Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

To DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΩΡ!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! 
Ιχώρ, μύθευμα ή ιστορία; 

Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων
, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων. 
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει το αντίθετο; Σε ολόκληρη την Ελληνική γραμματεία, οποιοσδήποτε μπορεί να ανακαλύψει μια ατελείωτη σειρά από παράδοξες και μεταφυσικές εμπειρίες, που οι θνητοί πρόγονοί μας τις απέδωσαν στους αθάνατους θεούς τους. Επίσης υπάρχει μια παραφυσική λεπτομέρια που ίσως αποτελεί κλειδί για την διατύπωση της αληθινής φύσης των αρχαίων θεών. 

Μέσα στην μυθολογία υπάρχουν αμέτρητες αναφορές σχετικά με μιά ουσία ονόματι Ιχώρ που έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμη.
Η ουσία Ιχώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη,τον Πυθαγόρα κ.α.

Ο Όμηρος αναφέρει: (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). "ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν". 

Ο Πλάτωνας (Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3) "ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα". 

Ο Πυθαγόρας επίσης αναφέρει περί «θείας ουσίας» στο αίμα των Ελλήνων που προστατεύει τους
φέροντες από αλλοίωση ή μετάλλαξη του γενετικού τους κώδικα.

Επίσης, στην μυθολογία γίνεται μια αναφορά για έναν μυθικό φύλακα της Κρήτης,τον Τάλω, που ήταν κατασκευασμένος από χαλκό από τον θεό Ήφαιστο και μέσα του έρεε ιχώρ (θα μπορούσε να ήταν ένα είδος καυσίμου;)!

Πρόκειται σύμφωνα με αναφορές για μία ζωογόνο ουσία που είναι αθάνατη, άφθαρτη, δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης, έχει την ιδιότητα να πυρακτώνεται, να παρέχει τεράστια δύναμη και δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα.  

Έτσι, αν θεωρήσουμε ότι οι θεοί ήταν όντα υπαρκτά και ενώθηκαν με τους ανθρώπους τοτε σύμφωνα με τις αναφορές, τα παιδία που προέκυπταν από την ένωση θεών και θνητών είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. Όσα παιδιά είχαν γαλάζιο αίμα,ήταν ημίθεοι και όσα παιδιά είχαν κόκκινο, διέθεταν ανενεργό ιχώρ, όπως εξακολουθούν να έχουν και σήμερα οι απόγονοι της ένωσης των ανθρώπων με τους θεόυς, οι Έλληνες. Ο ιχώρ ακόμη, λέγεται ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στο αίμα και να το μετατρέψει από κόκκινο σε γαλάζιο (ποια θα ήταν η συνέπεια;). 

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στό DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς (θα μπορούσε να ήταν ο Ιχώρ;). Επίσης σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας, τo DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους

PTOLEMAIOS tPT

4 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΧΩΡ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΑΝΤΙΦΑΔΕΣ? ΑΝ ΠΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΛΑ(Γ)ΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ. ...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΛΑ(Γ)ΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ ...ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχεις εντελώς άδικο. Που είναι εκείνος ο περήφανος , ευφυείς και δημιουργικός λαός που άφησε ιστορία σε όλους τους τομείς. Εμείς μόνο να λέμε για πολιτισμό κληρονομιά και τρίχες. Είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Ελληνες? Τι έχουμε προσφέρει στον κόσμο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή