Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!...800.000 Αφρικανοί περιμένουν να αναχωρήσουν για την Ευρώπη.
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Άκουσα τους υποστηρικτές της μαζικής μετανάστευσης πριν από μια γενιά να αναφέρουν ότι όλη αυτή η συζήτηση για το πώς αυτή η αθρόα εισβολή ξένων στη χώρα θα άλλαζε τις κοινωνίες μας ήταν η κινδυνολογία της αγνοίας και του ρατσισμού. 
Τώρα, οι ίδιες ομάδες απλώς λένε ότι ναι, οι κοινωνίες μας έχουν αλλάξει για πάντα. 
"Είναι καλό" και είναι ούτως ή άλλως πολύ αργά για να κάνουμε κάτι γι 'αυτό, "έτσι να το συνηθίσεις!" 
Η Προπαγάνδα τους χρησιμοποιήθηκε για να παραπλανήσει το κοινό και να κρατήσει μακριά κάθε αντίδραση, προκειμένου να εφαρμόσουν τις ενδεχομένως μη αναστρέψιμες πλέον μεταβολές που επεφεραν.
Ήξεραν ότι ποτέ δεν θα έπαιρναν την άδεια να καταστρέψουν τις χώρες τους έτσι απλά δεν την ζήτησαν ποτέ.
 
(ANSA) - Ρώμη–Τουλάχιστον 800.000 μετανάστες θα αναχωρησουν από την ακτή της Βόρειας Αφρικής για την Ευρώπη, την ώρα που το σύστημα υποδοχής της Ιταλίας βρίσκεται ήδη σε σημείο της κατάρρευσης, δήλωσε κατά τα τέλη Απριλίου ένας αξιωματούχος στη Ρώμη. 
"Δεν έχουμε πλέον ούτε μια θέση για να τους πάρουμε, και οι ντόπιοι είναι συγκλονισμένοι από τη συνεχή άφιξη των αλλοδαπών," δήλωσε ο επικεφαλής της συνοριακής αστυνομίας Giovanni Pinto σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών εξωτερικών και άμυνας στη Γερουσία.

Υπήρχαν εκατοντάδες - ίσως και χιλιάδες - περισσότερα σκάφη ακριβώς όπως αυτά, με ανθρώπους στοιβαγμένους στις κουπαστές, στην πλειοψηφία αναλφάβητοι και ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι πρόσφυγες από όλα τα μέρη της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
Επειδή όμως έχω ζήσει στην Αφρική θα σας πληροφορήσω ότι «το αναλφάβητοι» δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παντελή αγνοία του δυτικού πολιτισμού … σε σημείο που να τους φαίνεται πρωτόγνωρο ακόμη και το πώς μπορείς  να ανάβεις μια λάμπα με τον διακόπτη  ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ ….
Η κρίση που προκλήθηκε από την άφιξή τους στην Ελλάδα Ιταλία, Μάλτα ή και στην Ισπανία δεν μπορεί να λυθεί με την καταβολή μερικών εκατοντάδων εκατομμύριων ευρώ επιπλέον από τα ταμεία στις Βρυξέλλες, ή την επέκταση των καταυλισμών υποδοχής προσφύγων στη Μυτιλήνη στη Σικελία και στην Καλαβρία, ή τη δημιουργία νέων κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης σε Αθήνα και Ρώμη .
                                   turkishpress.com.  Δευτέρα 12 Μάη 2014 
ΡΩΜΗ –Το Ιταλικό Ναυτικό διέσωσε σχεδόν 1600 μετανάστες από την Αφρική κατά τη διάρκεια ολονυκτίων επιχειρήσεων το Σάββατο, καθώς οι μετανάστες προσπαθουσαν να διαφύγουν στη χώρα αυτή της νότιας Ευρώπης.
Το Ιταλικό Ναυτικό δήλωσε ότι οι μετανάστες διασώθηκαν στη Μεσόγειο Θάλασσα στα ανοικτά της νήσου Σικελίας .  Οι μετανάστες συνελήφθησαν σε διάφορα νησιά και μεταφέρθηκαν στην ηπειρωτική χώρα, σύμφωνα με τη δήλωση του ναυτικού. 
Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Angelino Alfano, είπε, στα τέλη Απριλίου, εκτιμάται ότι περίπου 800 χιλιάδες μετανάστες περιμένουν για να μεταφερθούν από την Αφρική στην Ευρώπη.

Το Ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών κατήγγειλε στην ΕΕ ότι οι Βρυξέλλες δεν κάνουν  αρκετά για να βοηθήσουν την Ιταλία με την κρίση των προσφύγων του. 
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Λιβύης απείλησε να "διευκολύνει" την αναχώρηση των μεταναστών περαιτέρω αν η Ιταλία δεν κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση του προβλήματος.
                                                       Μελίγια

Οι αυξημένες Ισπανικές περιπολίες στα ύδατα ανοικτά της Δυτικής Αφρικής τα τελευταία χρόνια έχουν αναχαιτίσει τη μετανάστευση κατά μήκος του περάσματος της Δυτικής Μεσογείου.
Η Μελίλια είναι ένα από τα δύο χερσαία σύνορα μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής και είναι, ως εκ τούτου, ένα ιδανικό πέρασμα για τους μετανάστες που επιθυμούν να εισέλθουν στην Ευρώπη, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα συχνά θανατηφόρο θαλάσσιο ταξίδι.
Οι θάνατοι στη θάλασσα για εκατοντάδες μετανάστες, κυρίως από την υποσαχάρια Αφρική, έχει οδηγήσει ορισμένους σχολιαστές να προειδοποιήσουν ότι η Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε ένα «νεκροταφείο». –
Οι δύο ισπανικοί θύλακες της Θέουτα και της Μελίγια έχουν συγκαταλεγεί στα αποκλειστικά χερσαία σύνορα της Ευρώπης με την Αφρική.
Melilla :  800 από την υποσαχάρια Αφρική που προσπαθούν να εισέλθουν στη Μελίλια ή Μελίγια.


From HEIL GAP (or mind the GAP)
Και πάλι η ομίχλη χθες έγινε ο κύριος σύμμαχος των εκατοντάδων μεταναστών που ήρθαν από βουνό Gurugu για να πάρουν τη Μελίλια . Συνολικά 800 άτομα προερχόμενα εκ της υποσαχάριας Αφρικής, οργάνωσαν δύο απόπειρες (σχεδόν ταυτόχρονες) να πηδήσουν στην περίμετρο των συνόρων. Η  πρώτη πολύ νωρίς , μόλις πριν από τις έξι - πριν ο ήλιος ακόμα ανατείλει, καθώς σχηματίστηκε μια πυκνή ομίχλη, γεγονός που κατέστησε δύσκολο το να ανιχνευθούν έγκαιρα οι 500 πρώτοι μετανάστες που βρίσκονταν σε πλήρη ταχύτητα κοντά στο πέρασμα της Chinatown
Melilla Ισπανία - 25.04.2014 - Περισσότεροι μετανάστες στην πορεία τους προς την Ευρώπη.

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Προφανώς αυτή είναι μια καθαρή εισβολή … και ας αφήσουν κάποιοι ανόητοι τα μυθεύματα ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι μετανάστες κλπ …
Ναι ίσως δεν υπάρχουν λαθραίοι μετανάστες, γιατί και εγώ δεν βλέπω μετανάστες στα τρία αυτά φιλμάκια …. Γιατί βλέπω μόνο εισβολείς !
Ισπανία: 492 μετανάστες πηδούν το φράχτη στη Βόρεια Αφρική του θύλακα Μελίγια. 

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Μελίλια:
Ο μεγαλύτερος αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται από το 2005, έχει καταχωρηθεί την Τρίτη, όταν 492 άτομα από την υποσαχάρια περιοχή πήδηξαν πάνω από την διπλή περίφραξη λίγο μετά 8:00 τοπική ώρα (07:00 GMT). 
Η επόμενη μαζική συγκέντρωση τους προγραμματίζεται να γίνει έξω από τις κοινωνικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών χώρων όπου θα τους περιμένουν οι επιταγές με τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας που … « δικαιούνται » ! 

Όλες οι χώρες της Ε.Ε. έχουν ανοιχτά σύνορα. 
Το άνοιγμα των συνόρων επιτρέπει σε εκατομμύρια μεταναστών, προερχομένων ως επί το πλείστον εκ του τρίτου κόσμου, να εισέρχονται στην ήπειρο μας.

Όλες οι χώρες της Ε.Ε. θα μετασχηματιστούν σε αυτό που τους επιβάλλεται: 

Το επόμενο βήμα είναι να μας αναγκάσουν να αφομοιωθούμε με τους μη-λευκούς ή να μετατρέψουν τους λευκούς σε μια μειονότητα και στη συνέχεια οι δημογράφοι και άλλοι θα μιλούν για το πώς μέσω της μαζικής μετανάστευσης μη-λευκών, οι λευκοί άνθρωποι, έγιναν μειοψηφία.
Οι προϋποθέσεις αυτές αρκούν για να μετατρέψουν τους λευκούς ευρωπαίους σε μια μειονότητα  στις (πρώην) χώρες τους … και αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια γενοκτονία κατά των λευκών.
Βέβαια εάν είσαι νεοδημοκρατάκι, πασοκάκι-δημαράκι-ρημαδάκι ή το συριζάκι του μεγάλου πασόκ …. και τα παίρνεις από χίλιες δυό μεριές ή είσαι ο νεολαίος τους που σε ετοιμάζουν να μπεις στο δημόσιο …. τότε είναι φυσικό το να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι η «Διαφορετικότητα και ο αντι-ρατσισμός κατάντησαν οι κωδικοί που μας αποπροσανατολίζουν από το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται από τους παγκοσμιοποιητές εναντία στην λευκή φυλή.»

Περίεργη φυλή όμως η λευκή φυλή … δείτε,  δείτε το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για την  πολιτιστική αυτοκτονία μας !
Η πλημμυρίδα των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο που προσπαθούν να ξεφύγουν από την αναταραχή στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή θέτει περίπλοκες προκλήσεις για την ευρωπαϊκή χάραξη πολιτικής η οποία ως γνωστό εξακολουθεί να παραπαίει λόγω της πρόσφατης οικονομικής αναταραχής. 
Πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αγωνίζονται με τα υψηλά επίπεδα της ανεργίας των κατοίκων τους και τη μείωση των κρατικών υπηρεσιών, έχουν δει επίσης μια αύξηση της πολιτικής του εξτρεμισμού και της ξενοφοβίας.
Αυτές οι εξελίξεις μπορούν μεν να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τη διάβρωση των  βασικών αξίων της ΕΕ, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία ταξιδιών στο πλαίσιο της συμφωνίας του Σένγκεν …
Αλλά από την στιγμή που τόσο ο ελληνικός λαός όσο και οι υπόλοιποι νοτιο-ευρωπαίοι ξεζουμίζονται στυγνά από τους zion-banksters … και από την άλλη από το ελληνικό κράτος παρέχονται συντάξεις των 700 ευρώ σε αλβανούς ή βουλγάρους που δεν έχουν πάνω από 30 ένσημα στην Ελλάδα …. Χμ, τότε η λογική λέει πως οι παραπάνω ανησυχίες τους …. καλό θα ήταν να αντικατασταθούν από σειρήνες συναγερμού ….Παρόλο που τα ευρωσκεπτιστικά και εθνικιστικά κόμματα αναμένεται να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη στις ευρωπαϊκές εκλογές του Μάιου του 2014, παραμένει ασαφές αν οι πολιτικές αντιξοότητες θα επιτρέψουν να δημιουργηθεί ένα νέο κλίμα μεταρρύθμισης της μεταναστευτικής πολιτικής της Ευρώπης …. 


Από πού προέρχονται αυτοί οι μετανάστες και οι πρόσφυγες;
Η Πολιτική αναταραχή στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική άλλαξε τις μεταναστευτικές τάσεις στην Ευρώπη.   Το 2011, ο αριθμός των παράνομων που διάβηκαν τα σύνορα της ΕΕ αυξήθηκαν κατά σχεδόν 35 τοις εκατό από τα δύο προηγούμενα έτη καθώς χιλιάδες Τυνήσιοι άρχισαν να φθάνουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, στα ανοιχτά των ακτών της Σικελίας, μετά την έναρξη της  Αραβικής Άνοιξης. 
Ρεύμα προσφύγων από την υποσαχάρια Αφρική που εγκαταλείπουν ταραχές στη Λιβύη ακολούθησε το 2011-2012.  Το 2013, η ευρωπαϊκή υπηρεσία συνοριακής Frontex, ανέφερε αυξανόμενο αριθμό  προσφύγων από τη Συρία.   
Η ΕΕ έλαβε επίσης παρέλαβε περισσότερες από 350.000 αιτήσεις διεθνούς προστασίας, το 2013, ο μεγαλύτερος αριθμός από τότε που ξεκίνησε η συλλογή δεδομένων το 2008.
Κάνοντας μια διάκριση μεταξύ των αιτούντων άσυλο και οικονομικών μεταναστών αυτή η διάκριση δεν είναι πάντα σαφής, ακόμη και αν έχουν δικαιώματα σε διαφορετικά επίπεδα προστασίας και βοήθειας βάσει του διεθνούς δικαίου. 
Η γκρίζα αυτή ζώνη είναι συχνά επιδεινώνεται από τις ασυμβίβαστες μεθόδους των διαφόρων απατεώνων δικηγόρων, ΜΚΟ, και πολιτικών παραγόντων οι οποίοι εμπλέκονται συχνά με τις αιτήσεις χορήγησης ασύλου που υποβάλλονται προς επεξεργασία στα είκοσι οκτώ κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ποια κράτη μέλη της ΕΕ έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση;
Τα κράτη μέλη της ΕΕ που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση - Ελλάδα, η Ιταλία, η Μάλτα, η Κύπρος και η Ισπανία – είναι τα κύρια σημεία εισόδου για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, λόγω της εγγύτητάς τους με τη λεκάνη της Μεσογείου
Η διαδρομή "Ανατολική Μεσόγειος" έχει δει το υψηλότερο επίπεδο της παράνομης μετανάστευσης από το 2008.
Το 2012, το 51 τοις εκατό των μεταναστών που εισήρθαν στην ΕΕ … εισήρθαν παράνομα από την Ελλάδα. 
Αυτό μετατοπίστηκε το 2013, αφότου οι ελληνικές αρχές ενίσχυσαν τους συνοριακούς ελέγχων στο πλαίσιο της Επιχείρησης Ασπίδα (ή «Ασπίδα»), η οποία περιελάμβανε την κατασκευή ενός φράχτη με αγκαθωτό σύρμα στα ελληνο-τουρκικά σύνορα.

Ορισμένα σοβαρά περιστατικά ανατροπής των σκαφών με ανθρώπινα θύματα στα ανοικτά των ακτών της Λαμπεντούζα του τελευταία έτους, μεταξύ των οποίων ένα ... τον Οκτώβριο του 2013 που στοίχισε πάνω από 360 ζωές ... συγκέντρωσε την παγκόσμια προσοχή και προκάλεσε επικλήσεις από ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον Πάπα Francis, και φορείς χάραξης πολιτικής για μια ενωμένη ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση της μετανάστευσης. 
                     

Στα σημεία εισόδου τα κράτη μέλη φέρουν την μονομερή ευθύνη για τους μετανάστες στο πλαίσιο του κανονισμού του Δουβλίνου. 
Αναθεωρήθηκε το 2013, αλλά αυτός ο νόμος της ΕΕ εξακολουθεί να ορίζει ότι οι αιτούντες άσυλο πρέπει να παραμείνουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εισέρχονται, και η χώρα αυτή είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την εξέταση των αιτήσεων ασύλου των μεταναστών.
Οι μετανάστες που ταξιδεύουν σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ αντιμετωπίζουν την απέλαση πίσω στη χώρα της ΕΕ που είχαν αρχικά καταχωρηθεί. 
Η υπεύθυνη πολιτική του σαμαρά …. Μα δεν ντρέπεται ο πολιτικός απατεώνας που καμαρώνει κιόλας …  ή μήπως καμαρώνει γιατί βρήκε ένα καθυστερημένο λαό και μέσα σε δυο χρόνια κατάφερε να του ξεπουλήσει την πατρίδα …. και ούτε γάτα …. ούτε ζημία !
Πως αντιμετωπίζονται αυτοι οι ... μετανάστες ;
Τα κέντρα κράτησης μεταναστών κατά μήκος της νότιας περιφέρειας της Ευρώπης - στην Ελλάδα , την Ιταλία , την Ισπανία και τη Μάλτα – είναι κέντρα τα κονόμας των επιτηδείων κυβερνητικών παραγόντων … για να φάνε κάποιοι κρατικοδίαιτοι κρατικά κονδύλια και τίποτε περισσότερο!
Και από την άλλη δεν καταλαβαίνω αυτή την απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση ... γιατί δηλαδή πρέπει να κρατούν φυλακισμένο κάποιον που δεν διέπραξε αδίκημα … και να μην του  δίνουν την ευκαιρία να αποφυλακιστεί και να την στρίβει αλά γαλλικά από την χώρα μας ... πηγαίνοντας πίσω στην πατρίδα του ή όπου τον φωτίσει ο αλλάχ του.
Στην Ιταλία, οι μετανάστες αντιμετωπίζουν πρόστιμα και απέλαση βάσει του επίμαχου νόμου Bossi-Fini για τη μετανάστευση, ο οποίος ορίζει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσουν συμβάσεις εργασίας πριν από την είσοδο τους στη χώρα. 
Αυτός ο νόμος του 2002 καθιστά παράνομη την μετανάστευση (και συνιστά αξιόποινη πράξη την υποβοήθηση της παράνομης μετανάστες). 
Παρά τη σοβαρότητα του, κάποιοι λένε ότι έχει κάνει ελάχιστα για να περιορίσει τη ροή των μεταναστών τα τελευταία χρόνια.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη στην Ελλάδα, η οποία επλήγη σκληρά από τα τέσσερα χρόνια της κρίσης του χρέους και άλλους τόσους διαδοχικούς γύρους των μέτρων λιτότητας. 
Η Ραγδαία αύξηση των ποσοστών ανεργίας της χώρας και οι δραστικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες σημαίνει ότι υπάρχει ελάχιστη οικονομική δυνατότητα για την υποστήριξη κοινωνικής πρόνοιας … για τους έλληνες … ή για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Και ενώ οι έλληνες ψηφοφόροι ενώ οδεύουμε ολοταχώς προς τις κάλπες των ευρωεκλογών …  


Χμ, ακούμε συνεχώς μπ%ύρδε$ :
Όπως την αναστολή της συνθήκης Σέγκεν που ζήτησε, από την Ήπειρο όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ... και συγχρόνως να θέλει τη χώρα μας  εντός της Ε.Ε. ;;;;
Χμ, ή από τον συριζα ... που συμφωνούν και σε κάτι με τον λεγόμενο πατριάρχη του ελλ/εθνικισμού κ. Κ. Πλευρη:
Τι ;;;; 
Μα για να λύσουν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα "μοιράζοντας διαβατήρια στους λαθρομετανάστες"….

Ποιον κοροϊδεύουνοι οι άνθρωποι αυτοί ;
Χμ, οι άνθρωποι αυτοί δεν ψάχνουν απλώς κάποιους αμόρφωτους ψηφοφόρους που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να ανήκεις στην Ε.Ε. και να κάνεις συγχρόνως αυτά τα πράγματα.
Αυτοί ψάχνουν για "βλίτα" μου φαίνεται ;;;;
Καθώς την επομένη ημέρα .... αυτοί που νομίζουν κουτούς ... εκεί στην Ευρώπη ...  
Χμ, αναστέλλουν την συνθήκη της Σέγκεν για τους Έλληνες εργαζόμενους στο Λονδίνο στην Αυστρία και στο Μόναχο και να .... τους πακετάρουν ... και μας τους στέλνουν πίσω, να γίνουμε πολλοί 
Δεν θα καταδεχτώ τώρα να μπω στην παραμυθία για νάρκες, πυροβολισμούς, και για ηλεκτρισμό στα συρματοπλέγματα του φράκτη στον Έβρο …. γιατί αυτά είναι μαγκιές για μικρά παιδιά .
Λύσεις υπάρχουν ... αλλά να ... εγώ σταμάτησα να τροφοδοτώ με δωρεάν ιδέες μέσω διαδικτύου τους έλληνες στείρους πολιτικούς!
HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου