Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

“ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!… ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…”

evvraioi2

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:
α. Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων …..
ε. ….
στ. Εχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραματείων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.
ζ. Ενεργεί ως ταμείας και εντολοδόχος του Δημοσίου.
Στο άρθρο 3, αναφέρεται ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

Και τώρα η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας όπως και εγώ πρίν ψάξω το καταστατικό της, είσασταν σίγουροι ότι πρόκειται για οργανισμό του Δημοσίου, διότι θα ήταν απαράδεκτο να εμπιστευθούμε την έκδοση και έλεγχο του χρήματος στην χώρα μας σε ιδιώτη.


ΑΜ ΔΕ!
Στο τμήμα ΙΙ – άρθρο 8 αναφέρεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, και ενώ δέν αναφέρει κανέναν περιορισμό όσον αφορά στο ποσοστό κατοχής ενός φυσικού προσώπου, αναφέρει ρητά ότι το Ελληνικό Δημόσιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 35%, ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Σας θυμίζει τίποτε αυτό;
Και βέβαια κατόπιν τούτου, είναι φυσικό να δημιουργηθούν ερωτήματα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει προ πολλού, αλλά ντρεπόμασταν να ρωτήσουμε:

1. Πώς είναι δυνατόν μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ να ΚΑΤΕΧΕΙ και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα διαθέσιμα της χώρας μας;
2. Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθούμε τον έλεγχο όλων των υπολοίπων τραπεζών σε μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;;;;
3. Τί είδους νομικό πρόσωπο είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα;
4. Τί είναι η commission?
5. Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι στην κομισιόν που βγαίνουν και λένε μαλακίες για την χώρα μας και μας σέρνουν στο ΔΝΤ;

Ε;
Λοιπόν όσον αφορά στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα, τόσο το διοικητικό συμβούλιο, όσο και η εκτελεστική επιτροπή, αποτελούνται απο διοικητές κεντρικών ευρωπαϊκών τραπεζών, άρα οι ίδιοι τύποι που διοικούν τις “Εθνικές” κεντρικές κρατικές τράπεζες που όπως είπαμε είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!

Οσον αφορά στο ποιοί καθορίζουν τις μοίρες μας, την ερώτηση αυτή έχει θέσει και ο φίλος μας ο βρετανός ευρωβουλευτής FARAGE (ο Θεός να τον έχει καλά) στον μή δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΕ κο ΒΑΝ ΡΟΥΜΠΟΪ.
Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι και ποιός αποφάσισε για όλα αυτά;;;

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.

… ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ (καμπαλά) ΕΒΡΑΙΟΙ!!! (Rothschilds and jews…)
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

 1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ~ΕΝΔ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ...... ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ -ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Τ.Ε. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΟΛΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ-..... ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ Η Ε.Τ.Ε. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ........ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΡΑΤΩΝ........... ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. (ταμειο χρηματοπιστοτικης σταθερωτητας) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ (Πανεπιστημιου 10)..... ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. θεωρειτε τα παραπανω υπερβολες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  δες τε εδω ....................
  εχετε επιφυλαξεις;;;;;;;;;;;;;;;;;
  καλα κανετε !!!!!
  ερευνηστε το ομως μονοι σας.....
  οχι ακουσα.... μου ειπανε.... ειδα στην τηλεωραση (ειδικα το τελευταιο)

  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
  μα ειναι πολλα τα εγγραφα..... ειναι επειδη πολλα εχουν κανει...
  δεν εχετε χρονο;;;;;σκεφτηκατε αραγε γιατι δεν εχετε χρονο ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή