Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

«Το τσιπάκι είναι ευλογία από το Θεό» λέει ο Πάπας Φραγκίσκος!



Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική Εκκλησία, ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας, μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID.
«Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά, και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά. Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο, ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου», συμπλήρωσε ο Πάπας
Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγοντας τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά.
Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον, υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού.
Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017, κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID. Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία. Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass, η δημιουργία «ανθρώπων μηχανών» ζυγώνει κάθε μέρα.
Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη, θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα . συμπληρώνει το NBC, προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Απο προσωπική άποψη ο Πάπας να το βάλει εκεί που ξέρει ( συγνώμη για το σχόλιο !) .....
    Απο τη στιγμή που το διαολεμένο τσιπάκι προέρχεται απο νεοταξιτες-σατανιστές ,μόνο παιχνίδι του διαόλου μπορεί να είναι και οχι του Θεού !!!
    Αλλά απο ότι φαίνεται και ο Πάπας είναι απο το ίδιο συνάφη και , σαφώς, θα λέει τις βλακείες που θα λένε και οι υποστηρικτές του τσιπ για την προώθησή του ....
    ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠ !!!
    ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ! ♥♥



    Μια 15χρονη ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή