Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΕΧΙΑ: «Βγάλτε βόλτα σκυλιά και γουρούνια κοντά στα τζαμιά», λέει πολιτικός ιαπωνικής καταγωγής


Ο Tomio Okamura, ηγέτης ενός κόμματος της αντιπολίτευσης στην Τσεχία, πρότρεψε μέσω Facebook, τους ανθρώπους να «βγάλουν βόλτα σκυλιά και γουρούνια κοντά σε τζαμιά και μουσουλμανικά κέντρα γειτονιάς», προκαλώντας κατακραυγή.

Δηλώνοντας τη γνώμη του σχετικά με την κατάσταση στην Τσεχική Δημοκρατία και τους μουσουλμάνους μετανάστες, οOkamura, που γεννήθηκε στην Ιαπωνία από Ιάπωνα πατέρα και μητέρα από τη Μοραβία, δημοσίευσε «ειδικές οδηγίες» για το «πώς μπορούμε να προστατεύσουμε το δημοκρατικό μας τρόπο ζωής και την κληρονομιά των προγόνων μας από το Ισλάμ, πριν είναι πολύ αργά».
Η Prague Post αναφέρει για την κάπως ριζοσπαστική στάση τουOkamura σχετικά με την κατάσταση, καθώς αναφέρθηκε στη θρησκεία της "ειρήνης", ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να μιλήσουν με θάρρος και να αντισταθούν στο ριζοσπαστικό Ισλάμ.

«Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους σχετικά με το γιατί, αν το Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ειρήνης, όπως ισχυρίζονται, γιατί δεν καταδικάζουν δημόσια και δυνατά τις θηριωδίες και τις δολοφονίες που διαπράχθηκαν στο όνομα του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο, ενώ την ίδια ώρα υποστηρίζουν με σθένος τα “δικαιώματά” τους και διαμαρτύρονται εναντίον όλων εκείνων που είναι “προσβλητικοί”»;

O Okamura έφτασε στο σημείο να προτείνει το μποϊκοτάρισμα των μουσουλμανικών επιχειρήσεων στην Τσεχική Δημοκρατία, λέγοντας, "Κάθε κεμπάπ που αγοράζουμε είναι η χρηματοδότηση για μια άλλη μπούρκα. Πώς θα φάει η σύζυγός σας αν πρέπει να φοράει ένα μαντίλι στο πρόσωπό της;"

Προχωρώντας ακόμα πιο πέρα, ο Τσέχος πολιτικός υποστήριξε ανοιχτά την προσβολή των μουσουλμάνων, με την… βόλτα «γουρουνιών και σκυλιών» στις γειτονιές στις οποίες ζουν, προτρέποντας τους Τσέχους να «εκτρέφουν σκύλους και γουρούνια ως κατοικίδια ζώα και τα βγάζουν βόλτα στα μουσουλμανικά κέντρα, τζαμιά και δημοφιλή στέκια».

Ο Tomio Okamura ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας πριν μπει στον χώρο της πολιτικής το 2012, κερδίζοντας μια θέση στο τσεχικό κοινοβούλιο. Στις βουλευτικές εκλογές του 2013, το κόμμα του «Αυγή της Άμεσης Δημοκρατίας» έλαβε 14 έδρες (6,88%).

Σύμφωνα με τα αριστερά κόμματα στην Τσεχική Δημοκρατία, οOkamura ονομάζεται «ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Τσεχική πολιτική» για τις απόψεις του για τους μουσουλμάνους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

 1. Εκεί θα καταντήσουμε, να βγάζουμε βόλτα τα γουρούνια ( ακάθαρτο ζώο για τους μουσουλμάνους ) !!! Όμως άμα το καλοσκευτούμε είναι και πολύ έξυπνη λύση !!
  Όπως στην Καταλωνία , που για να μην φτιαχτεί τζαμί πέταξαν γουρουνοκεφαλή στα θεμέλιά του και ο χώρος πια θεωρούταν βρώμικος (ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ) !!!
  Ε, έτσι και εμείς θα βγάζουμε βόλτα τα γουρούνια !!!
  Τάσσομαι υπέρ της δήλωσης του Tomio Okamura καθώς ,κατά την γνώμη μου , βλέπει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση με τους μουσουλμάνους και πράττει ανάλογα ..... ΕΥΓΕ !!!!
  Μάλιστα αυτό δείχνει πόσο πολύ εναντίον είναι αυτών που εγκληματούν στο όνομα θεού βιάζοντας , σκοτώνοντας και λεηλατόντας τα πάντα !!! Σε αντίθεση με ΠΟΛΛΟΥΣ που δεν τους ενδιαφέρει αν θα είμαστε εμείς ΑΥΡΙΟ οι επόμενοι , αφήνοντας όλη την κατάσταση στην τύχη της !!  Μια 15χρονη ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή