Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΜΠΙΖΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΙΑ..ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!

Η Ιμπίζα είναι περίπου 20 με 30 μίλια (575 τετραγωνικά μίλια) με 133.000 κατοίκους, είναι ενα μικρό νησί που συμβαίνουν ακραία πράγματα, τρελά μεγάλα παρτυ, πολύ αλκοόλ, σεξ (για όλα τα γουστα), ακριβά κλαμπ και ξενοδοχεία, η ύλη στο μεγαλείο της (μεγάλα σκάφη αναψυχής, εκκεντρικά ρούχα, κλπ.)

Η ενέργεια που υπάρχει στο νησί ειναι μεγάλη (όπως και στην δική μας Μύκονο), μέσω του τουρισμού και του τρόπου διασκεδάσεως και το γνωστό όνομα που έχει βγάλει στην δυτική νεοκουλτούρα. Οι πολυεθνικές εταιρίες έχουν κανει επιστήμη τον εθισμό στον υλισμό, γνωρίζοντας πως να τον περνάνε στις «άβγαλτες» και αφελείς ψυχές των κατοίκων αλλά και των τουριστών. Η επίθεση εναντίων της συνείδησης των κατοίκων και τουριστών μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου.

Σε λιγα χρόνια θα μας τα έχουν περάσει ολα για άκρως φυσιολογικά μηνύματα. 
 

 
Τώρα στην Ίμπιζα, όπου κι αν βρίσκεστε (εκτός απο τις ήσυχες περιοχές) παντού βλέπεις τα οικουμενικά σύμβολα της νεας ταξης, εικόνες απο σκοτεινές δυνάμεις, πυραμίδες, πανόπτες οφθαλοί, ο αριθμός 666, το κρανίο και τα οστά, ο σεξουαλικός αποπροσανατολισμός, τα φίδια και τέρατα σε αφίσες που προαναγγέλλουν την «γιορτή» κατά της αγάπης.
Στο νησί θα δείτε τους τρεις εβραϊκούς γραμματικούς χαρακτήρες, το λογότυπο της Monster Energy Drinks. Τον συμβολισμό του κτήνους σε ολόκληρο το νησί περασμένο σε όλες τις γωνιές του!









Μην ξεχνάμε οτι οι εβραικοί χαρακτήρες επίσης χρησιμοποιούνται σαν το εργαλείο της νέας τάξης, εναντίων σε όλους τους ανθρώπους. Λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν περι τίνος πρόκειται. Ο προγραμματισμός της συνειδησής στην εξοικείωση και την λατρεία του κτήνους στην Ιμπιζα έχει ξεπεράσει ολα τα ανθρώπινα όρια.
Η βία του στυγνού μάρκετινκ παει χέρι χέρι με τον σατανισμό, ετσι φαίνεται να λειτουργεί ο «φυσικός νόμος» σε κάθε Ιμπιζα. 
Η συνειδησή μας κινδυνεύει...
 
πηγή aoratopedio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου