Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής από τον εφευρέτη του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger Boyd Bushman

Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ.

Λίγο πριν πεθάνει, ο εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger, θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε, μέσα σε αυτήν την απαγορευμένη περιοχή.
Πριν από λίγες ημέρες, το zougla.gr δημοσίευσε τη συνέντευξη του Bushman και το τελευταίο 24ωρο, διεθνή μέσα ενημέρωσης ξεκίνησαν να αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη συνέντευξη του επιστήμονα, κάνοντας λόγο για αποκαλύψεις που σοκάρουν.
H απορία που προκύπτει είναι η εξής: Εάν ο κορυφαίος εφευρέτης «τα είχε χαμένα», λίγο πριν πεθάνει, τότε έχουμε να κάνουμε με μία ακόμη ιστορία συνωμοσίας. Αν όμως οι διηγήσεις του για την Area 51 βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες του, τότε μιλάμε για στοιχεία που πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με την παρουσία εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας.
Ποιος ήταν ο Boyd Βushman
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Wikipedia, ο Boyd Βushman γεννήθηκε το 1936. Ήταν ερευνητής μηχανικός και δούλεψε για τις εταιρείες Lockheed Martin Skunk Works, Texas Instruments και Hughes Aircraft.
Ο ιστότοπος αναφέρει ακόμα πως ο Βushman λίγο πριν πεθάνει βιντεοσκοπήθηκε να μιλάει για την προσωπική του εμπειρία ως επιστήμονας στην Αrea 51 (πρόκειται για περιοχή στην έρημο της Νεβάδα όπου λαμβάνουν χώρα στρατιωτικά προγράμματα και η πρόσβαση απαγορεύεται στους πολίτες), για τους εξωγήινους αλλά και για τεχνολογίες αντιβαρύτητας.
Η καριέρα του σημαδεύτηκε από πολλές εφευρέσεις και πατέντες -κυρίως στρατιωτικές- και περιλαμβάνει επίσης συνεργασία με εταιρείες στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ.
Ο Bushman μιλά μεταξύ άλλων για τους εξωγήινους και την αντιβαρύτητα.Βέβαια όποιος θέλει τα πιστεύει ή τα απορρίπτει…
«Πολίτες εργάζονται σε απόρρητα σχέδια»
Θεάσεις ΑΤΙΑ πάνω από τον ουρανό των ΗΠΑ, καταρρίψεις ιπτάμενων δίσκων από τον αμερικάνικο στρατό, πολίτες να εργάζονται σε απόρρητα σχέδια -και να πεθαίνουν σε δοκιμές εξωγήινης τεχνολογίας - ακόμα και η ανατομία των εξωγήινων, με την επίδειξη φωτογραφιών, είναι τα σημαντικότερα θέματα στα οποία αναφέρεται στο βιντεοσκοπημένο του μήνυμα. Όπως επίσης, και φωτογραφίες μέσα από ιπτάμενο δίσκο, που απεικονίζουν τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος...
Δείτε μεταφρασμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Bushman:
Σημειώνεται ότι ακόμα μια απορία που πρέπει να λυθεί είναι το αν πρόκειται για ένα αυθεντικό βίντεο το οποίο γυρίστηκε πρόσφατα ή για κάποιο μονταρισμένο και ψεύτικο.
Άλλη μια ομολογία διεθνούς φήμης επιστήμονα λίγο πριν πεθάνει;
Ένας άλλος διεθνούς φήμης επιστήμονας, ο Ben Rich, o oποίος ήταν επικεφαλής της Lockheed Skunk Works, φέρεται να παραδέχθηκε στο κρεβάτι του λίγο πριν πεθάνει, ότι οι επισκέψεις των εξωγήινων UFO είναι πραγματικές και ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ταξιδεύσει στα άστρα. Απεβίωσε τον Ιανουάριο του 1995.
Ο Ben Rich ήταν γνωστός ως ο «πατέρας» του Stealth μαχητικού και βομβαρδιστικού. Όπως ισχυρίζονται επιστήμονες που έχουν μιλήσει στον τύπο, ο Ben δήλωνε ότι «έχουμε πάει στα άστρα και έχουμε την τεχνολογία για να πάμε στα άστρα».
Όταν κάποτε τον ρώτησε κάποιος «πως κινούνται τα UFO, με ποιο σύστημα προώθησης», ο Rich φέρεται να απάντησε ότι «όλα τα σημεία στον χρόνο και στο διάστημα ενώνονται, έτσι ακριβώς δουλεύουν τα UFO».
Πριν ο Ben Rich πεθάνει, είχε δηλώσει ότι «υπάρχουν δύο τύποι UFO, αυτά που εμείς φτιάχνουμε και αυτά που "αυτοί" φτιάχνουν. Μαθαίνουμε από τα συντρίμμια των σκαφών τους και από αυτά που μας δίνουν οι ίδιοι».
Πώς αναπαράγουν την είδηση τα διεθνή μέσα ενημέρωσης
Βρετανικά, τουρκικά, ιταλικά και ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης φιλοξενούν το βίντεο της συνέντευξης.

«Επιστήμονας της AREA 51 ισχυρίζεται την ύπαρξη εξωγήινων σε βίντεο λίγο πριν πεθάνει. Και τονίζει ότι είναι (σ.σ. οι εξωγήινοι) φιλικοί και έχουν μακριά δάκτυλα»

(Πρώην μηχανικός της LOCHHEED MARTIN ισχυρίστηκε ότι μίλησε με εξωγήινους και διαθέτει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν)

(Oι εξωγήινοι είναι αληθινοί, φιλικοί και μας βοηθούν, γράφει η βρετανική MIRROR)



(Οι εξωγήινοι υπάρχουν και δουλεύουν στην περιοχή 51, είναι ο τίτλος της ιταλικής ιστοσελίδας ΤΟDAY)




(Πριν το θάνατό του ο επιστήμονας δημοσίευσε φωτογραφίες από εξωγήινους, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet)
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Επιμέλεια κειμένου και βίντεο: Xρήστος Μαζάνης - Σωτήρης Σκουλούδης
Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου