Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

mk kartaΗ επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας σε όλα τα δυνατά επίπεδα περιλαμβάνει και το υποχθόνιο σχέδιο Εβραίων Σιωνιστών για υφαρπαγή τμημάτων των ελεύθερων εδαφών μας: την Κρήτη την διεκδικούν οι ίδιοι οι Εβραίοι (το Ισραήλ), το ίδιο και την Κύπρο (αλλά και η Τουρκία), την Θράκη και το Αιγαίο οι Τούρκοι, την Ήπειρο οι Αλβανοί κ.ο.κ.Τελειωμό δεν έχει αυτό το κακό για την Ελλάδα... Χώρες βαρβαρικές και λαοί απολίτιστοι περιτριγυρίζουν τον Εθνικό μας Κορμό.


Έτσι και στην Μακεδονία έχουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια το πρόβλημα των διεκδικήσεων των Γυφτοσκοπιανών, που έχει πολύ μεγάλες και βαθιές ρίζες και πάει και αλλού...Βέβαια το πρόβλημα των διεκδικήσεων επί της Μακεδονικής (Ελληνικότατης) γης ήταν αρκετά παλιό, αφού την διεκδικούσαν τόσο οι Βούλγαροι – μερικές φορές και οι Σέρβοι – όσο και οι Τούρκοι-Οθωμανοί.

Μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο όμως βγήκε το μεγάλο φίδι των Σκοπίων, που με τρόπο πάρα πολύ ύπουλο θέλησε να διαμορφώσει μια νέα ταυτότητα για τους Μακεδόνες, που... να μην έχει σχέση καμιά με Ελλάδα! Αυτό το θέμα το δημιούργησε ένας Εβραίος, ο τότε κομμουνιστής τύραννος της Γιουγκοσλαβίας Γιόζιπ Μπροζ (καθαρά εβραϊκό όνομα), γνωστός σαν Τίτο. Σκοπός του Εβραίου αυτού ήταν η αποκοπή από την Ελληνική επικράτεια της περιοχής της Βόρειας Ελλάδας, δηλ. της Μακεδονίας, και η σταδιακή δημιουργία ενός νέου κράτους, σλαβικής εθνικής ταυτότητας. Κι αυτό μέσα στα όρια της Νοτιοσλαβίας (δηλ. της Γιουγκοσλαβίας), που περιελάμβανε όλους τους νότιους Σλάβους και είχε σαν σχέδιο να βάλει μέσα σ’ αυτή την ένωση και τη Βουλγαρία, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ. Το ανθελληνικό σχέδιο του Εβραίου κομμουνιστή δικτάτορα Τίτο όντως είχε καλά για τον ίδιο και τους ομοεθνείς του αποτελέσματα.

Δημιούργησε στα βόρεια σύνορα της χώρας μας μία νέα «γάγγραινα», ύπουλη και σατανική, που δεν έκρυψε ποτέ, από την πρώτη κιόλας ώρα, ότι διεκδικεί κομμάτι της δικής μας επικράτειας: την λεγόμενη από τους Γυφτοσκοπιανούς «Μακεδονία του Αιγαίου», με όνειρό τους να φτάσουν τα όρια της δικής τους ομοσπονδιακής οντότητας κάποια ημέρα των ημερών μέχρι τον Όλυμπο... Τύπωσαν χάρτες με την «ιστορική Μακεδονία», που ήταν ξεχωριστή από την Ελλάδα και που περιελάμβανε όλα τα εδάφη αυτής της περιοχής («Μακεδονία του Βαρδάρη», «Μακεδονία του Αιγαίου» και «Μακεδονία του Πίριν»), με το όνειρό τους μια μέρα να τα ενοποιήσουν σε μία ενιαία «Μεγάλη Μακεδονία»!

Αυτή η προπαγάνδα γινότανε επί δεκαετίες ολόκληρες και συνεχίστηκε και στην περίοδο της Μεταπολίτευσης, μετά δηλ. την πτώση της «κακιάς χούντας» και την επάνοδο στα πράγματα των πολιτικών βρυκολάκων, που τα είχαν κάνει «θάλασσα» πριν το 1967. Αλλά κανένας δημοκράτης της Μεταπολίτευσης, και ενώ η προπαγάνδα των Σκοπιανών οργίαζε και μέσα στην Ελλάδα την ίδια (!), δεν κάθισε ποτέ να διαμαρτυρηθεί στην γειτονική – και ουσιαστικά πολύ εχθρική εναντίον μας – αυτή χώρα, δηλ. την ενιαία ακόμα τότε Γιουγκοσλαβία. Για «Μακεδονία των Σκοπίων» μιλούσαν ο Εβραίος Τίτο και οι διάδοχοί του, υπονοώντας ότι εμείς κατέχουμε δικό τους (!) κομμάτι γης, αλλά οι διάφοροι Καρα-Αλήδες και Παπατζήδες της δημοκρατίας «μας» δεν έβγαλαν ποτέ άχνα...

 Ήρθε λοιπόν η στιγμή που η ενιαία Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη, βάσει προγραμματισμού των διεθνών εμπόρων των λαών Σιωνιστών, για να κατακερματίσουν την περιοχή μας σε ακόμα μικρότερα κρατίδια, ευκολότερα ελεγχόμενα από τους Εβραίους. Αλλά και για να ανακατατάξουν την περιοχή μας, μοιράζοντας εδάφη, αλλάζοντας σύνορα και συσχετισμούς κτλ. Ψεύτικες εθνότητες (όπως οι «Μακεδόνες», αλλά και οι μουσουλμάνοι Σλάβοι της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης) αναδύθηκαν από το Μηδέν και εμείς εδώ στην Ελλάδα, με την υπογραφή των Μητσοτάκη και Σαμαρά αναγνωρίσαμε και συμβάλαμε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας... Κάνοντας έτσι ακόμα πιο μεγάλο κακό στην Πατρίδα μας! Φυσικά την κατάσταση αυτή, με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, την υποκίνησαν και ελεγχόμενα από τον διεθνή Σιωνισμό κράτη, όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία, που μόνο «αμερικάνικη» και «γερμανική» κυβέρνηση δεν έχουν αντίστοιχα!

Αντίθετα τόσο οι κυβερνήσεις τους όσο και οι αγορές τους (τράπεζες και επιχειρήσεις) ελέγχονται απευθείας από τους Εβραίους, σε βαθμό που να μπορούμε αδίστακτα να πούμε ότι οι ΗΠΑ και η Γερμανία – αλλά και σειρά άλλων χωρών – ελέγχονται απόλυτα από τον διεθνή Σιωνισμό... Έτσι, αφού συνέφερε στους Εβραίους κοσμοπολίτες η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας οι ελεγχόμενες από τους Σιωνιστές χώρες των ΗΠΑ και της Γερμανίας έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν τη Γιουγκοσλαβία.
 Τότε αμέσως ένας άλλος Εβραίος κομμουνιστής (άλλωστε και η κομμουνιστική ιδεολογία φτιάχτηκε από τους Εβραίους Καρλ Μαρξ και Βλαδίμηρο Λένιν), ονόματι Κίρο Γκλιγκόροφ – που «μας άφησε χρόνους» τώρα τελευταία σχεδόν εκατονταετής – ξεσπάθωσε κατά της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας! Όμως το πραγματικό όνομα του Γκλιγκόροφ είναι... Μωϋσέι Μωϋσέγιεφ!!! Δηλ. ήταν και αυτός – όπως προηγουμένως ο Τίτο – καθαρός Εβραίος! Κάτι που φαινότανε βεβαίως και από το στυγνό του καθαρά ιουδαϊκό πρόσωπο, με τα μικρά πονηρά ματάκια της εβραϊκής κακίας και με όλη την παλιανθρωπιά και το μίσος που απέπνεε... Αυτό το άτομο, ο Εβραίος Κίρο Γκλιγκόροφ, μας έκανε τεράστια ζημιά!

Αλλά καμία «ελληνική» (ντρέπομαι να τις αποκαλέσω έτσι) κυβέρνηση δεν έδωσε το μόνο μάθημα στα Σκόπια που τους αξίζει: τη διάλυσή τους, όπως μας είχε προτείνει σε χρόνο ανύποπτο η ίδια η Σερβία!... Φτάσαμε έτσι σήμερα στην παρακάτω είδηση: ο αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Ρίκερ, δήλωσε την υποστήριξη της χώρας του προς τα Σκόπια για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ! Ο Ρίκερ σε δηλώσεις του μετά από συναντήσεις που είχε με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον πρόεδρο Γκιόργκι Ιβάνοφ, τόνισε ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τα Σκόπια στην ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

Αναφερόμενος στην κρίση των Σκοπίων με την Ελλάδα σχετικά με το όνομα επεσήμανε ότι αυτό το πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί χωρίς να χαθεί περισσότερος χρόνος και για το θέμα αυτό περιμένει από την πλευρά των Σκοπίων μια τολμηρή πολιτική διαχείριση, είπε χαρακτηριστικά, όπως δημοσιεύεται στην τουρκική εφημερίδα «Ντουνιά Μπουλτενί»...
Δηλ. οι Σιωνιστές των ΗΠΑ θα πιέσουν, τώρα που εμείς ζούμε τον απόλυτο οικονομικό όλεθρο, να «λυθεί» το ζήτημα με τα Σκόπια, άρα να τους αναγνωρίσουμε σαν «Μακεδόνες»! Και ύστερα, όπως είπαν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί, εφόσον θα έχουν κατοχυρώσει το όνομα, θα μας... απαγορεύσουν να ονομάζουμε την δική μας Μακεδονία μ’ αυτή την ονομασία! Δηλ. θα... μας τα πάρουν όλα!...

Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα μας κυβερνούν ακόμα αυτοί που μας οδήγησαν σε τόσες  και τόσες συμφορές! Μία είναι η λύση για να σώσουμε την Μακεδονία και την Ελλάδα: ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με προσανατολισμό διεκδικήσεων των ιερών μας εδαφών και επιθετική εξωτερική πολιτική!
Απολλόδωρος Θεοδώρου


 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου