Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΣΑΝΤ....ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!

362949011682_4689935808043472803_n
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ....ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ISIS


Σε σημερινό του δημοσίευμα με τίτλο  »Πως περνάει την ημέρα του   ο Πρόεδρος al-Assad » , το λιβανέζικο ειδησεογραφικό Elmerada , αφηγείται το ημερήσιο πρόγραμμα του πιο αμφιλεγόμενου Προέδρου στον πλανήτη, που αγαπήθηκε με πάθος από τους ελεύθερους λαούς όλου του κόσμου και μισήθηκε επίσης με πάθος από τους παγκόσμιους κυβερνήτες-δικτάτορες.

11076250_444217762419600_6612107183562609740_n
Ο Πρόεδρος της Αραβικής Συριακής Δημοκρατίας, ξεκινάει την άσκηση των καθηκόντων του στις  6.00 το πρωί συναντώντας τον Υπουργό Άμυνας της χώρας ο οποίος και τον ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Σύριος Πρόεδρος δίνει τη στρατιωτική καθοδήγηση σε κάθε λεπτομέρεια για το πώς ο Συριακός  Στρατός πρέπει να κινηθεί. Γύρω στις 6.30 απαντάει σε αυτούς που ζήτησαν να επικοινωνήσουν μαζί του και συζητάει προσωπικά και λεπτομερώς με τον κάθε ένα υπεύθυνο.
Στη συνέχεια ανταποκρίνεται σε κάποια Προεδρικά του καθήκοντα  για περίπου μία ώρα και ακόλουθα από το γραφείο του σε ένα διαμέρισμα που ελάχιστοι γνωρίζουν,  κατευθύνεται στο Μέγαρο του Λαού και αρχίζει την ανάγνωση των εκθέσεων των Πρέσβεων και των επικεφαλής των Υπηρεσιών Ασφαλείας. Μετέπειτα διαβάζει τις κυριότερες εφημερίδες του διεθνούς Τύπου .
Τις περισσότερες φορές πηγαίνει ο ίδιος στην αίθουσα Διοίκησης Στρατιωτικών Επιχειρήσεων για να παρακολουθεί άμεσα τις εχθροπραξίες αλλά και ως γιατρός να συμβουλεύει και να μεριμνά προσωπικά για τις συνθήκες θεραπείας και μεταγωγής   των τραυματισμένων στρατιωτών.
Στην αίθουσα Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνει  γνώση για τις τρέχουσες εξελίξεις οδίοις όμμασι ,επιπρόσθετα από την ενημέρωση που του παρέχουν εκεί  οι ανώτεροι αξιωματικοί. Ως αρχηγός του στρατού, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας, έχει τον τελευταίο λόγο σχετικά με την όποια μεταβολή ή συνέχιση του στρατηγικού σχεδιασμού του συριακού στρατού, ανάλογα με την κατάσταση  στα διάφορα μέτωπα  .
Ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με την προσωπική του ευζωία, η  διατροφή του είναι ελάχιστη και έχει χάσει ακόμα 2 κιλά βάρος.Ωστόσο σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η υγεία του παραμένει άριστη .
lklkjhkljhlk
Το μεσημέρι περνάει λίγο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς του (την κα Asma al-Assad και τα τρία παιδιά του) με τα οποία έχει έναν ειλικρινή διάλογο χωρίς να δημιουργεί επίπλαστες εικόνες, πριν προχωρήσει στις υπόλοιπες αυξημένες αρμοδιότητές του ως Προέδρου μιας εμπόλεμης χώρας.
Η σύζυγος του Μπασάρ αλ-Άσαντ, Άσμα, δεν αφήνει ούτε για ένα λεπτό τον Πρόεδρο, για όσο χρόνο αυτός παραμένει στο Παλάτι του Λαού. Αλλά ακόμη και όταν ο Σύριος Πρόεδρος μεταβαίνει στην αίθουσα των στρατιωτικών επιχειρήσεων , τον περιμένει πάντα να επιστρέψει δείχνοντάς του πολλή αγάπη και αφοσίωση. Την πίστη της στον σύζυγό της και στην πατρίδα την έχει άλλωστε αποδείξει εμπράκτως , καθώς αν και Βρετανή υπήκοος (Σύρια της διασποράς γεννημένη στην Αγγλία), ποτέ δεν εγκατέλειψε τη χώρα με τα παιδιά της παρά τις  »διεθνείς εκκλήσεις » . Αλλά και ο πρωτότοκος ανήλικος γιός του Μπασάρ, Χάφεζ, εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις για τα θύματα του πολέμου, συμμετέχοντας στο γενικευμένο αίσθημα κινδύνου του συριακού λαού.
Με  ζήλο, πάθος και προθυμία η Άσμα αλ Άσαντ,  εξετάζει  τις ευθύνες της  και σχεδόν κάθε μέρα υποδέχεται ή επισκέπτεται αναξιοπαθούσες οικογένειες, είτε βίαια εκτοπισμένων λόγω του σεκταριστικού μίσους , είτε σε βαρύ πένθος λόγω των θυμάτων τους… Η ίδια παρέχει όση φροντίδα και υποστήριξη μπορεί σε ανθρωπιστικές οργανώσεις που σχηματίστηκαν στη Συρία μέσα από τις ανάγκες του πολέμου.
Αυτά είναι τα στοιχεία που οι κανόνες ασφαλείας του Σύριου Προέδρου, μπορούν να τύχουν δημοσιοποίησης.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου