Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΙΟ-ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ CHEMTRAILS ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ


Πολεμικό έγγραφο από την ΝΑΣΑ το 2001 που σχετίζεται με μελλοντικά θέμετα στρατηγικής για τον πόλεμο του μέλλοντος (περί το 2025) αναφέρει για ιό Εμπολα, Chemtrails και εναέριες βιο-επιθέσεις.

Η ΝΑΣΑ κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου, πρόβαλλε κάποια σλάιντς που αφορούσαν τις αναμενόμενες και προσδωκώμενες εξελίξεις της τεχνολογίας στο αμέσως προσεχές μέλλον.
Στην κάρτα με αριθμό 52 που δημοσίευσε τότε η ΝΑΣΑ, η Αθέατη γνώση παίρνοντας αρχικά την πληροφορία από τον τόμο 46 του Δημοσθένη Λιακόπουλου από το βιβλίο "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ " σας παρουσιάζει -ότι υπήρχε στα σχέδια τους μέσα από επίσημη παρουσίαση το 2001 να διεξάγουν μια "μακροπρόθεσμη εκστρατεία που δεν θα άφηνε ίχνη (κάτι σαν «σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους;"), η οποία εκστρατεία θα περιλαμβάνει διάφορα πράγματα όπως ο αερομεταφερόμενος ιός Έμπολα, (δηλαδή με ψεκασμούς από αεροπλάνα) η αφλατοξίνη, παθογόνα που στοχοποιούνται γονιδιοματικά, και "δυαδικοί παράγοντες" που θα διανέμονται μέσω των εισαγόμενων τροφίμων, τις βιταμίνες, και τα είδη ένδυσης.
Οπως είδατε, το νεοταξικό όργανο που ονομάζεται ΝΑΣΑ αναφέρει τα πράγματα με το όνομά τους και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει και να τα θεωρήσει συνομωσίες.
Επίσης, μια μελέτη που διεξήχθη το 2012 έδειξε ότι ο ιός Έμπολα ήταν σε θέση να ταξιδέψει μεταξύ των χοίρων και των πιθήκων που ήταν σε ξεχωριστά κλουβιά και ποτέ δεν τέθηκαν σε άμεση επαφή.
Αν και η μέθοδος της μεταφοράς στη μελέτη δεν είχε καθοριστεί επίσημα, ένας από τους επιστήμονες που συμμετέχουν, ο Δρ Γκάρι Kobinger, από το Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας στην Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά, δήλωσε στο BBC ότι πιστεύει ότι η μόλυνση διαδόθηκε μέσω των μεγάλων σταγονιδίων που αιωρούνται στον αέρα. "Αυτό που υποψιαζόμαστε ότι συμβαίνει είναι μεγάλα σταγονίδια που μπορούν να μείνουν στον αέρα, αλλά όχι για πολύ καιρό, και δεν πάνε μακριά, "εξήγησε.
Το πολεμικό έγγραφο της ΝΑΣΑ εμφανίστηκε ένα δύο μήνες πριν από την 11-9-2001.
ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου