Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τι ΗΞΕΡΕ ο JIM MORRISON για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ και ΤΙ ΕΙΠΕ γι' ΑΥΤΑ....τον σκοτώσουν οι Illuminati video

Τι ΗΞΕΡΕ ο JIM MORRISON για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ και ΤΙ ΕΙΠΕ γι' ΑΥΤΑ....video
Για τον Jim Morrison λέγεται πως ασχολούνταν με το παράξενο και το αλλόκοτο. Έγραψε και είπε πολλά για το οποία κάποιοι μπορεί να αποφάσισαν ότι έπρεπε να πεθάνει...Επίσημα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 3/6/1971. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ τρεις μέρες αργότερα. Λέγεται ότι ο θάνατός του εισηγήθηκε από τους Illuminati -αν και πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι νεκρός αλλά σκηνοθέτησε έναν ψεύτικο θάνατο.

Πολλοί πιστεύουν ότι ήταν μέλλος κάποια φατρίας ερπετοειδών ή των Illuminati. Ο Jim Morrison αυτοαποκαλούνταν "The Lizard King", δηλαδή "ο σαυρο-βασιλιάς", ενώ έχει γράψει και ένα ποίημα με τίτλο "Celebration of the Lizard King."
Το ποίημα αυτό έχει πολλές αναφορές σε παιδιά που αποτέλεσαν μέρος του πειράματος Monarch (MK Ultra), ένα πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού. Τα παιδιά διακατέχονται από έναν απόκοσμο άρχοντα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των προγραμμάτων, τα παιδιά βιάζονται και βασανίζονται (τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά) με ασύληπτους τρόπους, έτσι ώστε οι εγκέφαλοί τους να αντιδρούν δημιουργόντας νέα "διαμερίσματα" στο μυαλό τους προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τα φρικιαστικά βασανιστήρια..
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα παιδιά να αναπτύσσουν πολλαπλές προσωπικότητες, εντελώς διαφορετικές, οι οποίες αργότερα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν μεμονωμένα από συγκεκριμένα οπτικά ή ακουστικά εναύσματα και ερεθίσματα
Κατά τη διάρκεια αυτών των πειραμάτων, τα παιδιά διακατέχονται από οντότητες άλλων διαστάσεων (ερπετοειδών αρχόντων στην περίπτωση που είχαν μπλε αίμα), ενώ τα σώματά τους γίνονταν οχήματα και κατοικίες για "πρόσωπα" που κατοικούν άλλες διαστάσεις.
Πολλοί είπαν ότι όλα αυτά δεν ήταν μέρος μίας παραγωγικής φαντασίας του Jim Morrison, αλλά μέρος μίας πραγματικότητας που έζησε σε κάποια φάση της ζωής του, ή που την ζούσε διαρκώς. Οι περιγραφές που δίνει είναι τόσο ζωντανές που είτε τα έχει δει, είτε τα έχει ζήσει.
Ειδικότερα στο τραγούδι και videoclip "The Hill Dwellers" γίνονται ολοφάνεροι υπαινιγμοί για συσχέτιση πυραμίδων και ερπετών. Αναφέρεται σε μία "απόκοσμη παρουσία", σε "κατοίκους των λόφων" και σε "ερπετά που αφθονούν" κάτω από τις πυραμίδες.
https://youtu.be/ Πολλοί πιστεύουν ότι ο Morrison τα είδε όλα αυτά μέσα από τα μάτια του ελεγκτή του, κατά τη διάρκεια των πειραμάτων Monarch. Ήταν δηλαδή ο ίδιος ένα από τα παιδιά που έπεσε θύμα αυτών των πειραμάτων. Και βέβαια, δεν είναι δύσκολο να συσχετίσεις αυτά τα πράγματα με τους Ανουνάκι, αφού θεωρούνται από πολλούς ως σκοτεινές ερπετοειδή οντότητες.
Τι από όλα αυτά μπορεί να συνέβη στην παράξενη και παράδοξη ζωή του Jim Morrison; Ήταν ο ίδιος ένα ερπετοειδές; Είχε έρθει σε επαφή με ερπετοειδή; Είχε υποστεί ακατονόμαστα βασανιστήρια; Ή μήπως ήταν ένας ποιητής και τραγουδιστής πολύ μπροστά από την εποχή του;
Όλοι αυτοί οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι σοβαρά κίνητρα για να τον σκοτώσουν (αν ο θάνατός του ήταν δολοφονία) οι Illuminati, ή όσοι σχετίζονται με τα ερπετοειδή και το MK Ultra, για τον απλούστατο λόγο ότι είχε αρχίσει να βγάζει πράγματα και αλήθειες στην φόρα σε ένα πολυπληθές κοινό που τον είχε σαν θεό...

TA BINTEO ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. δεν ξερω τι λετε για σαυρες κλπ .. εγω ξερω οτι μανατζερ του τζιμ ηταν ο πολ ροθτσιλντ οπως και ο μανατζερ της τζανις ...ο χεντριξ ειχε εβραια γκομενα και τον λενον τον σκοτωσε ο εβραιακος τσαπμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή