Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!..ΝΕΦΕΛΙΜ -ΟΡΟΣ ΕΡΜΩΝ ΛΙΒΑΝΟΣ -33,33 ° ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ UFO!!

33.33° & the Masonic UFO Connection
Πηγή Αθέατη γνώση:  33,33 βαθμοί στο όρος ερμών στο Λίβανο, η πρώτη θέση εξωγήινης επιρροής με τον άνθρωπο, βρίσκεται ακριβώς στα 33,33 ° 33,33 ° βόρεια ανατολικά ... 2.012 μίλια από τον ισημερινό και 2.012 μίλια από τον πρώτο μεσημβρινό.
SETI, η κυβερνητική οργάνωση σε μια «αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης» Masonically είναι το όνομά από ένα αιγυπτιακό Pharaoh. Οπως τα "εξωγήινα" αγρογλυφικά στις υποψήφιες χώρες κωδικοποιούν το μασονικό 33.
Το 2001 του Στάνλεϊ Κιούμπρικ: Η Οδύσσεια του Διαστήματος βγήκε 33 χρόνια πριν από το 1968.Το 1947, η περιοχή 51/Roswell UFO φέρεται να προσγειώθηκε στις 33,33 μοίρες βόρεια γεωγραφικό πλάτος (αριθμός Τεκτονικός) και 104 μοίρες γεωγραφικό μήκος.
Ενδιαφέρον, το 104 είναι 33,33 πολλαπλασιάζεται με Pi (3,14159), και 33,33 μοίρες γεωγραφικό πλάτος είναι ακριβώς 2012 μίλια. Έτσι, το 2012 και το μασονικό 33 έχουν κωδικοποιηθεί αριθμητικά σε εξωγήινη φάρσα από την αρχή.
Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα της συγχρονικότητας που συμβαίνουν στον κόσμο. (Μπορεί αν θέλετε να εξετάσουμε το υπόλοιπο του άρθρου, αν και καμία από τις πληροφορίες δεν θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί για ακρίβεια.)
Mount Hermon in Lebanon
Το όρος ερμών στο Λίβανο
Πρόσθετες Έρευνες 
Η ιστορία των Νεφελίμ είναι χρονικά στο βιβλίο του Ενώχ, το οποίο κάνει αναφορά στο όρος ερμών. 1 Ενώχ 6:1-7, ένα κείμενο, αναφέρει:
« Και συνέβη όταν αυξήθηκαν οι υιοί των ανθρώπων, εκείνες τις μέρες να γεννηθούν ωραίες και χαριτωμένες θυγατέρες. Και οι άγγελοι, τα τέκνα του ουρανού, τις είδαν και τις πεθύμισαν, και είπαν μεταξύ τους: ‘ Ελάτε, ας εκλέξουμε για μας συζύγους από τα τέκνα των ανθρώπων και ας γεννήσουμε για μας δικά τους τέκνα.’ Και ο Σεμιαζάς, που ήταν αρχηγός τους, τους είπε: ‘ Φοβάμαι πως δεν θα συμφωνήσετε να κάνουμε αυτό το πράγμα, και μόνος εγώ θα πληρώσω την τιμωρία μιας μεγάλης αμαρτίας.’ Και όλοι αυτοί απάντησαν προς αυτόν και είπαν: ‘ Ας ορκιστούμε όλοι όρκο, και ας δεσμευτούμε μεταξύ μας με αμοιβαίες κατάρες για να μην εγκαταλείψουμε το σχέδιο αυτό αλλά να πράξουμε αυτό που αποφασίσαμε.’ Τότε ορκίσθηκαν όλοι μαζί και δέσμευσαν τους εαυτούς τους με αμοιβαίες κατάρες. Και συνολικά ήταν διακόσιοι, όσοι κατέβηκαν κατά τις μέρες του Ιάρεδ επί της κορυφής του όρους Ερμών, και το ονόμασαν Ερμών, διότι ορκίσθηκαν και αναθεμάτισαν ο ένας τον άλλον πάνω σ’ αυτό.
Η λατινική φράση «Ordo Ab Chao" είναι το σύνθημα του 33ου βαθμού του Τεκτονισμού Ιεροτελεστίας της Σκωτίας. Αυτό σημαίνει, «τάξη από το χάος." Αυτή η φράση περιγράφει εν συντομία την πρόθεση του Εωσφόρου να φέρει τον κόσμο στο χάος και να αυξήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη από τα ερείπια.
atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου