Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Λούκα Κατσέλη: Εβραϊκά κερδοσκοπικά συμφέροντα πίσω απ' τις κατασχέσεις!

Εβραίοι αξιολογούν την περιουσία μας, Εβραίοι την κατάσχουν!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Θα απορείτε με τον τίτλο. Θα σκέφτεστε "είναι δυνατόν μια "σοσιαλίστρια" όπως η Κατσέλη να πει τα πράγματα όπως έχουν"; Και δυστυχώς έχετε δίκιο. Εμείς προσθέσαμε το "εβραϊκά" γιατί είναι γνωστό τοις πάσι πλέον ότι η Τράπεζα της Ελλάδας ελέγχεται απ' την οικογένεια Rotshchild.


Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κ. Κατσέλη ξέρει ότι η Blackstone είναι εβραϊκή εταιρεία αλλά το πιθανότερο είναι ότι το κρύβει, για να μην την "μαλώσουν".

Εν συντομία θα σας αναφέρουμε τα εξής καταπληκτικά για την Blackstone για να καταλάβετε ποιοι κλέβουν συστηματικά τους κόπους του ελληνικού λαού!

Το μεγάλο αφεντικό της Blackstone είναι ο Stephen A. Schwarzman, ο οποίος είναι Εβραίος και το λέει ακόμη και η εβραϊκή wikipedia.



Ο συνιδρυτής της εταιρείας Peter G. Peterson έχει Εβραία σύζυγο και είναι μέλος του CFR, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων που ελέγχεται πλήρως από Εβραίους ανέκαθεν!

Και οι δύο τους πριν δημιουργήσουν την εταιρεία ήταν κορυφαία στελέχη των κορυφαίων εβραϊκών τραπεζών Lehman Brothers και Kuhn & Loeb! 

Όπως καταλαβαίνετε οι άνθρωποι είναι εκ των κορυφαίων στελεχών των Εβραίων Κεντρικών Τραπεζιτών και φυσικά του Αυτοκράτορα των τραπεζών Rothschild!

Αν η κ. Κατσέλη δεν τα γνωρίζει αυτά, μπορεί να ερευνήσει και μόνη της και να πει επιτέλους όλη την αλήθεια. 

Ότι τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα και τις κατασχέσεις τις κάνουν εβραϊκές τράπεζες που βάζουν εβραϊκές εταιρείες να εκτιμήσουν το πόσο αξίζουν τα σπίτια μας και τα οικόπεδά μας.

Εβραίος κερνάει, Εβραίος πίνει!


Ο ρόλος του ομίλου Blackstone, που συνεργάζεται με την Τράπεζα της Ελλάδος


Γράφει ο Αιας

«Τρανό παράδειγμα εξυπηρέτησης κερδοσκοπικών συμφερόντων», συνιστά η σχεδιαζόμενη άρση της αναστολής πλειστηριασμών, εν μέσω βαθιάς ύφεσης, δηλώνει η.....


πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, καθηγήτρια Λούκα Κατσέλη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Και εις επίρρωσιν του ισχυρισμού της αποκαλύπτει ότι, «η εταιρεία Blackrock Solutions, στην οποία έχει αναθέσει η Τράπεζα της Ελλάδος την αξιολόγηση των χαρτοφυλακίων των τραπεζών και των ενέχυρων δανείων τους, ανήκει στον όμιλο εταιρειών Blackstone, στον οποίο επίσης ανήκουν η εταιρεία Blackstone Real Estate και η θυγατρική της Blackstone Group LP’s Invitation Homes, που είναι o μεγαλύτερoς ιδιοκτήτης και διαχειριστής ακινήτων, τα περισσότερα των οποίων αγοράζονται σε εξευτελιστικές τιμές μέσω πλειστηριασμών και κατασχέσεων»!

Η κ. Κατσέλη είπε και κάτι περί "αριστεράς" στη συνέχεια αλλά αυτά είναι για να γελάμε. Ουδέποτε οι αριστεροί πολέμησαν πραγματικά τους καπιταλιστές. Γιατί ουδέποτε τους στοχοποίησαν πραγματικά...
antipliroforisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου