Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνε να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή το έγκλημα στο Κερατσίνι για πολιτικές σκοπιμότητες

Defencenet: Πάνε να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή το έγκλημα στο Κερατσίνι για πολιτικές σκοπιμότητες
Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο της ιστοσελίδας Defencenet σχετικά με τις πολιτικές σκοπιμότητες, την εκμετάλλευση και τις μεθοδεύσεις αναφορικά με το τραγικό συμβάν της δολοφονίας στο Κερατσίνι.
Επιχειρούν να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή στο έγκλημα που έγινε στο Κερατσίνι για καθαρά πολιτικές σκοπιμότητας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έσπευσε να καταδικάσει το τραγικό συμβάν και χαρακτήρισε άθλιες συκοφαντίες τα όσα καταλογίζουν σε βάρος του τα κόμματα της Αριστεράς ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Λίγη ώρα μετά τις 12 τη νύχτα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων ατόμων σε καφετέρεια επι της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι με πρωταγωνιστές έναν 34χρονο και έναν 45χρονο. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε για το ποδόσφαιρο και κατέληξε με νεκρό τον 34χρονο άνδρα από μαχαίρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το θύμα ήταν μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και από την πρώτη στιγμή επιχειρήθηκε να δοθεί πολιτική διάσταση στην τραγωδία, εμφανίζοντας ως υπεύθυνη τη Χρυσή Αυγή. Το επιχείρημα ήταν πώς ο δράστης, ο οποίος και συνελήφθη, φορούσε μαύρη μπλούζα και κράνος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Απίστευτη ελαφρότητα και αστεία επιχειρήματα για να εμπλέξουν το Λαϊκό Σύνδεσμο σε μία συμπλοκή που εκδηλώθηκε για το ποδόσφαιρο και κατέληξε δυστυχώς σε τραγωδία. Η υπόθεση μάλιστα πήρε διαστάσεις με πολλά ΜΜΕ να αναπαράγουν τους ισχυρισμούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά «τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε αυτό». «Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία», αναφέρει στην ανακοίνωση του το κόμμα.
Μάλιστα ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη «στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους». Λίγη ώρα πριν ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε πώς «μέλη και οπαδοί μας δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία» και αποκάλεσε συκοφάντες όσους «εκμεταλλεύονται το αίμα ενός πολίτη για πολιτικές σκοπιμότητας. Γι' αυτό θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη».
Μέχρι και η κυβέρνηση απέρριψε τους ισχυρισμούς της Αριστεράς ότι η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για τη δολοφονία του 34χρονου. "Θα πρέπει να περιμένουμε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της δολοφονίας. Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε ότι ο πολιτικός κόσμος δεν πρέπει να επιτρέψει να χυθεί άλλο αίμα.
Φαίνεται πώς όσο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις και κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών τόσο οι πολιτικοί αντίπαλοι της θα επιχειρούν να την υπονομεύσουν και να την εκθέσουν στην Ελληνική κοινωνία. Το να φτάνει κανείς όμως στο σημείο να «φορτώσει» στη Χρυσή Αυγή τη δολοφονία ενός πολίτη αυτό ξεπερνά κάθε όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου