Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "MAROON 5" ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!... ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! (video)



Θα μπορούσε να είναι σέξι, με αυτούς πρωταγωνιστές όμως είναι μάλλον ακριβώς το αντίθετο...


Καλύφθηκαν με αίματα ανάμεσα σε κρεμασμένα κρέατα και σεξουαλικές σκηνές στο κρεβάτι.


Θυμίζει ταινία, έχει ωραίο story, έχει γοητευτικούς πρωταγωνιστές, έχει σεξ κι όμως το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο από σέξι.

Το νέο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος Maroon 5 για το τραγούδι "Animals' είναι έτοιμο και είναι αρκετά κινηματογραφικό. Κάποιοι λένε πως θυμίζει αρκετά την ταινία American Psycho του Christian Bale.

Ο Adam Levine παρουσιάζεται ως κρεοπώλης και η όμορφη Bahati Prinsloo η οποία είναι και η σύζυγός του στην κανονική ζωή, είναι πελάτισσα του.

Κάπου εδώ όμως ξεκινά το θρίλερ...

Ο Adam Levine παρακολουθεί τη γυναίκα σε κάθε της βήμα, είναι το θήραμα του, γίνεται η σκιά της και τελικά φτάνει και στο κρεβάτι της. Σκηνές σεξ, εκείνοι λουσμένοι με αίιμα και κρέατα κρεμασμένα εναλλάσσονται και ανακατεύουν το στομάχι όσων το παρακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου