Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Γνωρίστε το Ίσλαμ...Ισλαμιστές μαστίγωναν με ηλεκτροφόρα καλώδια παιδιά Κούρδων!

Θύματα της αγριότητας των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους έπεσαν ακόμα και παιδιά στη συριακή πόλη Κομπάνι, σύμφωνα με το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Human Rights Watch αλλά δε νέχει κάνει ακόμα καμία ανφορά για την υποστήριξη που είχαν τύχει αυτά τα τέρατα από τις ΗΠΑ.
 
Όπως αναφέρει έκθεση της οργάνωσης, περίπου 150 παιδιά απήχθησαν από εξτρεμιστές τον περασμένο Μάιο και βασανίστηκαν άγρια όσο κρατούνταν όμηροι.
 
Την αποκάλυψη έκαναν τέσσερα παιδιά ηλικίας 14-16 ετών που κατάφεραν να ξεφύγουν από τους βασανιστές τους και να βρουν καταφύγιο στην Τουρκία.
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μαρτυρίες τους οι μαχητές του IS τους κακοποίησαν, τους υποχρέωσαν να παρακολουθήσουν βίντεο με αποκεφαλισμούς ομήρων, ενώ τους μαστίγωναν με ηλεκτροφόρα καλώδια.
 
Σαν να μην έφτανε ο ανατριχιαστικός τρόπος βασανισμού, οι τζιχαντιστές έδεσαν τα χέρια ενός 15χρονου με τα πόδια του πίσω από την πλάτη του και τον άφησαν κατ’αυτό τον τρόπο για πολλές ώρες, επειδή από το φόβο του φώναξε «μαμά». Όπως είπαν οι εξτρεμιστές, το αγόρι δεν θα έπρεπε να επικαλείται τη μητέρα του, αλλά τον Αλλάχ.
 
Πέραν αυτού, όλα τα παιδιά ήταν υποχρεωμένα να προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα, αφού προηγουμένως είχαν αποστηθίσει αποσπάσματα του Κορανίου.
 
«Όσοι δε συμμορφώνονταν με το πρόγραμμα, έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού. Μας χτυπούσαν με ένα πράσινο λάστιχο ή με ηλεκτροφόρα καλώδια. Επιπλέον, μας χτυπούσαν τα πέλματα των ποδιών μας», είπε ένα από τα παιδιά που βρήκαν καταφύγιο στην Τουρκία.
 
«Κάποιες φορές έβρισκαν δικαιολογία για να μας χτυπήσουν δίχως λόγο. Μας έβαζαν να μάθουμε αποσπάσματα του Κορανίου και μας χτυπούσαν αν δε μπορούσαμε να τα αποστηθίσουμε», πρόσθεσε το αγόρι.
 
«Αυτά τα στοιχεία βασανιστηρίων και κακοποίησης παιδιών από το IS επιβεβαιώνει για ποιο λόγο κανείς δεν πρέπει να υποστηρίζει αυτή την εγκληματική οργάνωση», προσθέτει ο σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου