Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η Γη στα χέρια των Νεφελίμ! Αυτό είναι το σήμα του Μουντιάλ.




LOGO 01

γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Αφού είδαμε τους συμβολισμούς στη μπάλα του Μουντιάλ και την πολύχρωμη παράσταση της ΦΙΦΑ στα γήπεδα, είναι σειρά να δούμε τους συμβολισμούς στο σήμα του Μουντιάλ. 

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι σήμα έχει το σχήμα του τροπαίου και τα χρώματα της Βραζιλίας. Το σχήμα το έχει, αλλά δεν έχει τα χρώματα της Βραζιλίας. 


Τα χρώματα της Βραζιλίας είναι το πράσινο-κίτρινο-άσπρο-μπλε. Εδώ τα χρώματα είναι πράσινο-κίτρινο-κόκκινο. 

Πολύ απλά, στο σήμα του Μουντιάλ συμπίπτουν τα δύο βασικά χρώματα της Βραζιλίας με τα χρώματα της εικόνας που θέλουν να μας δείξουν! 

Εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό οι
ιλουμιτζήδες για να περάσουν το μήνυμα που θέλουν και για να ικανοποιήσουν τους προϊσταμένους τους. 

Μας λένε κατάμουτρα ότι δεν πρόκειται για τα χρώματα της Βραζιλίας, αυτό συμπεραίνεται από το γεγονός ότι σε κάθε επανάληψη φάσης στους αγώνες, μας δείχνουν το σήμα αυτό όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

LOGO 02
Μας τονίζουν το κόκκινο χρώμα του «2014»! Το κόκκινο, που δεν έχει καμία σχέση με τα χρώματα της Βραζιλίας! 

Ο σχεδιαστής σκόπιμα δεν χρησιμοποίησε το μπλε, γιατί άλλο θέλει να μας δείξει. 

Παράλληλα όμως μας προτρέπουν να παρατηρήσουμε τα πράσινα και κίτρινα δάκτυλα τα οποία καλύπτουν όλη τη Γη, γιατί στην κορυφή του τροπαίου που απονέμεται υπάρχει η Γη. 

Τα δάκτυλα αυτά έχουν χαρακτηριστικά μεγαλύτερο μήκος από τα δάκτυλα των ανθρώπων. Επίσης φαίνεται ότι οι άκρες των δακτύλων είναι περισσότερο πλατειές, είναι περισσότερο χοντρές από το τμήμα των δακτύλων που βρίσκεται κοντά στην παλάμη. 

Οι περισσότεροι θα πουν ότι είναι «τέχνη». 
Η μόνη τέχνη που υπάρχει, είναι η τέχνη της εξαπάτησης. 
Τα δάκτυλα αυτά τα έχουν συγκεκριμένα όντα, που λίγο πολύ όλοι τα έχουμε δει σε φωτογραφίες, στη τηλεόραση και αλλού. 

Παρατηρήστε την παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβετε.

LOGO 03

Φυσικά η παγκόσμια προπαγάνδα δεν θα άφηνε απ’ έξω τα παιδιά, διότι ως αυριανοί ενήλικες πρέπει να έχουν συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό τους ώστε να αποδεχθούν αργότερα κάποιες καταστάσεις ως φυσιολογικές. 

Δείτε παρακάτω αντίστοιχες παιδικές εικόνες και παρατηρείστε το σχήμα των δακτύλων.

LOGO 04

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η Γη στα χέρια των Νεφελίμ, των εσωγήινων, των Γκόλουμ ή όπως θέλετε ονομάστε τά όντα αυτά.

Πρέπει να τονιστεί επίσης ότι την περίοδο διεξαγωγής του παγκοσμίου κυπέλου έκαναν δηλώσεις για εξωγήινους, ο Ομπάμα, ο Πάππας, ο Στήβεν Χώκινγκ! 


Την ιδια περίοδο ανακοινώθηκαν από διαστημικές εταιρείες ανακαλύψεις νέων πλανητών στους οποίους μπορεί να υπάρξει ζωή αλλά και την ίδια περίοδο κάποιος «κινέζος τουρίστας» φωτογράφισε γκόλουμ. Τόσες συμπτώσεις πια για το ίδιο θέμα! 

Ο Χ. Κίσινγκερ είχε πει ότι, ένα γεγονός χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία για να παρουσιαστεί ως τυχαίο. 

 Συμπερασματικά, όλοι οι συμβολισμοί στο Μουντιάλ μας ετοιμάζουν να υποδεχθούμε τον «μεγάλο» που μας φέρνουν. 

Αν προλάβουν.


Χρήστος Μαντζιάρης

1 σχόλιο:

  1. Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 7.11.2014
    Πόσο παραπλανητικοί είναι κάποιοι σαν εσάς που ισχυρίζεστε τέτοια πράγματα. Δεν υπάρχουν ούτε νεφελίμ, ούτε εξωγήινοι. Ο Θεός έπλασε μόνο τον άνθρωπο και τον προόρισε να ζει ειρηνικά και με αγάπη στη γη. Δεν μπορείτε να το καταλάβετε ; Είστε άκρως επικίνδυνοι με αυτά που γράφετε και κλονίζετε την πίστη των ανθρώπων. Η γη δεν είναι στα χέρια των νεφελίμ, των εσωγήινων ή των γκόλουμ όπως αναφέρετε αλλά στα χέρια του Θεού και ευτυχώς στα χέρια όσων καλών ανθρεώπων έχουν απομείνει. Φυσικά υπάρχουν και οι σκοτεινές δυνάμεις της Σιωνιστικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης που επιδιώκουν την καταστροφή της ανθρωπότητας, μόνο και μόνο για να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία με αρχηγό τον αναμενόμενο αντίχριστο. Αλλά σύμφωνα με τις προφητείες και την Αποκάλυψη του Ιωάννη, η παγκόσμια εξουσία του αντιχρίστου είναι ακόμη λίγο μακριά. Θα εμφανιστεί μερικές δεκαετίες μετά το 2060 και η παγκόσμια εξουσία του θα διαρκέσει μόνο 3,5 χρόνια. Αυτό που έχει σημασία στη ζωή μας, είναι να είμαστε καλοί, δίκαιοι και ελεήμονες για να κερδίσουμε τη βασιλεία του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή