Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

τι είναι το "Κύμα Χ" που η γη περνά, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο!

 
Η γη κινείται σε μια περιοχή του γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον ήλιο μας και την αλλαγή του ανθρώπινου DNA. Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γνωστοποιήσεων των προηγμένων τεχνολογιών, τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και την εξωγήινη ζωή.
 28 Σεπτέμβριου 2015 - Wave X βομβαρδίζει τη γη!
Εδώ είναι μερικές εντυπωσιακές προβλέψεις σχετικά με αυτές τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και τις επιπτώσεις τους:  την επιτάχυνση και την ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας από τον ήλιο και άλλες κοσμικές ενέργειες που θα εδραιωθούν ειδικά από τα τέλη Αυγούστου ως τα τέλη Σεπτεμβρίουακι θα προκαλέσει, περίπου στις 28 Σεπτέμβριος, αυτό που περιγράφεται ως μια «μετατόπιση συχνότητας» στη συνείδηση.
Οι εξελικτικές αλλαγές που θα προκύπτουν παγκόσμια από τις αποκαλύψεις, θα είναι αποτέλεσμα της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας που περιγράφεται ως ένα «κύμα X»:

Θα αντιμετωπίσετε ένα "κύμα της εξέλιξης. Αυτό που θα μάθουμε και είναι, πρωτοφανές στην ιστορία, σε μια μαζική κλίμακα είναι η αληθινή απάντηση των «Ποιοι είμαστε;», «Πού ερχόμαστε;» και «Ποιος είναι ο σκοπός μας;» . Ο πλανήτης πρόκειται να απογειωθεί σε ένα τέτοιο απίστευτο τρόπο".
Η άσκηση Jade Helm που ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ,  πραγματικά αποσκοπεί στην απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών, προκειμένου να διαχειρισθούν καλύτερα τις αλλαγές που θα προκαλέσει στην ανθρωπότητα:
Αυτή η άσκηση είναι πολύ συνδεδεμένη με την μετατόπιση της συχνότητας με την οποία οι χαμηλότερες  περιοχές όπου οι ασκήσεις διεξάγονται αναμένεται να εμπλακούν σε ένα υψηλότερο πεδίο συχνότητας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - το σκοπό ύπαρξής της μάθησης από τη διαχείριση και τις προκύπτουσες επιπτώσεις στον πληθυσμό εκεί πριν αυξηθεί ακόμη περισσότερο στις υψηλότερες περιοχές τον Σεπτέμβριο.
Η κοινότητα των ΗΠΑ νοημοσύνη έχει επίγνωση των ενδεχόμενων επιπτώσεων των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί αυτό. Η κοινότητα των ΗΠΑ Intelligence είναι πολύ πιθανό να μην είναι η μόνη που γνωρίζει τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και λαμβάνουν μέτρα για να το διαχειριστούν.

Μια μετατόπιση συχνότητας θα συμβεί στο 23 με 28 Σεπτέμβριος και αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι και η στιγμή που ο Πάπας Francis θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο (Σεπ 23) και θα μιλήσει ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ (24η Σεπτεμβρίου) ενώ θα υπάρξει μια προσπάθεια να χρησιμοποιηθει το CERN για να αποσπάσει αυτήν την τεράστια ενέργεια incomining κύμα. Για να καλύψει όλα αυτά ο Πάπας Francis θα συναντήσει παγκόσμιους πολιτικούς ηγέτες κατά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 25 Σεπτεμβρίου. Δικές του υπηρεσίες πληροφοριών του Βατικανού είναι επίσης πολύ πιθανό να είναι σε επίγνωση αυτών των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών. Είναι περισσότερο από τυχαίο ότι την ίδια στιγμή που οι εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες προβλέπεται να κορυφωθούν στον πλανήτη, ο πιο ισχυροί θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες του κόσμου να συναντηθούν. Το Βατικανό φαίνεται να είναι ενήμερο για τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειας και την ισχυρή μεταμορφωτική επίδραση που θα έχουν για την ανθρωπότητα, και το ίδο εκμεταλλεύεται το κοσμικό κύμα, να το πω έτσι.

Η γη κινείται σε μια περιοχή του γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον ήλιο μας και την αλλαγή του ανθρώπινου DNA. Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γνωστοποιήσεων των προηγμένων τεχνολογιών, τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και την εξωγήινη ζωή.


Οι εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο ανθρώπινο DNA και θα προκαλέσουν μεγάλες αποκαλύψεις. Ορισμένοι αστρικοί Πρέσβεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που σταθμεύουν στη Γη  έχουν ήδη διοριστεί ως αντιπροσώποι σε μια ομάδα εξωγήινων που ονομάζεται Συμμαχία όντων των Σφαιρών. Η Συμμαχία όντων των Σφαιρών εμφανίστηκε κάποια στιγμή γύρω στο 2012-2013 σε όπως μια μεγάλη μεγέθους σφαίρα όπως ο Ποσειδώνας και σχηματισαν ασπίδες συχνοτήτων γύρω από το ηλιακό σύστημα και τον ήλιο. Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες αυτών των σφαιρών ήταν να ρυθμίσει την ποσότητα της κοσμικής ενέργειας που έρχονται στο ηλιακό μας συστήμα και της γης, ώστε η ανθρωπότητα να μπορούσε να ενσωματώσει καλύτερα και να προετοιμαστεί για μεγάλες αλλαγές:
Η σφαίρα Συμμαχία επικεντρώθηκε κυρίως στις ενεργητικές αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπικό αστρικό σμήνος μας, λόγω της έκτασης του γαλαξία που εισέρχονται. Έχουν χρησιμοποιήσει πολλές χιλιάδες σφαίρες που παραμονεύουν και απλώνονται σε ίσες αποστάσεις κατά μήκος του ηλιακού μας συστήματος και στα γειτονικά μας συστήματα (ηλεκτρικά συνδεδεμένα στον «κοσμικό ιστό» και στο φυσικό σύστημα αστροπυλών) για να αμβλυνθούν και να διαχέονται τα εισερχόμενα φορτισμένα κύματα τσουνάμι υψηλής ενέργειας, που αλλάζει τη  δονητική κατάσταση του χώρου / χρόνου, της ενέργειας και της ύλης για να το αναγκάσει να αυξήσει σε μια υψηλότερη κατάσταση στο «φάσμα πυκνότητας».
Μεταξύ των αλλαγών που θα προκληθούν από τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες είναι η απελευθέρωση των πληροφοριών σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες, μυστικό διαστημικό προγράμματα και εξωγήινη ζωή που από τον Goode έχει περιγραφεί ως ένα «πλήρη γεγονός γνωστοποίησης." Ο Goode ανακοίνωσε το Σάββατο ότι οι μεγέθους Ποσειδώνα σφαίρες είναι περίπου έτοιμες να εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα, δεδομένου ότι έχουν επιτύχει την κύρια λειτουργία τους:
Οι «σφαίρες» φαίνεται να πλησιάζουν το τέλος του σκοπού τους, καθώς, επίσης, να αρχίζουν να αμβλυνθούν και λιγότερο της ενέργειας επιτρέποντας έτσι όλο και περισσότερο να εισέλθουν στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος και άμεσα ως αποτέλεσμα τον ήλιο, τους πλανήτες και τα ανθρώπινα όντα που είναι τόσο εύκολα τεθούν σε κατάσταση ενεργοποίησης από αυτές τις ενέργειες. Σε κάποιο σημείο οι σφαίρες θα φύγουν και θα πρέπει να θεωρείται πλήρως μια μετάβαση σε 4ης/5ης πυκνότητας πολιτισμού. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές άλλες εκδηλώσεις που θα εμφανίζονται πριν από το τελευταίο αυτό γεγονός που θα μας αφήνουν να στεκόμαστε στα δικά μας πόδια τελικά.
Στις 11:11 π.μ. 28.09.2015, το κύμα -Χ  [WAVE X] θα βομβαρδίζει τη Γη με φωτόνια-γάμμα σωματίδια φωτός που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και θα προκαλέσουν μια στιγμιαία αλλαγή του DNA. Τα όντα των οποίων οι εσωτερικός συντονισμός Schuman σταθεροποιείται στο 17 Hertz ή υψηλότερη θα προωθούνται στην 5η διάσταση!

Ο αριθμός των όντων που προβλέπεται να ανέλθει από 28/9/2015 είναι λίγο πάνω από 2,3 δις  και ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από τη συλλογική συνείδηση ​​της ανθρωπότητας για να φανερώσει πώς οι αλλαγές θα εξελιχθούν. Οι κοσμικές ενέργειες κορυφώνονται και ότι οι "σφαίρες" τις ρυθμίζουν, όλο και λιγότερο. Όλα αυτά δείχνουν ότι τα τέλη Σεπτεμβρίου μπορεί κάλλιστα να είναι μια εποχή όπου η κορύφωση της κοσμικής ενέργειας θα προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη φυσιολογία, πυροδοτώντας έτσι μια μάζα ανάβαση του φωτός σε όντα που έχουν αυξήσει τις συχνότητες τους σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αγάπης του εαυτού!
Η ημερομηνία 8/9/2015 είναι γνωστή ως «ορίζοντας γεγονότων» και είναι η πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας μαζικής παγκόσμιας ανάβασης από όντα που πάλλονται σε ανώτερη διάσταση 4η ή 5η. οι πραγματικές εργασίες σας θα αρχίσουν  κατά την ημερομηνία αυτή, καθώς θα χρειαστεί να κρατήσετε ακόμη περισσότερο φως στο σώμα για να βοηθήσετε την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην ανάληψή της!
 
Θεική ευλογία σε όλα τα μεγάλα όντα του φωτός!
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/kyma-wave-x-erxetai-sth-gh.html#sthash.mvqpBHF0.waNnXrb6.dpuf

1 σχόλιο: