Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ποιo είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αυτήν την εποχή;

Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται
και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .
Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις, και να σταματήσει πολέμους, να προκαλέσει ή να εξουδετερώσει παγκόσμιες επιδημίες και να κατευθύνει γενικά την συμπεριφορά των ανθρώπων όπως θέλει. Το HAARP δεν ειναι ένα πρόγραμμα ιονοσφαιρικής μελέτης, ή ένα μυστικό όπλο μικροκυματικής ακτινοβολίας, όπως υποψιάζονται κάποιοι, αλλά μια προσπάθεια, να κατανοηθεί αυτό το πλέγμα. Μην γελάτε.. Δεν έχω χώρο για ανάλυση .
Φωτογραφία: Ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αυτήν την εποχή; Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις, και να σταματήσει πολέμους, να προκαλέσει ή να εξουδετερώσει παγκόσμιες επιδημίες και να κατευθύνει γενικά την συμπεριφορά των ανθρώπων όπως θέλει.
Το HAARP δεν ειναι ένα πρόγραμμα ιονοσφαιρικής μελέτης, ή ένα μυστικό όπλο μικροκυματικής ακτινοβολίας, όπως υποψιάζονται κάποιοι, αλλά μια προσπάθεια, να κατανοηθεί αυτό το πλέγμα. Μην γελάτε.. Δεν έχω χώρο για ανάλυση . Ένα σας λέω. Η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Όταν όμως οι αστροναύτες φεύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, νιώθουν ότι «χάνουν την πραγματικότητα», και για αυτό στα διαστημόπλοια η NASA τοποθετεί σήμερα γεννήτριες Σούμαν, που παράγουν μέσα στις καμπίνες των διαστημοπλοίων ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που πάλλεται με τον ρυθμό των 7.8 Hz.και έτσι δεν χάνουν την πραγματικότητα. Φωτο Κάτω πως είναι το πλέγμα. Ας σημειωθεί ότι οι πρόγονοι μας το ήξεραν πολύ καλά ιδίως ο Πυθαγόρας και ο Πλάτων . Το έχουν περιγράψει.
Φωτο πως είναι το πλέγμα.
Ένα σας λέω. Η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Όταν όμως οι αστροναύτες φεύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, νιώθουν ότι «χάνουν την πραγματικότητα», και για αυτό στα διαστημόπλοια η NASA τοποθετεί σήμερα γεννήτριες Σούμαν, που παράγουν μέσα στις καμπίνες των διαστημοπλοίων ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που πάλλεται με τον ρυθμό των 7.8 Hz.και έτσι δεν χάνουν την πραγματικότητα.Ας σημειωθεί ότι οι πρόγονοι μας το ήξεραν πολύ καλά ιδίως ο Πυθαγόρας και ο Πλάτων .Το έχουν περιγράψει.
Περιοδικό Αναζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου