Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: Μουσουλμάνος καταστρέφει δημόσια βιβλιοθήκη και επιτίθεται στο προσωπικό, επειδή δεν υπήρχε το Κοράνι




ΙΤΑΛΙΑ: Μουσουλμάνος από τη Σενεγάλη καταστρέφει δημόσια βιβλιοθήκη και επιτίθεται στο προσωπικό, επειδή δεν υπήρχε το Κοράνι στα ράφια της.
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Στην Busalla, μια μικρή πόλη 5.700 κατοίκων, στη Λιγουρία της Ιταλίας, ένας 24-χρονος μουσουλμάνος άνδρας πήγε στην δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης ψάχνοντας για το Κοράνι και βιβλία για την ισλαμική κουλτούρα, αλλά … δεν βρήκε κάποιο …
Έτσι τρελάθηκε και άρχισε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές τα δύο μέλη του προσωπικού, μια 43-χρονη γυναίκα και ένα 64-χρονο άνδρα.

Στη συνέχεια λεηλάτησε τη βιβλιοθήκη, αναποδογύρισε τα ράφια και πέταξε κάτω όλα τα βιβλία, φωνάζοντας «Allahu Akhbar !»
(Οι μουσουλμάνοι της Σενεγάλης είναι από τις ορδές των εποίκων από τη Βόρεια Αφρική που κατακλύζουν το μικρό ιταλικό νησί της Λαμπεντούζα και ζητούν οικονομικό άσυλο συν … όλα τα κοινωνικά προνόμια από την ΕΕ …. και που όταν δεν φιλοξενούνται από τους Ιταλούς φορολογουμένους τόσο γρήγορα όσο περίμεναν, συχνά διαπράττουν βιαιοπραγίες και άλλα εγκλήματα. )



Ειδοποιήθηκαν λοιπόν οι καραμπινιέροι ... που πάλεψαν μαζί του … και τελικά κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο αυτόν τον τρελό ( όπως νόμιζαν )μουσουλμάνο και αμέσως μετά ... να τον μεταφέρουν στη φυλακή του Marassi.
Έτσι το Σάββατο, αφού μετά από εισαγγελική παραγγελία εξετάστηκε από τους ειδικούς του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής  … ανακοινώθηκε « ότι είναι απόλυτα λογικός και ότι ήταν σε θέση να κατανοήσει και να εκτελέσει εκ προθέσεως τις πράξεις αυτές ».
Όταν το επεισόδιο μεταδόθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήρθε η πρώτη πολιτική αντίδραση από τον Francesco Bruzzone, πρόεδρο της ομάδας Lega Nord στο περιφερειακό συμβούλιο:
«Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι μπερδεμένος με αυτό το είδος των εκδηλώσεων. Αλλά δεν ήταν κάτι αναπάντεχο. Αυτά είναι σαφή παραδείγματα των ανθρώπων που εισέρχονται στη χώρα μας παράνομα και θέλουν να θέσουν και αιτήματα.  Ελπίζω η δικαιοσύνη ακολουθεί την πορεία που ενδείκνυται ώστε... αυτό το άτομο να μην απελευθερωθεί μέσα σε λίγες ώρες ».
Ο Francesco Bruzzone εξέφρασε επίσης την αλληλεγγύη του προς τα θύματα: «Είμαι τρομοκρατημένος», είπε, «και ελπίζω ότι αυτό το είδος των γεγονότων, θα κάνει τους ανθρώπους να ξυπνήσουν».

Αυτά δήλωσε ο Francesco Bruzzone ενώ ο HEIL GAP βρίσκεται σε αναμονή μέχρι κάποιος ιταλός δικαστή να «αποφανθεί» … ότι αυτή η βίαιη σκανδαλιστική ενέργεια του μουσουλμάνου οφείλεται στον πολιτισμό και τη θρησκεία του ... και έτσι στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι το πραγματικό θύμα.

Ή σε αναμονή μέχρι ότου … η «ισλαμοφοβική» βιβλιοθήκη της Busalla να εκδώσει μια δημόσια συγγνώμη προς τους λαθροεισβολείς μουσουλμάνους και να τοποθετηθεί ένα Κοράνι σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη.
Και μπορείτε να είστε σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί κάτω από τον μονόδρομο του εξισλαμισμού των ευρωκρατών.
Το καλύτερο βέβαια για αυτούς τους ρ%υφιάν%υς θα ήταν να βάλουν κάποιους υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων τύπου ανταρ-cia + 14 ΜΚΟ + και δεν συμμαζεύεται … να καταστρέψουν όλα τα βιβλία που βρίσκονται σε αντίθεση με το Κοράνι.

Βέβαια το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού που είναι εντελώς ανίδεοι για το ότι το τσουνάμι των μουσουλμάνων « προσκυνητών » που αποβιβάζονται στην Ευρώπη, διακατέχονται από μια ψυχική ασθένεια ή διαταραχή της προσωπικότητας ... που προκαλείται από έναν συνδυασμό αυτο-ύπνωσης, την ενδογαμία, την οργή, και τον σκοταδισμό … δηλαδή παραλείπουν να χρησιμοποιήσουν την κριτική σκέψη για να αναζητήσουν μια άλλη εξήγηση που ίσως … να είναι και πιο αξιόπιστη.
Να γιατί οι "άξιοι μουσουλμάνοι" φίλοι του υποψήφιου ευρωβουλευτή ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυρίου Πάνου Γκαργκάνα δεν καταλαβαίνουν ότι οι βιβλιοθήκες δανείζουν βιβλία τους σε ανθρώπους που θα τα πάρουν στο σπίτι τους.
Ότι η βιβλιοθήκη θα μπορούσε να έχει και κοράνι και βιβλία για το Ισλάμ ... αλλα την συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να ήταν δανεισμένα … άρα … εκτός βιβλιοθήκης.

Και δεν εννοούσα τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο … όταν σε προηγούμενη ανάρτηση μου έγραφα : http://heilgap.blogspot.nl/2014/05/800000.html
Επειδή όμως έχω ζήσει στην Αφρική θα σας πληροφορήσω ότι «το αναλφάβητοι» δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παντελή αγνοία του δυτικού πολιτισμού … σε σημείο που να τους φαίνεται πρωτόγνωρο ακόμη και το πώς μπορείς να ανάβεις μια λάμπα από τον διακόπτη … ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ ….
HEIL GAP (or mind the GAP)
http://fr.novopress.info/166886/italie-bibliotheque-municipale-na-pas-coran-senegalais-detruit/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου