Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τετέλεσται! Το κλεφτοΠασόκ αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια


Τετέλεσται! Το κλεφτοΠασόκ αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια
Η ίδρυση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ από τον γιο του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ έχει ήδη αρχίσει να φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα διάλυσης στο κλεφτοΠασόκ. Η μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων που κατεβαίνει μόνος του στην πολιτική σκηνή με συγκεκριμένο σκοπό επιφέρει την χαριστική βολή στο βρωμερό Πασόκ και το στέλνει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Βέβαια, τα λαμόγια θα συνεχίζουν να επιπλέουν στους διαδρόμους του Σύριζα και του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, το γεγονός όμως ότι δεν θα υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ και Δημάρ είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο νέο.
Οι παλιοπασόκοι και εγκεφαλικά νεκροί που συρρέουν από την Χαριλάου Τρικούπη στο απόκομμα του Τζέφρυ έχουν ήδη καταφέρει να μην μπορεί το ΠΑΣΟΚ να κατεβάσει υποψήφιους σε όλη την επικράτεια.
Κατά το φαινόμενα το κλεφτοΠασόκ δεν θα κατέβει στην Φθιώτιδα, ενώ και στην Αχαΐα και την Κρήτη τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα.
Δύσκολα θα το γλιτώσει το εγκεφαλικό ο Βενιζέλος. Μετά τις εκλογές προβλέπεται να βγαίνει μοναχικός σε κάποιο περιθωριακό κανάλι με τις φωτογραφίες του Τσίπρα και του Τζέφρυ και να ουρλιάζει σαν τον Λεβέντη: "Αισχροί κι οι δυο, αισχροί κι οι δυο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου