Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


E00931F41F847FAF4F4497DC2B439050
Γράφει ο Αντίοχος.
Έκτακτο συνέδριο («Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τον Αντισημιτισμό») των διεθνών σιωνιστών (Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής -  AJC) και των υποτακτικών τους (Ίδρυμα Φρίντριχ Έμπερτ), έγινε προ ημερών στο Βερολίνο, προφανώς ενόψει της μεγάλης ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές: «Το φόρουμ εξέτασε σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τον αντισημιτισμό όπως την άρνηση του Ολοκαυτώματος, την ρητορική και τα εγκλήματα ρατσιστικού μίσους, τις ανησυχίες και τα προβλήματα ασφάλειας των Εβραϊκών Κοινοτήτων ανά την Ευρώπη, την άνοδο των ακροδεξιών και νεοναζιστικών κομμάτων».
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι διεθνείς σιωνιστές και οι τσάτσοι τους, ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως με τον ανθό του ευρωπαϊκού εθνικισμού, δηλαδή με το φαινόμενο-Χρυσή Αυγή:
«Από το υλικό του Φόρουμ αξιοσημείωτη είναι η έκδοση του Ιδρύματος Φρ. Εμπερτ, με θέμα «Ακροδεξιός Εξτρεμισμός στην Ευρώπη» (επιμ. Ραλφ Μέλτσερ, Σεμπάστιαν Σεραφίν), το οποίο περιλαμβάνει κεφάλαιο για την Ελλάδα με διεξοδική μελέτη της καθηγήτριας Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Βασιλικής Γεωργιάδου, με τίτλο «Ακροδεξιός λαϊκισμός και εξτρεμισμός: Η ταχεία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα της κρίσης». Στα πλαίσια των ενημερώσεων των Εβραϊκών Κοινοτήτων, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Αλμπάλας αναφέρθηκε στις εκφράσεις του αντισημιτισμού και την απειλητική εμφάνιση του νεοναζισμού στην Ελλάδα, καθώς και στις συντονισμένες προσπάθειες για την καταπολέμησή τους».
(ΥΓ): Κι όταν μιλάνε για «συντονισμένες προσπάθειες για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής», εννοούν φυσικά τους απηνείς διωγμούς από την κατοχική συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», κατόπιν οδηγιών των διεθνών σιωνιστών. Αλλά, ότι κι αν κάνουν, 23 και σήμερα μείνανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου