Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΑΖΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!!

 Λέγεται ότι τις γνώσεις τους, οι οποίες ήταν πολύ εξελιγμένες για την εποχή, τις πήραν από ένα ΑΤΙΑ που είχε πέσει στο Freiburg το 1936.
Άλλοι λένε ότι είχαν στην κατοχή τους Σανσκριτικά και αρχαία Ελληνικά κείμενα, τα οποία μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν.
Λέγεται ακόμη ότι μπόρεσαν να δημιουργήσουν αποικίες στον Άρη και στην Σελήνη.
Υπήρχαν πολλές ναζιστικές οργανώσεις που σχετίζονταν με τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό. Οι πιο γνωστές είναι το «Τάγμα της Θούλης», η Ahnenerbe και η ομάδα «Βριλ».


οι γιατροί, που δούλευαν για λογαριασμό του δικτάτορα, έδιναν ναρκωτικά, στα στρατεύματα, για να είναι άγριοι, αδίστακτοι και να αντέχουν στις μάχες , καθιστώντας τους άνδρες του Γ' Ράιχ πραγματικές "μηχανές πολέμου"

Η Daily Mail αναφέρει πως το μυστικό ήταν τα χάπια "Pervitin", το βασικό συστατικό των οποίων ήταν η μεθαμφεταμίνη.

Η παραγωγή των εν λόγω χαπιών ανήλθε σε 200 εκατομμύρια, ανάμεσα στο 1939 και το 1945, όπως υποστηρίζει έρευνα της Γερμανικής Ιατρικής Ένωσης.

Παίρνοντας αυτά τα χάπια, οι στρατιώτες μετατρέπονταν σε "σούπερ ήρωες", καθώς τους δημιουργείτο υπερβολική αυτοπεποίθηση και έχαναν κάθε είδους "ανθρώπινο" αίσθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιανουάριο του 1942, μια ομάδα στρατιωτών, οι οποίοι είχαν περικυκλωθεί από τον κόκκινο στρατό, προσπάθησε να οπισθοχωρήσει, για να αποφύγει τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, που άγγιζαν τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Οταν οι γιατροί τους χορήγησαν τα χάπια, μετά από λίγο, άρχισαν να αισθάνονται... διαφορετικά και να χάνουν το αίσθημα του φόβου και τη διάθεση υποχώρησης.

Σύμφωνα με Γερμανούς αναλυτές, αυτό ήταν το τελευταίο μυστικό όπλο του Χίτλερ

 Εξωγήινα ερπετά εξουσιάζουν τον πλανήτη
Η Christine Fitzgerald, έμπιστη φίλη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η τελευταία της είχε πει πως τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας είναι εξωγήινα ερπετά που μπορούν να αλλάζουν μορφή. Ο David Icke, δημοσιογράφος του BBC, γνωστός για τα «συνωμοσιολογικά» βιβλία του, πήγε τη θεωρία ένα βήμα παραπέρα, ισχυριζόμενος ότι ο πλανήτης κυβερνάται από δεινοσαυρόμορφα εξωγήινα ερπετά, προερχόμενα από τον αστερισμό Draco (οποιαδήποτε ομοιότητα με εγχώριους ισχυρισμούς περί αστερισμών και εξωγήινων θεών είναι καθαρά συμπτωματική) που πίνουν ανθρώπινο αίμα για να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

Οι αποδείξεις που παρέχει για να στηρίξει τον ισχυρισμό του ποικίλλουν, από περιγραφές των “Annunaki” –που ο ίδιος μεταφράζει «εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό στη Γη»– από τους Σουμέριους μέχρι τον όφη της Βίβλου και τους γενεαλογικούς συνδέσμους της οικογένειας Μπους και του Οίκου του Γουίντσορ. Παρά το αναπόδεικτο των ισχυρισμών του, και τις κατηγορίες που του έχουν κατά καιρούς αποδοθεί για αντισημιτισμό και συσχετισμούς με την ακροδεξιά, τα βιβλία του πουλάνε εκατομμύρια αντίτυπα και ο ίδιος δίνει τακτικά διαλέξεις σχετικά με τη «νέα τάξη πραγμάτων». Οποιαδήποτε ομοιότητα με εγχώριους συνωμοσιολόγους σας έρχεται στο νου είναι, και πάλι, συμπτωματική.
----------------------------------------------------------------------
- Ο Καρλομάγνος δεν υπήρξε ποτέ

- Οι Ναζί είχαν βάση στη Σελήνη

- Το KFC προκαλεί ανικανότητα στους μαύρους

- ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ
Τον Ιούλιο του 1943, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Eldridge προσάραξε στις αποβάθρες του Delaware για ένα πείραμα του αμερικανικού ναυτικού που είχε σκοπό να κάνει το πλοίο αόρατο. Το επίσημο όνομα του σχεδίου ήταν "Σχέδιο Ουράνιο Τόξο" (Rainbow Project), αλλά έμεινε ευρέως γνωστό με την ονομασία "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας" (Philadelphia Experiment). Πολλά έχουν γραφεί και υποτεθεί σχετικά με το θρυλικό πείραμα για τεχνητή αφάνεια (invisibility), αλλά ο διαχωρισμός των γεγονότων από τη φαντασία είναι σχεδόν αδύνατος, ειδικά μετά την πρόσφατη μαζική εισροή ανακριβών πληροφοριών και σκόπιμης παραπληροφόρησης η οποία διαδόθηκε από πρόσωπα σχετιζόμενα με την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών (U.S. Intelligence Community) και από επαγγελματίες σκεπτικιστές. Υπάρχει τεράστια διχογνωμία σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο Delaware. Υποστηρίζεται από κάποιους ότι πραγματοποιήθηκε ένα τεράστιο επιστημονικό άλμα και ότι το πλοίο ταξίδεψε επιτυχώς στο χωροχρόνο, αφού εξαφανίστηκε από την Φιλαδέλφεια, στην Πενσυλβανία, και εμφανίστηκε στο Norfolk, στη Virginia, 15 λεπτά αργότερα.

ΝΕΦΕΛΙΜ

 Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων (Ελοχίμ).

1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμητικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες,
2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ' αυτές διάλεξαν.
3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνητός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.»
4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες - καθώς και μετά - όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ' τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί.
5 Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή.

Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχομένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγάλη ικανότητα για αμαρτίες.

Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων. Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομάδας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο. Η καθοδήγηση αυτή συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες, αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες. Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγησαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρωσαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους τεράστιες. Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέμαΤα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθονταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία που προκάλεσε μαζική καταστροφή στη γη.

Η επιρροη των Νεφελιμ
Οι εργασιακοί νόμοι εξασφαλίζουν τους χαμη*λούς μισθούς και το κλεί*σιμο των μικρών επιχει* ρήσεων, αφού τα πραγμα*τικά έξοδα μιας επιχείρη* σης για έναν μισθό 600 ευρώ είναι τουλάχιστον 1100 ευρώ. Πού πάνε τα 500 ευρώ που παίρνει το «κράτος» και δεν παίρνει ο εργαζόμενος;

Καμία κυβέρνηση δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες έστω και μετά από δέκα μόνο χρόνια, των νόμων που ψηφίζει και της έρχονται έτοιμοι πακέτο δήθεν από το διεθνές νομισματικό ταμείο για την καλύτερη αξιοποίηση των δανείων που εγκρίνονται για να χορηγηθούν από την παγκόσμια τράπεζα. Όλοι, μα όλοι οι νόμοι, ετοιμάζονται και εγκρίνονται από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των Νεφελίμ στη Μαχ-Τανέ. Οι όποιες αλλαγές που τυχόν θα γίνουν τοπικά είναι ανούσιες και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα.

Η συνθεση της ατμοσφαιρας αλλαζει σταδιακα, αφενος μεν για να εξασφαλισει την θνησιμοτητα των ανθρωπων, αφετερου δε για να βολευει τους Νεφελιμ οταν επιστρεψουν στην επιφανεια.

2 σχόλια:

  1. ASTOUS NA ELTHOUN PALI ,AFTI TH FORA O DIAS THA TOUS GAMISI TO TAM TIRIRI KAI THA EINAI H TELEFTEA FORA!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΦΕΛΙΜ. ΗΣΑΙΑΣ 24:21. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΙΕΡΕΜΙΑΣ 7:18.19:13. ΠΡΑΞΕΙΣ 7:42. ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΕΦΕΣΙΟΥΣ 6:12 ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.
    ΙΩΑΝΝΟΥ 12:31. 14:30. 16:11. Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΗΣΑΙΑΣ 14:13~18. ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 12:7. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΙ. ΑΡΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥ 7 ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΚΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ.
    ΕΦΕΣΙΟΥΣ 2:2 ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή