Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ήταν ο πατέρας του Στάλιν ένας τραπεζίτης των Rothschild;

 Θυμηθείτε ότι και ο Μάρξ είχε συγγένεια με τους Ρόθτσιλντ, όπως και ο Χίτλερ....Στην συνέχεια του άρθρου για τον Στάλιν θα συμπεριλάβουμε και αυτά τα στοιχεία.


του Clifford Shack
(henrymakow.com)


Ο Maurice Ephrussi, ένας τραπεζίτης των Ρόθτσιλντ
Ο βαρόνος Alphonse James de Rothschild είχε έναν πράκτορα ο οποίος ήταν ο ευνοούμενός του πάνω απο τους άλλους. Το όνομά του ήταν Maurice Ephrussi και αντιπροσώπευσε τους Ρόθτσιλντ της Γαλλίας στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή του Καυκάσου.


Ο Maurice Ephrussi(18 Νοεμβρίου 1849 – 29 Οκτωβρίου 1916) ήταν ένας γεννημένος στην Ουκρανία Γαλλοεβραίος τραπεζίτης. Ο πατέρας του είχε κάνει τεράστια περιουσία απο τις εξαγωγές σίτου απο την Ουκρανία στην Ευρώπη.


Οι Ρόθτσιλντ ήταν οι επίσημοι τραπεζίτες του Τσάρου. Οι Ephrussi ήταν οι πράκτορες των Ρόθτσιλντ στον Τσάρο. Ήταν ο Maurice Ephrussi που πρότεινε πρώτος της επιχειρήσεις πετρελαίου στην Ρωσία, στον Alphonse de Rothschild.


Ο Ephrussi αντιλήφθηκε λεπτομερώς την Ρωσική βιομηχανία πετρελαίου. Γνώριζε ότι με τον δυναμίτη των αδερφών Nobel θα ανατίναζαν και θα περνούσαν μέσα απο τα βουνά του Καυκάσου, με την χρηματοδότηση των Ρόθτσιλντ στους σιδηρόδρομους θα μπορούσαν να εξάγουν το πετρέλαιο της Ρωσίας στον υπόλοιπο κόσμο αν η Ρωσία τους επέτρεπε να πάρουν στα χέρια τους ένα κατάλληλο λιμάνι στην Μαύρη Θάλασσα.
(αριστερά, ο Maurice Ephrussi, κοντός όπως και ο γιός του ο Ιωσήφ Στάλιν)Η πίσσα του Maurice Ephrussi δεν χάθηκε στον Alphonse de Rothschild . 
Ο
Alphonse de Rothschild πρέπει να είχε προβλέψει τις πρόσφατες επίκτητες εγκαταστάσεις καθαρισμού πετρελαίου να βωούν με ένα ατελείωτο απόθεμα φθηνού Ρωσικού πετρελαίου. Ο πλούτος που θα επέφερε στην επιχείρηση θα ήταν ανυπολόγιστος. Ο Maurice παντρέυτηκε την νεαρότερη κόρη του Baron Alphonse de Rothschild, την Beatrice, στις 5 Ιουνίου, του 1883.

Η μητέρα του ΣτάλινΤην στιγμή της σύλληψης του Στάλιν(Φεβρουάριος 1878), η μητέρα του, η Ketevan "Keke" Jughashvili το γένος Geladze (Φεβρουάριος 5, 1858 - Ιούνιος 4, 1937), ήταν μια όμορφη 20χρονη γυναίκα. Εργαζόταν σαν She πλύστρα για έναν Εβραίο έμπορο κρασιού στην Γεωργιανή πόλη του Γκόρι.


Ο Ephrussi δεν θα είχε λόγο να σταματήσει στο Γκόρι για να επισκεφθεί έναν έμπορο κρασιού εκτός αν ήθελε να πάρει μερικές κάσες σαμπάνιας.


Ο Ephrussi, τότε ήταν μόνο 28 ετών τον Μάρτιο του 1878 και δεν ήταν αγόρι για θελήματα.Ήταν ένας πρίγκηπας της υψηλής Ευρωπαϊκής οικονομικής ελίτ.


Αλλά δεν ήταν η Κέκε παντρεμένη; Θα μπουρούσε να έχει σεξουαλικό δεσμό με ένα νεαρό τραπεζίτη; Αναλογιστείτε τις ακόλουθες σημειώσεις: απο το βιβλίο του Simon Sebag Montefiore «Νεαρός Στάλιν»

«Η ίδια η Keke, ήταν πάντα δύσκολο να ταιριάζει με ευσεβής ηλικιωμένη στη μαύρη κώμη μοναχής του 1930 με μια ασυγκράτητη νεαρή γυναίκα του 1880.


Η ευσέβειά της δεν αμφισβητείται, αλλά η θρησκευτική τήρηση ποτέ δεν έχει αποκλείσει ποτέ τους πειρασμούς της σάρκας. Ηταν σίγουρα υπερήφανη που ήταν «το ποθητό και όμορφο κορίτσι» και υπάρχουν στοιχεία ότι ήταν πολύ περισσότερο κοσμική απο ότι εμφανιζόταν.


«Όταν ήταν πια γριά η Κέκε, υποθετικά παρακινούσε την Nina Beria, την γυναίκα του Καυκάσιου αντιβασιλέα του Στάλιν και αργότερα αρχηγό της μυστικής αστυνομίας, Lavrenti Beria, να παίρνει εραστές και μιλούσε πολύ πικάντικα για σεξουαλικά θέματα: «Όταν ήμουν νεαρή, καθάριζα σπίτια και όταν συναντούσα ένα όμορφο αγόρι, δεν έχανα την ευκαιρία»(σελ. 27-28).


Ο άντρας της Keke ο Beso αναφερόταν στον Στάλιν σαν «το μικρό μπάσταρδο της Keke»:

«Όταν ο Soso(Στάλιν) κρυβόταν, ο Beso έψαχνε το σπίτι ουρλιάζοντας, που είναι ο μικρός μπάσταρδος της Keke; Κρύβεται κάτω απο το κρεβάτι; Η Keke αντιδρούσε. Μια φορά ο Soso πήγε στο σπίτι των Davrichewy με το πρόσωπό του καλλυμένο απο αίματα, κλαίγοντας: «Βοήθεια! Ελάτε γρήγορα! Σκοτώνει την μητέρα μου!» Ο αξιωματικός έτρεξε γρήγορα στους Djugashvili και βρήκε τον Beso να στραγγαλίζει την Keke


Ως νεαρός άνδρας ο Στάλιν δούλεψε στις εγκαταστάσεις καθαρισμού στην αποθήκη των Ρόθτσιλντ και στις γύρω περιοχές. Ο Montefiore γράφει:
Ο διευθυντής των Ρόθτσιλντ, David Landau, τακτικά συνέβαλε σε Μπολσεβικικά κεφάλαια, όπως αναφέρθηκε απο την Οχράνα – της οποίας οι πράκτορες σημείωσαν πως, όταν ο Στάλιν ηγούταν του κόμματος του Baku, ένας υπάλληλος των Μπολσεβίκων σε μια απο τις πετρελαϊκές εταιρείες «δεν ήταν ενεργός στις επιχειρήσεις αλλά συγκεντρωμένος στο να μαζεύει δωρεές και να παίρνει χρήματα απο τον Landau τον Rothschils.»


Είναι πιθανό ότι ο Landau συνάντησε τον Στάλιν επι προσωπικού. Ακόμη ένας υπάλληλος των Rothschild, ο δρ. Felix Somary, ένας τραπεζίτης με το Αυστριακό παρακλάδι της οικογένειας και αργότερα διακεκριμένος ακαδημαϊκός, αναφέρει ότι πήγε στο Baku για να σπάσει μια απεργία. Έδωσε λεφτά στον Στάλιν. Η απεργία έληξε.»


Ο Στάλιν χρηματοδότησε τις δραστηριότητες των Μπολσεβίκων και το πιθανότερο είναι τα χρήματα να προήλθαν απο τους Ρόθτσιλντ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ EPHRUSSI


1. Ο Ephrussi ήταν ο άνθρωπος των Rothschild στον Καύκασο.


2. Αυτός θα ασχολήθηκε με τον Μεγάλο Δούκα της Τιφλίδας.


3. Η Keke εργάσθηκε επίσης στο παλάτι του Μεγάλου Δούκα. Θα είχε πολλούς λόγους να είναι στο παλάτι στην στιγμή σύλληψης του Στάλιν.


4. Ο Στάλιν είναι φτυστός ο Ephrussi.


5. Ισχυρή οικογενειακή ομοιότητα σε μια κοντινή φώτο του ετεροθαλούς αδερφού του Maurice.


6. Ο Stalin αναφέρεται ότι είναι γιός ενός ιερέα. Κρίνοντας απο το οικογενειακό τους δέντρο, οι Ephrussi είχαν πατρευτεί με Levensohns and Kaans(Εβραίοι). Οι Ephrussis ήταν πιθανότατα Kohanim (τάξη ιερέων στην εβραϊκή θρησκεία).


Ήταν ο Maurice Ephrussi, ο γαμπρός του Baron Alphonse de Rothschild ο πατέρας του Στάλιν τον Μάρτιο του 1878;


Έχουμε λύσει επιτέλους το μυστήριο των 132 χρόνων γύρω απο την γέννηση του Στάλιν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου