Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!...Φυλακισμένοι Γίγαντες στα έγκατα της Γης είναι έτοιμοι να ξυπνήσουν

Οι γίγαντες βρίσκονται σε αναστολή κίνησης και σύμφωνα με του ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη είναι έτοιμοι να ξυπνήσουν.
Πάνω από έναν αιώνα πριν, μια μυστική κοινωνία ανακάλυψε μια σπηλιά κρυμμένη βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Γης. Μέσα στο σπήλαιο βρέθηκαν διάφοροι αρχαία γίγαντες, ζωντανοί, αλλά σε κατάσταση αναστολής κίνησης.




Μπορεί να έχουμε την εντύπωση ότι ξέρουμε την αλήθεια για την αρχαία ιστορία της Γης, αλλά δεν είναι έτσι. Κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ο πληροφοριοδότης Corey Goode ισχυρίζεται ότι έχει περάσει 20 χρόνια εργαζόμενος σε μυστικά διαστημικά προγράμματα και σε καλυμμένες κυβερνητικές επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είδε ένα πλήθος από εξαιρετικά περίεργα γεγονότα και επισκέφθηκε μέρη που ποτέ πριν δεν γνώριζε ότι υπήρχαν.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά τα μέρη ήταν ένας υπόγειος θάλαμος όπου αρχαίοι γίγαντες αμνημονεύτου ηλικίας διατηρούνται σε αναστολή κίνησης. Σύμφωνα με τον Goode, ο θάλαμος κατασκευάστηκε από την αρχαία φυλή Χτιστών, και οι γίγαντες σε χειμερία νάρκη ήταν οι τελευταίοι του είδους τους.

Αρκετοί από αυτούς τους γίγαντες βρίσκονταν στο εσωτερικό κρυσταλλικού ατομικού θαλάμου, σε μια κατάσταση όμοια με τον θάνατο. Αλλά δεν ήταν νεκροί, απλώς βρίσκονταν σε στάση. Βρίσκονταν στην κατάσταση που καλείται ως Αδράστεια.


Κατά τη στιγμή της εξαφάνισής του, αυτός ο πολιτισμός κατείχε τεχνολογικές δυνατότητες που ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μας. Οι θάλαμοι στάσης ήταν μια απόδειξη για την πρόοδό τους, καθώς χρησιμοποιούσαν τεχνολογία κρυστάλλων που φέρεται να αλλάζει τη ροή του χρόνου. Τριάντα χιλιάδες χρόνια θα μπορούσαν να περάσουν, αλλά για τους επιβάτες του κρυσταλλικής κάψουλας, φαίνεται σαν τριάντα λεπτά μόνο.

Η τεχνολογία δημιουργίας και διατήρησης φυσαλίδων χρόνου είναι κάτι που οι άνθρωποι φιλοδοξούν μία ημέρα να κατακτήσουν, αλλά, σύμφωνα με τον Goode, η τεχνολογία αυτή υπάρχει στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια.

"Αυτή η αρχαία τεχνολογία των Χτιστών είναι πέρα ​​από ακόμη και από τη τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι τέταρτης, πέμπτης πυκνότητας, και προφανώς ορισμένα από αυτά τα όντα θέλουν να την πάρουν στα χέρια τους. Είναι πολυδιάστατη τεχνολογία"


Το υπόγειο σπήλαιο δεν ήταν μυστικό για την σκιώδη κυβέρνηση για την οποία ο Goode ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν. Στην πραγματικότητα, ανακαλύφθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα:
[...] Υπήρχε αυτή η τοποθεσία, στα 1800 ακόμη, οι άνθρωποι πήγαιναν από ορισμένες -υποθέτω ότι οι άνθρωποι τους ονομάζουν Illuminati ή άλλες ελίτ ομάδες -πήγαιναν σε αυτή τη περιοχή που ήταν κάτι σαν σπηλιά, ή ένα μεγάλο υπόγειο σπήλαιο.
Πήγε μέχρι περίπου 30 μέτρα ύψος και είχε επικαλυφθεί με κάποιο κατάμαυρο υλικό. Και υπήρχε μια επιγραφή σε αρχαία γλώσσα στο εσωτερικό, που είχε ως επί το πλείστον αποκρυπτογραφηθεί. Υπήρχαν επίσης τρεις σαρκοφάγοι σε ένα είδος σχήματος Υ διαμορφωμένο στο πάτωμα.
Ανάμεσα στις τρεις σαρκοφάγους ήταν ένα βάθρο σε σχήμα κύβου που κρατούσε "μια μπλε λαμπερή κρυσταλλική μήτρα με κάτι σαν ιστό αράχνης να συνδέει τις τέσσερις γωνίες, στηρίζοντας το. Ο Goode είπε αυτός ο κρύσταλλος ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη διατήρηση της χρονοκάψουλας.

Οι τρεις γιγαντιαίες κάψουλες κρατούσαν τρία "πολύ ψηλά όντα, ή μεγάλους, τεράστιους ανθρώπους με κοκκινωπά γένια και χλωμό άσπρο δέρμα"

1 σχόλιο: