Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21.... Αμερικανική εταιρεία φτιάχνει μία «πλωτή Πόλη» 50,000 κατοίκων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμερικανική εταιρεία φτιάχνει μία «πλωτή Πόλη» 50,000 κατοίκων!
Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο – Σε αυτήν θα ζουν 50.000 άνθρωποι με ό,τι άνεση μπορείτε να φανταστείτε – Θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο
Για όσους θέλουν να ταξιδεύουν ασταμάτητα , μία εταιρεία από τη Φλόριντα έχει τη... λύση, αφού φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία «πλωτή πολιτεία», που θα ονομάζεται το «Πλοίο της Ελευθερίας» και θα γυρίζει όλο τον κόσμο κάθε δύο χρόνια προσφέροντας στους επιβάτες μία πολυτελή διαμονή.

Εκεί θα ζουν 50.000 άνθρωποι, οι οποίοι  θα έχουν στην διάθεσή τους και «του πουλιού το γάλα». Οπως εξηγεί ο Ρότζερ Γκούτς, διευθυντής και αντιπρόεδρος της εταιρείας «Freedom Ship International» που εδρεύει στη Φλόριντα, «πρόκειται για το μεγαλύτερο πλοίο που θα έχει κατασκευαστεί ποτέ και την πρώτη, παγκοσμίως, πλωτή πολιτεία».


Μάλιστα, το τεράστιο σκάφος θα κινείται με την βοήθεια της ηλιακής και της  κυματικής ενέργειας. Το ταξίδι της πλωτής πολιτείας θα ξεκινάει από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, θα διασχίζει τον Ατλαντικό με κατεύθυνση την Ευρώπη και θα φθάνει στη Μεσόγειο.
Για να πάρει κανείς μία ιδέα του μεγέθους του, αρκεί να σκεφθεί ότι το μήκος του είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερο από αυτό του κρουαζιερόπλοιου «Queen Mary 2».
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πρόκειται για ένα σκάφος, με μήκος 1.372 μέτρα, πλάτος περίπου 230 μέτρων και βάρους 2,7 εκατ. τόνων.
Η «πλωτή πολιτεία» θα έχει 25 ορόφους και, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, εκτός από τους 50.000 μόνιμους κατοίκους, θα μπορούν να το επισκέπτονται 30.000 άτομα.
«Στο πλοίο της Ελευθερίας»  θα υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία, καταστήματα, πάρκα, ενυδρείο, καζίνο, μέχρι και γκαλερί, ενώ στην οροφή του θα υπάρχει αεροδρόμιο και στο πίσω μέρος προβλήτα. Το κόστος της «πλωτής πολιτείας» αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 δισ. δολάρια και η αμερικανική εταιρεία έχει επιδοθεί σε... αγώνα δρόμου με στόχο την προσέλκυση χρηματοδοτών.
protothema.gr

../news_data/1639/2.jpg


../news_data/1639/3.jpg


../news_data/1639/4.jpg


../news_data/1639/5.jpg


../news_data/1639/6.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου