Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ!


Εκτενές ρεπορτάζ από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, είχε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατόλια», τονίζοντας τη θέση της Χρυσής Αυγής κατά της ισλαμοποίησης (και εν συνεχεία τουρκοποίησης της Ελλάδος – Γιουνανιστάν). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και δείτε πως επικεντρώνει στα θέματα της ισλαμοποίησης-τουρκοποίησης:

«Με άκρως αντι-ισλαμιστική ρητορική υποδέχθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος τους συγκεντρωμένους οπαδούς της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση του κόμματος. Μιλώντας μέσω Skype από τις φυλακές Κορυδαλλού («το κελί της τιμής», όπως το λέει ο Μιχαλολιάκος), ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε στους συγκεντρωμένους: «Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να μην έχουμε τζαμιά στην Αθήνα ή πουθενά αλλού».
Για να συνεχίσει τον λόγο του: «Σας απευθύνομαι από τη φυλακή όπου μαζί με άλλους συναγωνιστές είχαμε άδικα κρατούμενοι. Είμαστε στη φυλακή μετά από ένα άνευ προηγουμένου πολιτική σχέδιο που στήθηκε στα υπόγεια των πολιτικών κομμάτων και όχι στη δικαιοσύνη. Είμαστε εδώ για ένα έγκλημα που έκανε ένας οπαδός της Χρυσής Αυγής. Πώς γίνεται να ευθύνεται ένα ολόκληρο κόμμα για τη δολοφονία που διέπραξε ένα άτομο; Καταδικάσαμε αυτό το έγκλημα, αλλά δεν τους ήταν αρκετό και έτσι χαρακτήρισαν το κόμμα μας εγκληματική οργάνωση. Αυτό που ήθελαν ήταν η πολιτική εξάλειψη της Χρυσής Αυγής. Αυτό το πολιτικό καθεστώς θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στις σελίδες της πολιτικής ιστορίας και όλοι θα καταλάβουν πόσο άδικο είναι αυτό το πολιτικό σύστημα».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ηλίας Παναγιώταρος που είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Μας λένε για το χρέος. Τι είναι το χρέος; Πόσο είναι; Ποιος το δημιούργησε; Τι είναι όλα αυτά τα δάνεια; Σε ποια πορτοφόλια πήγαν;»
Για να επαναλάβει στη συνέχεια τη γνωστή ρητορική του κόμματος κατά των μεταναστών: «Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να μην έχουμε τζιχαντιστές και ισλαμιστές εισβολείς στη χώρα μας για να κάνουν ό,τι θέλουν. Κλέβουν, σκοτώνουν, βιάζουν και έχουν χτίσει εκατοντάδες τζαμιά στις γειτονιές μας και κανένας δεν κάνει κάτι γι’ αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου