Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πως ο Ρότσιλντ θησαύρισε από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού Μποινγκ!


Οι Anonymous κατηγορούν τον Rothschild πως αξιοποίησε την εξαφάνιση του αεροπλάνου
για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα ευρεσιτεχνίας του μικροτσίπ.
Οι Anonymous μπαίνουν στο… κόλπο της μοιραίας πτήσης Malaysian Airlines MH370. Και αποκαλύπτουν, μέσω βίντεο που φορτώθηκε στο YouTube, πως από τη συντριβή του αεροσκάφους έχει επωφεληθεί Jacob Rothschild.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος Τραπεζίτης επωφελήθηκε από την εξαφάνιση του Μποινγκ, αφού γίνεται πλέον ο γίνεται ο μοναδικός ιδιοκτήτης ενός σημαντικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας.
Οι Anonymous κατηγορούν τον Rothschild πως αξιοποίησε την εξαφάνιση του αεροπλάνου για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα ευρεσιτεχνίας του μικροτσίπ. Και αποκαλύπτουν πως η τεχνολογική εταιρεία των ΗΠΑ, Freescale Semiconductor, που μοιράστηκε τα δικαιώματά της με τον Rothschild, είχε είκοσι ανώτερα στελέχη επί του σκάφους, που μόλις είχαν ξεκινήσει να επεξεργάζονται ένα νέο gadget ηλεκτρονικού πολέμου για το σύστημα των στρατιωτικών ραντάρ.
Να σημειωθεί πως η εταιρεία Semiconductor αναπτύσσει μικροεπεξεργαστές, αισθητήρες, και άλλες τεχνολογίες.
Και αναρωτιούνται οι Anonymous: Γιατί τόσοι πολλοί εργαζόμενοι Freescale ταξιδεύουν μαζί; Ποιες ήταν οι θέσεις εργασίας τους; Η αποστολή τους; Και με όλη αυτή την ισχυρή ομάδα εκεί γιατί δεν μπορούσε να εντοπιστεί το χαμένο αεροπλάνο;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου