Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζεται η βίαιη ισλαμοποίηση της Αφρικής. Να περιμένουμε τα ίδια σύντομα και στην Ευρώπη;

Σε χαστούκι για τους οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας μετατρέπεται η συνεχιζόμενη θρησκευτική ένταση στην Αφρική. Μετά την Νιγηρία όπου εκατοντάδες έχουν βρει τον θάνατο από τις βόμβες και τις υπόλοιπες υποθέσεις των φανατικών ισλαμιστών που προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία στο πολυπληθέστερο κράτος της Μαύρης Ηπείρου και στην "εκδημοκρατισμένη" Αίγυπτο, συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά των Χριστιανών.Μόλις χτες, δύο Κόπτες Χριστιανοί σκοτώθηκαν από αγνώστους που άνοιξαν πυρ εναντίον τους στο χωρίο Μπαγκούρα, 600 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου.


Τα θύματα, ο Μουάντ Χασάαντ και ο γιος του Χασάαντ Μουάντ Χασάαντ, κάθονταν έξω από το κατάστημά τους όταν δέχτηκαν την επίθεση των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν.
Αυτές οι επιθέσεις έρχονται ώς συνέχεια των επιθέσεων την Πρωτοχρονιά του 2011, όταν περισσότερα από 20 άτομα σκοτώθηκαν κατά την έξοδό τους από μια εκκλησία στην Αλεξάνδρεια. Ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2010 έξι Κόπτες έχασαν τη ζωής του όταν ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν σε εκκλησία.

Είναι σαφές ότι οι ισλαμιστές όπου θεωρούν εαυτούς αρκετά δυνατούς αρχίζουν να προσπαθούν να κυριαρχήσουν με κάθε τρόπο. Και αν πρόσφατα στην Αθήνα είχαμε περιστατικά με αυτοσχέδιες πολιτοφυλακές που προσπαθούσαν να επιβάλλουν την Σαρία, πόσο καιρό απέχουμε από έναν θρησκευτικό πόλεμο μέσα στις ίδιες μας τις πόλεις;
ΕΛ ΚΟΣΜΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ! ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή