Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΠΕΤΑ....


Lady_Diana
Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

«Η Βασίλισσα Μητέρα … τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό κομμάτι μαγείας. Η βασιλομήτωρ είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έχουν μόλις μεταμορφωθεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο κλωνοποίηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Παίρνουν τα κομμάτια της σάρκας και ανοικοδομούν το σώμα από ένα μικρό κομμάτι.
Επειδή είναι σαύρα, επειδή είναι ψυχρόαιμο, είναι πολύ πιο εύκολο γι” αυτούς να κάνουν «Φρανκενστάιν» από ό,τι είναι για εμάς. Τα διάφορα σώματα είναι απλώς διαφορετικές ηλεκτρικές δονήσεις και κατέχουν αυτό το μυστικό, κατέχουν το μυστικό των μικρο-ρεύματων, είναι τόσο μικρό, τόσο συγκεκριμένο, αυτά τα ραδιοκύματα είναι στην πραγματικότητα που δημιουργούν τα σώματα. Αυτές είναι οι ενέργειες που δουλεύω όταν θεραπεύομαι. Γνωρίζουν τη δόνηση της ζωής και επειδή είναι ψυχρόαιμα, είναι ερπετά, δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν τη γη την τέλεια αρμονία που θα μπορούσε να είναι, ή να θεραπεύσουν το Γη από την ζημιά που έχει γίνει. Η Γη έχει υποστεί επίθεση για αιώνες από διαφορετικούς εξωγήινους. Ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το μέρος ήταν μια στάση λεωφορείου για πολλούς διαφορετικούς εξωγήινους. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των επιβλαβών αερίων.
Προσγειώνονται όλη την ώρα και ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης. Έμοιαζαν σαν ερπετά στην αυθεντική τους μορφή, αλλά φαίνονται σαν κι εμάς όταν βγαίνουν τώρα από την ηλεκτρική δόνηση, αυτό το κλειδί της ζωής το οποίο ανέφερα. Μπορούν να εμφανιστούν όπώς θέλουν. Όλη η αληθινή γνώση έχει παρθεί, έχει τεμαχιστεί και έχει επανατοποθετηθεί και πάλι πίσω με άλλο τρόπο. Η βασιλομήτωρ είναι «Βάτροχος επικεφαλής» σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και έχουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε κάθε ήπειρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, οι ακόλουθοι, δεν ξέρουν, ξέρεις, για τα ερπετά. Είναι ακριβώς στο έλεος αυτών των ανθρώπων, επειδή είναι τόσο ισχυροί.
«Το κάστρο «Μπάλμορ» [Balmore] είναι ένα πολύ, πολύ άσχημο μέρος. Είναι κάπου που θέλουν να σκάψουν υπόγεια. Θα βρουν απολιθώματα ερπετών, που πηγαίνουν τόσο πίσω. Μην νομίζεις πως άνθρωποι, όπως η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα Βικτωρία, σαν διαφορετικούς ανθρώπους. Σκέψου τους σαν το ίδιο πρόσωπο που μετά από λίγο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει το κοστούμι, τη στολή του. Όταν η σάρκα πεθαίνει, η ενέργεια, ενώ πεθαίνει, προσκολλάται αμέσως επάνω σε κάποιον άλλο [στο πίσω μέρος]. Είναι πολύ βαμπίρ, χειρότερα από βαμπίρ.
Δεν πρόκειται να έρθουν σε “σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε. Το κλειδί είναι το παλμικό ρεύμα. Με αυτό το παλμικό ρεύμα, μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε με οτιδήποτε. Είναι σαν μια ολογραφική εικόνα. Είμαστε όλοι ορυκτά με δόνηση νερού. Αυτό που ζούμε είναι όλο μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μυστικό. Ξέρεις, όταν η μοναρχία πέσει, δεν θα είναι το τέλος της. Θα την εκδηλώσουν με μια άλλη μορφή. Τα ερπετά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και αυτό είναι το πιο κοντινό που έχουν ποτέ πλησιάσει.
Ο λόγος που απειλούνται τόσο σήμερα είναι επειδή η Γη είναι σε τέτοια προβλήματα που η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει. Αυτή είναι η πιο τρομακτική στιγμή γι” αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να τους σκοτώσει. Υπάρχουν πολύ αιώνες πριν έρθει το τέλος τους. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα είναι πιο δύσκολο γι” αυτούς και θα πρέπει να παραμείνουν για λιγότερο κι έτσι οι άνθρωποι της Γης πρόκειται να ενδυναμωθούν.
Παρ” όλα αυτά αυτοί οι ερπετοειδής είναι γαμημ…, είναι θλιβεροί, αξιολύπητα πραγματικά θηρία, ενώ η ανθρωπότητα καλπάζει προς το φως. Είναι αξιολύπητα εξογκώματα αγριότητας που δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό παντού, επειδή θα έλεγαν «Κριστίν, πάρε ένα λευκό παλτό, βάλ” το πίσω και βγες». Αλλά θέλω ένα τέλος για τους μπάσταρ…. «
    Οφεις, γεννήματα εχιδνών! Πως φύγετε από της κρίσεως της γέεννης*;
Κατά Ματθαίων Ευαγγέλιο 12:33
*Η Γέεννα είναι Βιβλική περιοχή που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Πρόκειται για τη «κόλαση» όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατο, οι αμαρτωλοί.
Να θυμόσαστε πως ό,τι για εσάς είναι συνομωσία ή συνωμοσιολογία για τους ισχυρούς είναι απλά τα σχέδιά τους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους!
«Ζωή δεν είναι να ξυπνάς,
να τρως να θέτεις* πάλι
ζωή “ναι να “σαι ξυπνητός
όντε* κοιμούνται οι άλλοι»
*θέτω: ξαπλώνω, κοιμάμαι *όντε: όταν
-Στρατής [εκ Κατερίνας ορμώμενος]

1 σχόλιο: