Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Πάμε πολυπολιτισμικά....Εννιάχρονος παντρεύτηκε 62χρονη!

Ο 9χρονος Saneie Masilela έγινε ο πιο νεαρός γαμπρός του κόσμου για δεύτερη φορά αφού πέρυσι είχε ξαναπαντρευτεί την 62χρονη Helen Shabangu. Όπως ορίζει ένα τελετουργικό στη Νότια Αφρική το αγόρι έπρεπε να παντρευτεί άμεσα γιατί έτσι όριζαν τα πνεύματα -τους έστειλαν e-mail;;- των προγόνων του. Για αδιευκρίνιστους λόγους, ο μικρός επέλεξε την Helen για σύζυγό του που είναι ήδη παντρεμένη με έναν 66χρονο κι έχουν πέντε παιδιά ηλικίας από 28 έως 38 ετών.
Ο νεαρός γαμπρός...
φορούσε ένα ασημί κοστούμι και η Hele ένα κατάλευκο νυφικό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον 100 καλεσμένων, αρκετοί από τους οποίους την χαρακτήρισαν «αηδιαστική».

Ο σύζυγος της …νύφης δήλωσε πάντως ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος και θεωρεί εκείνος και τα παιδιά του ότι η γυναίκα του κάνει το σωστό.
Ο 9χρονος Saneie δήλωσε ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα έχει έναν πραγματικό γάμο με μια συνομήλικη του όταν μεγαλώσει αλλά προς το παρόν κάνει αυτό που προστάζει το έθιμο του τόπου του. Και πρόσθεσε: «Είπα στη μητέρα μου ότι ήθελα να παντρευτώ, γιατί το ήθελα πραγματικά. Διάλεξα την Helen επειδή την αγαπώ.»

1 σχόλιο: