Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η κοινή εβραϊκή καταγωγή των ηγετών του Κομμουνισμού... (Βίντεο)

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η καταγωγή των ηγετών του Κομμουνισμού;

αν όχι να η ευκαιρία:

Ο Καρλ Χάινριχ Μαρξ (Karl Heinrich Marx)

Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια προοδευτική εβραϊκή οικογένεια από την Τριέρη της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων, και ήταν δικηγόρος.

Ο θείος του Σαμουήλ ήταν ραββίνος στο Τρίερ. Από μαμά είχε συγγένεια με την δυναστεία των Rothchilds οι οποίοι και τον χρηματοδότησαν για να δημιουργήσει τον Κομμουνισμό.

Αν ψάξετε στα βιβλία του θα διαβάσετε πολλές φορές να λέει κάτι εναντίων των πλουσίων Βιομηχάνων αλλά ποτέ εναντίων των Τραπεζιτών ιδού και η συγγένεια του Μάρξ με τους Ρότσιλντ η οποία αναφέρεται στο γενεαλογία του Ρότσιλντ στην wikipedia:

Family On 22 October 1806 in London he married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levi Barent-Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild

Ο Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ (Влади́мир Ильи́ч Улья́нов), γνωστότερος ως Λένιν (Ле́нин) (22 Απριλίου 1870 – 21 Ιανουαρίου 1924), ήταν μεγάλος πολιτικός, ηγέτης της Ρωσικής Επανάστασης και επικεφαλής της Ε.Σ.Σ.Δ. (1922-1924). Ηγέτης της Κομμουνιστικής Διεθνούς και του μπολσεβικικού κόμματος.

Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1870, στην πόλη Σιμπίρσκ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

Ο πατέρας του, Ιλγιά Νικολάγιεβιτς Ουλιάνοφ (1831 - 1886), ήταν διευθυντής σχολείου.

Η μητέρα του, Μαρία Αλεξάνδροβνα Μπλανκ (1835 - 1916), ήταν κόρη ιατρού που ονομαζόταν Μπεργκ. Η οικογένεια Ουλιάνοφ έχει τις ρίζες της σε διάφορες εθνότητες όπως την Ρωσική, Γερμανική και Εβραϊκή.

Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς Τζουγκασβίλι ή ΣΤΑΛΙΝ, ονομαζόταν ΙΩΣΗΦ και ο πρώτος του γιος JACOB Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν, ή Λέων Τρότσκι γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Ήταν το πέμπτο παιδί του εύπορου, αλλά αμόρφωτου, Εβραίου Νταβίντ Λεοντίγεβιτς Μπρόνσταϊν και της συζύγου του Άννας Μπρόνσταϊν.

Αβραάμ Μπεναρόγια υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης καθώς και του ελληνικού σοσιαλιστικού κινήματος στη δεκαετία του 1920. Το 1915 εξελέγη μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ πρωταγωνίστησε στη δημιουργία του ΣΕΚΕ, μετέπειτα ΚΚΕ στο πλευρό του Μπεναρόγια ήταν βουλευτές και ανώτατα στελέχη του ΚΚΕ οι επίσης εβραίοι Βεντούρα Κοέν, Αρντιττι, Πινχάς, Σουλάμ κτλ επίσης οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες όπως οι Bauer (Rothchilds) Warburg, Schiff, Kuhn Loeb στην ευρώπη και Rockefellers, Morgans, Aldrich στην Αμερική τυχαίνει να έχουν την ίδια καταγωγή με τους κομμουνιστές και επίσης είχαν την κακή συνήθεια να είναι και χρηματοδότες αυτών κατά συρροή ετών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου