Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ...! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΚΗΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΝΟ1

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (athens inemedia.gr). ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝ. ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΥΓ1 ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΥΓ2 ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΗΝΩΘΕΝ ΝΟ2

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΥΡΗΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΙ 16/6 ΣΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ" ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΤΟ "ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΟΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ Η ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ..ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ . ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΓΚΟΤΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΩΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΩΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ MΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΤΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ..ΒΛΕΠΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ...Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου