Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

BBC: Υπάρχει υπόγειος «εξωγήινος» ναός των Σαϊεντολόγων

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει κατασκευάσει έναν τεραστίων διαστάσεων καθεδρικό ναό, κάτω από το έδαφος, στην περιοχή του Ρόσγουελ στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του BBC John Sweeney, που επικαλείται μαρτυρίες πρώην μελών της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο ναός βρίσκεται κάτω από το βουνό Mesa Huerfanita, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Τα περίεργα σημάδια που φαίνονται από ψηλά στην κορυφή του βουνού (φωτο) είναι κατά τον δημοσιογράφο σύμβολα, που θα καθοδηγήσουν τους «εξωγήινους» Καθαρούς, ανώτατους Σαϊεντολόγους, όταν επιστρέψουν από το ταξίδι τους στο διάστημα. Ο ναός φέρεται να έχει κοστίσει εκατομμύρια δολάρια και κατασκευάστηκε κατά τη δεκαετία του 1980.

«Στο θησαυροφυλάκιο του καθεδρικού βρίσκονται τα διδάγματα του ιδρυτή της Εκκλησίας L Ron Hubbard χαραγμένα σε φύλλα χρυσού, μέσα σε σφραγισμένα κουτιά από τιτάνιο», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο ναός είναι ανθεκτικός σε βόμβα υδρογόνου, καθώς περιβάλλεται από τρία στρώματα από ατσάλι, 2,5 τόνων το καθένα. Σκοπός είναι να επιβιώσει από κάποια τρομακτική καταστροφή της Γης και οι γραφές των Σαϊεντολόγων να διασωθούν μέχρι να πέσουν στα χέρια κάποιας επόμενης γενιάς.


thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου