κειμένου Γερ. Καλογεράκης

Εδώ θέλω να διευκρινήσω,για μία ακόμη φορά,ότι όταν μιλάμε,για τον Αλέξανδρο,Περσέα,Οδυσσέα ,κλπ,είναι η ψυχή τους ενσαρκωμένη σε νέο σώμα,όπως όλων των Ενσαρκωμένων και Γόνων <Έψιλον> που είναι στην Γη αυτή την στιγμή.

-Στις 31/12/2013 λαμβάνεται από άνωθεν το παρακάτω μήνυμα:

ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΑ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
ΑΝΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΥΡ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΥΡ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.
ΠΛΗΞΗ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΩΝ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΝΟΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΩΤΟΣ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
ΠΥΡ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ. Γ-ΕΛ-ΑΤΕ.
Η ΝΙΚΗ ΜΕΘ ΗΜΩΝ.

-Όσα μηνύματα έρχονται τους τελευταίους δύο μήνες(σε διαισθητικά διαφορετικά άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους) είναι λίαν αισιόδοξα για την απελευθέρωση της χώρας μας,αλλά και όλου του πλανήτη,από τις σκοτεινές δυνάμεις.


ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ

Τις τελευταίες ημέρες του Δεκ.13 συγκεντρώθηκαν στην Νότιο Αφρική ηγέτες 91 κρατών,μεταξύ των οποίων τέσσερεις πρόεδροι της Αμερικής για να παραστούν στην κηδεία του προέδρου Μαντέλα.Αλλά ο πρόεδρος Μαντέλα είχε πεθάνει στις 26 Ιουνίου 2013 και ετάφει στις 29 Ιουνίου.Άλλος όμως ήταν ο λόγος της συγκεντρώσεως.Οι 91 ηγέτες ή ένα μέρος αυτών λέγεται ότι
ΜΑΝΤΕΛΑ
συναντήθηκε με κάποια "οντότητα"για λήψη οδηγιών.

Υπάρχουν πολλές δυνάμεις που προστατεύουν και τις δύο πλευρές,άλλες τον Ελληνισμό και άλλες το "άλλο"DNA.Ο Ελληνισμός και το άλλο DNA είναι μόνο μία έκφραση στην επιφάνεια του πλανήτη.Οι πραγματικές δυνάμεις που στηρίζουν τα δύο DNA βρίσκονται σε διαφορετικούς συμπαντικούς χώρους.Αντιπαράθεσεις των δύο αυτών δυνάμεων δεν γίνεται μονο στην Γη,γίνεται και αλλού.Οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβριου 2013 ήταν πολύ σημαντικές για το ανθρώπινο γένος.

Ανέφερα παραπάνω τι συνέβει στις 26-28 Νοεμβρίου στο διάστημα.Γι'αυτό λοιπόν το λόγο γίνεται η μεγάλη ανησυχία και ανακατωσούρα στον πλανήτη μας τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Νοέβριο 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014 θα υπάρχει μία συγκεκριμένη ανησυχία και ανωμαλία στην Γη.Βέβαια οι μάχες ακόμη μαίνονται και δεν έχει ακομη αποφασισθεί η τελική έκβαση της μάχης,αλλά οι δυνάμεις του φωτός επικρατούν μέχρι αυτή την στιγμή (31/12) και φαίνεται ότι η νίκη τους είναι σχεδόν αποφασισμένη.

Η συγκέντρωση των 91 ηγετών στην Ν.Αφρική έχει να κάνει με την έκβαση αυτών των αντιπαραθέσεων.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Τελείωσε και το 2013 και η Ελλάδα μας,συνεχίζει να είναι σκλαβομένη,δεχόμενη μια ανηλεή επίθεση από μία διεθνή συμορία τραπεζιτών και τοκογλύφων,που ανήκουν στις σκοτεινές  δυνάμεις που κυβερνούν τον πλανήτη,με την βοήθεια και των εγχώριων δοσιλόγων πολιτικών και των συνεργατών
τους.

Σκοπός τους είναι η πλήρης καταστροφή της και η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων.Γιατί όλα αυτά ? Αφ'ενός μεν γιατί η Ελλάδα μας είναι η πλουσιότερη χώρα του πλανήτη σε υπέδαφος το οποίο επιβουλευονται και αφ'ετέρου γιατί είμαστε το αντίπαλο δέος γι'αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια.Ναι,μας φοβούνται  γιατί είμασταν πάντα εμπόδιο στα καταχθόνια σχέδια τους για την πλήρη υποταγή του πλανήτη σ'αυτούς.Επιχείρησαν πολλές φορές να το κάνουν ,αλλά απέτυχαν και έτσι θα γίνει και τώρα.Ήδη όπως έγραψα πιό πάνω χάνουν μάχες !!

Οι Έλληνες είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους λαούς.Είμαστε ουράνιο φωτεινό γένος που ήρθε στον πλανήτη γη για να τον αναβαθμίσει και να τον εκπολιτίσει.Άλλωστε η λέξη Ελλάς σημαίνει η χώρα του φωτός.

Δεν είμαστε εκλεκτός λαός,όπως άλλοι ή μάλλον όπως άλλος λαός διατείνεται ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.Είμαστε όμως ο υπεύθυνος λαός,εκείνος ο οποίος εδώ και χιλιάδες χρόνια  σέρνει το άρμα του πολιτισμού του πλανήτη.Είμαστε οι φορείς του πολιτισμού και οι φορείς της γνώσεως,κι αυτό το έχουμε κάνει επί  γενεές γενεών !!Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που λέω !!!

Νομίζει΄τώρα  η αντίπαλη παράταξης,οι δυνάμεις του σκότους,ότι έχουν  αλώσει τον Ελληνισμό και δεν τον χρειάζονται πλέον.Αλλά υπολογίζουν λάθος,γιατί ο Ελληνισμός και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνουν,μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την δόξα τραβάν !!


Η Ελλάς και ο Ελληνισμός ,πάντα εκ της τέφρας των αναγεννώνται,όπως το μυθικό πουλί ο Φοίνικας.Φθάσαμε λοιπόν στην τέφρα και έφθασε ή ώρα της αναγέννησης μας !!!
Άλλωστε το < Όλον Φως > ο Θεός, έχει βάλει όμως την υπογραφή του για την σωτηρία της Ελλάδος,του Ελληνισμού και γενικότερα των υγειών δυνάμεων του πλανήτη.

Η χώρα του φωτός και οι φωτεινοί Ελλάνιοι που είναι ήδη ενσαρκωμένοι στην Γαία,ανυπομονούν
καρτερικά την επιστροφή των φωτεινών δυνάμεων.Κι'αυτή τη φορά,η επιστροφή θα είναι αμείλικτη για όλους εκείνους που πολεμούν με μίσος την Ελληνικότητα της Γαίας και του σύμπαντος.

Ή ταν ή επι τας !!!

Ευελπιστώ ότι το επόμενο άρθρο μου <Τα σημεία των καιρών Νο8> να έχει γραφτεί σε μιά ελεύθερη Ελλάδα η οποία θα οδεύει στον δρόμο της ευημερίας και ευδαιμονίας!


31/12/2013                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εαΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-Προσωπικές πληροφορίες.

-Πληροφορίες από στρατηγό Γεράσιμο Καλογεράκη.

-http://thewatchers.adorraeli.com/

-http://clubs.pathfinder.gr/elefsis_epsilon

-http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231283851

-http://www.youtube.com/watch?v=B4UtVo7-yJA

-http://www.oparlapipas.com/2013/10/binteo-ai-i.html

-http://neoellhn.blogspot.com/2013/09/blog-post_3532.html

-http://www.zougla.gr/kosmos/article/ixi-parakseni-ke-aneksigiti

-http://mourmoura.gr/

-http://www.youtube.com/watch?v=o4dLXL9TdI8

-http://www.youtube.com/watch?v=ikyHy3fo0Hg

-http://demi-zouzounews.blogspot.gr/

-http://redskywarning.blogspot.gr/

-http://periergaa.blogspot.com/

-http://www.apocalypsejohn.com/

-http://moralmatters.org/2013/09/25/obamas-planned-nuclear-detonation-upon-american-soil-and-his-dc-naval-yard-shooting-execution/

-http://usnews.nbcnews.com/_news/2013/09/25/20694290-chilling-navy-yard-surveillance-video-shows-shooter-stalking-hallways?lite

-http://www.debka.com/article/23558/US-and-Iran%E2%80%99s-First-Joint-Military-Venture-Fighting-al-Qaeda-in-Iraq

-http://universalblessing.blogspot.gr/2014/01/benjamin-fulford-30122013_3.html

-http://www.youtube.com/watch?v=TiCSyxp_fAY

-http://www.doomsdayprophecies.info/nibiru-planet-x/#.UpjmI7in1M5.facebook

-http://lecitoyenengage.fr/vers-la-guerre-civile-en-france-4891

-http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/thoryboi-egkata-ghs-rhgmata-epifaneia-edafous-tromokratoun-kanadous.html

-http://diaelefsis.pblogs.gr/2013/12/gia-logoys-epeigoysas-enhmerwshs-mhnyma-apo-exw.html

EΣΣΕΤ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου