Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ..!ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στο μεταξύ , οι "άλλοι" έχουν προχωρήσει πολύ πιο πέρα απο τις δεδομένες ανάγκες, εκείνες που απασχολούν όλους τους άλλους . 'Εχουν εισαχθεί σε ενα νέο κόσμο κατανόησης , γιατί μπορούν να κάνουν μία ελεύθερη παρατήρηση , χωρίς να δεσμεύονται απο τα δεδομένα όπως εμείς.

 Καθώς εσ'υ αγωνίζεσαι για να απαιτήσεις περισσότερα λεφτά, και καλύτερο έλεγχο στην εξουσία
αυτοι ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες και σε άλλες διαστάσεις. Ο μέσος άνθρωπος κυνήγα το ψωρομεροκάματο του, είναι απόλυτα προβλέψιμος, κάνει μια απόλυτα προβλέψιμη ζωή, προβληματίζεται με δεδομένο τρόπο , ακολουθεί τα ψευτοπολιτικά ρεύματα, βγάζει τα ανόητα συμπεράσματα του. Και θεωρεί ότι όλα αυτα που λέω εδώ είναι ανοησίες και εκκεντρικότητες, 'η στην καλύτερη περίπτωση "φιλοσοφίες".

Αλλά οι "άλλοι" δεν ενδιαφέρονται αληθινά για τα λεφτά και για την εξουσία αυτά ενδιαφέρουν μόνο εσένα που δεν τα έχεις. Ξεκινούν την οικοδόμηση ενός συστήματος διερεύνησης νέων πεδίων εκμετάλλευσης και επέκτασης. Αλλά επίσης , κατασκευάζουν και ενα "σύστημα επανάληψης"  μέσα στην τροχιά του οποίου είναι δέσμιοι οι πολίτες των περισσότερων κοινωνικών συστημάτων.

Θα δουλεύεις για να παράγεις τα πράγματα που θα προμηθεύεσαι με τα χρήματα που σου δίνουμε για την δουλειά σου. Αυτο είναι το παμπάλεο κόλπο τους. Ενας φαύλος κύκλος , που περιέχει πολλούς άλλους ομόκεντρους κύκλους , απο τον όποιο ελάχιστοι μπορούν να ξεφύγουν.

1 σχόλιο:

  1. TA OΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ..ΔΗΛ..ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..(ΟΣΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή