Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τραγωδία χωρίς τέλος... Νεκρός ο αδελφός και η μάνα του 30χρονου που πυροβόλησαν οι ληστές στην Καισαριανή!


Καμία αρχαία τραγωδία δεν είχε τέτοια κατάληξη, όπως αυτή που συνέβει πριν λίγο στην Καισαριανή με το άδικο ξεκλήρισμά μιας ολόκληρης οικογένειας από 3-4 άγνωστους ακόμη δράστες!
Ως γνωστό πριν από 6 μέρες, στις 2 Ιουνίου, λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες που πήγαν να κλέψουν ένα ΙΧ, πυροβόλησαν εναντίον δύο νεαρών αδελφών σε πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή, που κατέβηκαν να τους κυνηγήσουν.
Απο τα πυρά έπεσε αμέσως νεκρός ο 30χρονος σεφ, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 32χρονος αδελφός του.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι συνέβαινε. Τότε είδαν τους δράστες να προσπαθούν να το κλέψουν.
Αμέσως, κατέβηκαν κάτω ενω ο ένας απο τους δύο πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.
Μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν και σοβαρά τον άλλο κι εξαφανίστηκαν. Ο 30χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά και ο 32χρονος μία σφαίρα στο στομάχι.
Μεχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πόσοι ήταν οι δράστες αλλα υπάρχουν αναφορές για 3 ή 4. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο για πρόκειται για τη γνωστή τετράδα που τον τελευταίο καιρό ληστεύει με καλάσνικοφ καταστήματα, περίπτερα και βενζινάδικα σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Ζωγράφου κλπ
Και η κατάληξη της απίστευτης τραγωδίας που, σημειωταίον, απαξίωσαν να μεταδώσουν τα ΜΜΕ:
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στο νοσοκομείο, όπου είχε άμεσα μεταφερθεί, κατέληξε και ο δεύτερος άτυχος αδελφός της οικογένεις, ενώ η  χαροκαμένη μητέρα των δύο αδικοχαμένων παλληκαριών της, μόλις έμαθε το νέο τραγικό γεγονός του χαμού και του δεύτερου παιδιού της, έπαθε οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εξέπνευσε!

1 σχόλιο: