Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

AUSCHWITZ....Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΠΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ

Πολλά νέα στοιχεία ήλθαν στο φώς προσφάτως και περιέχονται σε ένα βιβλίο
που κυριολεκτικά έκανε πάταγο. Το βιβλίο αυτό"DIE AUSCHWITZ-LUGE EIN
ERLEBNISBERICHT VON THIES CHRISTOPHERSON" δηλαδή ( Ο ΜΥΘΟΣ
ΤΟΥ AUSCHWITZ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ CHRISTOPHERSON"
δημοσιεύθηκε απο το Γερμανό δικηγόροDr Manferd Roder στο περιοδικό "DEUTSCHE -BURGER
INIATIATIVE" . Είναι μια αναφορά στην πραγματική εικόνα του Αuschwich, από τον christopherson
πού είχε σταλεί απο το ισντιτούτο ΚAISER WICHELM για έρευνα  στήν παργωγή συνθετικού
ελαστικού στο τμήμα ερευνών των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της ΒUNAWERK.

Σχεδόν αμέσως μετά την δημοσίευση αυτής της αναφοράς, τον Μάιο του 1973. Ο βετεράνος
"κυνηγός των Ναζί" simon Wiesenthal έγραψε στον σύλλογο δικηγόρων  της Φραγκφούρτης, του
οποίου ο Roder ήταν μέλος απαιτώντας την παραπομπή του απο το πειθαρχικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ή αναφορά του Christopherson είναι ε΄να απο τα σημαντικότερα στοιχεία για την αναθεώρηση του μύθου
που περιβάλει το Auschwits. Έζησε καθ' όλη την διάρκεια του 1944 μέσα στό στρατόπεδο, επισκεπτόμενος τα ανεξάρτητα τμήματα. που αποτελούσαν το τεράστιο συγκρότημα του Auschwitz-Birkenau όπου έλαβαν χώρα οι υποτιθέμενες μαζικές εκτελέσεις. Ο ίδιος δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειτε
για δημιούργημα της φαντασίας.

Γράφει "Βρέθηκα στο Auschwits απο τον Ίανουαριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1944. Πληροφορήθηκα με έκλπηξη, μετά την λήξη του πολέμου, πως τα SS κατηγορούντο για μαζικές εκτελέσεις είς βάρος Εβραίων κρατουμένων. Παρά τις μαρτυρίες, τα σχόλια του τύπου και τα ραδιοφωνικά ανακοινιθέντα εξακολουθώ να μην πιστεύω λέξη απο τις τρομακτικές αυτες ιστορίες. Το δήλωσα άλλωστε σε πολλά μέρη, πολλές φορές, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κανείς δεν ήθελε να με πιστέψη"(σελ 16 του βιβλίου.)

"Κατά την διάρκεια παραμονής μου στο Αuschwitz,δέν παρετήρησα ποτέ το παραμικρό, που να είχε σχέση με την μαζική εξόντωση μέσω θανατηφόρων αερίων. Επιπροσθέτως όσων αφορά τηνοσμή της καμμένης σάρκας, που συχνά λέγεται οτί έπνιγε ολόκληρο το χώρο, πρόκειτε για πλαστογράφηση της αλήθειας.

Στην περιοχή του κυρίως στρατοπέδου υπήρχαν τεράστια χυτήρια, τα οποία όπως ήταν φυσικό ανέδιδαν μια οσμή λειωμένου σιδήρου, που δεν ήταν και τόσο ευχάριστη" (σελ33-34 του βιβλίου)
ο Reitlinger επιβαιβεώνει πως υπήρχαν πέντε χυτήρια και πέντε υψικάμινοι που συγκροτούσαν μαζί με τα εργοστάσια της ΒUNAWERK το Auschwitz.

O Cristopherson συμφωνεί πως θα πρέπει να υπήρχε κρεματόριο "απο την στιγμή που ζούσαν εκεί 200.000 άνθρωποι, και σε κάθε πόλη της τάξεως των 200.000 υπάρχει κρεματόριο. Ήταν φυσικό να πέθαιναν άνθωποι και όχι μόνον κρατούμενοι. Ή σύζυγος του αντισυνταματάρχου των SS(προιστάμενος του Cristipherson πέθανε επίσης εκεί"(σελ33 του βιβλίου). Εξηγεί πώς "Δέν υπήρχαν  μυστικά στο Αuscwitz.

Τον Σεμτέμβριο του 1944, έφθασε μια επιτροπή του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού για να επιθεωρήση το στρατόπεδο, ενδιαφερόντουσαν για το τμήμα του Bikernau πάρ΄ ότι είχαν γίνει συχνές επιθεωρήσεις στο Raisko, την περιοχή, της ΒUNAERK.(σελ35 του βιβλίου)

Ο συγραφεύς αποδυκνύει, πως οι συνεχείς επισκέψεις ξένων παρατηρητών, δεν συμβαδίζουν με τους ισχυρισμούς της μαζικής εξοντώσεως. Εκεί  που περιγράφει την επίσκεψη της γυναίκας του τον Μάιο του 1944 παρατηρεί" το γεγονός ότι υπήρχε δυνατότητα επισκέψεως των συγγενών μας, όποτε το επιθυμούσαν αποδεικνύει το ανοιχτό σύστημα διαχειρίσεως του στρατοπέδου. Εάν το Auschiwtz ήταν το μεγαλύτερο στρατόπεδο εξοντώσεως δεν θα είχαμε επισκέψεις αυτού του είδους"(σελ 27 του βιβλίου).

Μετά την λήξη του πολέμου, ο Cristopherson πληροφορήθηκε για την  υποθετική ύπαρξη ενός κτηρίου με γιγάντιαίες καπνοδόχους, που ευρίσκετο στήν περιοχή του κυρίως στρατοπέδου. 'Υποθέτουν πως το οικοδόμημα αυτό υπήρξε το κρεματόριο. Εν τούτοις θα πρέπει να αναφέρω οτι όταν εγκατέλειψα το Auschwitz τον Δεκέμβριο του 1944, δενν υπήρχε το κτήριο αυτό.(σελ37 του βιβλίου). Άραγε υπαρχει σήμερα το μυστηριώδες αυτό οικοδόμημα ; μάλλον όχι ο Reitlenger γράφει πώς το ανατινάχθηκε και "κατεστράφη ολοκληρωτικά" τόν Οκτώμβριο, αν και ο Cristopherson δέν παρατήρησε ποτέ μια καταστροφή αυτού του μεγέθους. Παρ' ότι  η ανατίναξης έγινε μπροστά σε ολόκληρο το στρατόπεδο" έγινε αντιληπτή μόνον απο έναν κρατούμενο τον Εβραίο Dr Bendel και αυτή είναι και η μοναδική μαρτυρία για το συμβάν.

Η κατάστασις αυτή είναι γενικά πολύ τυπική. Χαρακτηρίζει όλες τις περιπτώσεις των αδιάσειστων στοιχείων και παρουσιάζει μια περίεργη αοριστία το κτήριο "ανατινάζεται" τα έγγραφα "εξαφανίζονται", η διαταγή δίδεται "προφορικά". Στο Auschiwitz σήμερα , επιδεικνύουν ένα μικρό φούρνο, προσπαθώντας να πείσουν τους επισκέπτες ότι ήταν κρεματόριο εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τέλος η αναφορά του Cristopherson εντείνει την προσοχή του σε μαι πολύ περιέργη σύμτωση. Ο μοναδικός κατηγορούμενος πού δεν ενεφανίσθη σε δίκη της Φρανκφούρτης για το Auschwitz το 1963, ήταν ο Rudolf Hoss στην θέση του διοικητού του στρατοπέδου. Αν και απολύτως υγιής, πέθανε ξαφνικά στην φυλακή λίγες μέρες πρίν απο την έναρξη της δίκης," κατά τρόπο πολύ μυστηριώδη" σύμφωνα με  την εφημερίδα DEUTSHE WOCHENZEITUNG της 27ης Ίουλιου 1973. Η ξαφνική εξαφάνησις του Bear πριν την κατάθεση στην δίκη είναι πολύ παράξενη εάν λάβουμε υπόψην ότι ήδη η Πράσινη εφημερίδα "Rivarol" είχε επισημάνει την επιμονή του "να αρνήται την ύπαρξη θαλάμων αερίων κατά την διάρκεια διοικήσεως του και την αντίθεση του για την ύπαρξη κατασκευών τέτοιου είδους.

΄Ετσι έν ολίγοις με την αναφορά του Cristopherson έχουμε μια πλήρη συλλογή στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι το τεράστιο βιομηχανικό συγκρότημα του Auschwitz (αποτελούμενο απο τριάντα
χωριστές εγκαταστάσεις και διαιρούμενο απο την κύρια σιδηροδρομική γραμμή Βιέννης-Κρακοβίας) δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα τεράστιο βιομηχανικό κέντρο, που ναι μέν κινείτο βάση καταναγκαστικής εργασίας,αλλα δέν υπήρξε ποτέ τόπος "μαζικής εξοντώσεως"

Από το βιβλίο του Richard Hardwood
MΥΘΟΣ Η ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
6.000.000 ΝΕΚΡΟΙ??



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου