Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

H EΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

fimosh 
Γράφει ο Αντίοχος. 
Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση στην ανατριχιαστική απόφαση της διήμερης συνόδου των σύγχρονων Σοφών της Σιών (των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), που έγινε στο Παρίσι από 31 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου, ότι ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης είναι θεμιτός, όταν και όπου στον κόσμο αποφασίσουν οι κατά τόπους εβραϊκές οργανώσεις!!!

Φυσικά, η σύνοδος των συγχρόνων Σοφών της Σιών έβγαλε φιρμάνι και για την Ελλάδα, στο οποίο συγχαίρει τους Σαμαροβενιζέλους για τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής και διατάσσει την άμεση προώθηση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου. Ιδού:
«Το WJC τόνισε επίσης πως υποστηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλει η ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού σχετικά με την καταπολέμηση της αύξησης του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, εξήρε τη στάση των Ελληνικών Αρχών για την επιβολή του νόμου σε ότι αφορά το θέμα του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής και ζήτησε από την Κυβέρνηση «να τιμήσει τη δήλωσή της για άμεση προώθηση κατάλληλης νομοθεσίας κατά των εγκλημάτων μίσους και της υποκίνησης σε φυλετικό μίσος».
Η ημερομηνία εκδόσεως της διαταγής ήταν η 1η Απριλίου. Και από την επομένη, στα καθεστωτικά ΜΜΕ εμφανίστηκε η είδηση ότι η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας ξαναφέρνει τον «αντιρατσιστικό» νόμο! Άμεση εκτέλεση!
Σιωνιστική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου