Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ομοφυλοφιλία και Μεταναστευτικό

METANASTES 4
Μία αμφίδρομη σχέση
Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως αυτές των ομοφυλοφίλων πρόσκεινται ευμενώς στην άκριτη και άκρατη εισροή μεταναστών, διότι δι’ αυτής αυξάνονται οι πιθανότητες άγρας σεξουαλικών συντρόφων τους από την ολοένα αυξανόμενη δεξαμενή νεαρών πτωχών ανδρών αλλογενούς προελεύσεως.
Επιπλέον, μια τέτοια εισροή προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των «τοιούτων» υπάρξεων, δεδομένου ότι η δραματική αύξηση της πληθυσμιακής πυκνότητας κάθε ζωϊκού είδους, όταν ο χώρος της κατοίκησής του παραμένει ανελαστικός, οδηγεί σε φαινόμενα καλπάζουσας ομοφυλοφιλίας, όπως έχει διαπιστωθεί άλλωστε και πειραματικά επί της κοινωνίας των τρωκτικών.
Η ομοφυλοφιλία ενδεχομένως να αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα της φύσεως προς σταθεροποίηση ενός εκθετικά αυξανόμενου πληθυσμού του πλανήτη, αποτέλεσμα των ετεροφυλοφιλικών συνηθειών των ανθρώπων, οι οποίοι αρχίζουν να γίνονται άχθος αρούρης ως προς τις δυνατότητες τού πλανήτη να τους εκθρέψει.

Η αλλαγή σεξουαλικών συνηθειών στην ιστορία των ειδών είναι γεγονός καταγεγραμμένο και τεκμηριωμένο επιστημονικά και δεν αποκλείεται να συμβεί και στο ανθρώπινο είδος για να διασφαλίσει την απαιτούμενη σταθεροποίηση τού πληθυσμού της Γης σε σχέση με τις δυνατότητες της τελευταίας να τον εκθρέψει, μέχρι τουλάχιστον την εποχή που μελλοντικά τεχνολογικά επιτεύγματα θα καταστήσουν εφικτά τα διαστημικά ταξίδια, προς εποικισμό άλλων πλανητών από τον πλεονάζοντα πληθυσμό της Γης.
Σε τοπικό όμως επίπεδο, κάθε χώρα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Στην περίπτωση της Ελλάδος, η οποία, σε αντίθεση με την πληθυσμιακή έκρηξη άλλων χωρών, πάσχει από υπογεννητικότητα και χαρακτηρίζεται από έντονο δημογραφικό πρόβλημα, το μοντέλο της ομοφυλοφιλίας ως παράδειγμα προς μαζική μίμηση δεν είναι συμβατό με τις ανάγκες της. Παραμένει όμως χρήσιμο ως εξαγώγιμο προϊόν σε χώρες οι οποίες μαστίζονται από υπερπληθυσμό, όπως για παράδειγμα η Κίνα, η Ινδία, η Αίγυπτος αλλά και όμορες χώρες όπως η Τουρκία.
Από αυτήν την άποψη, η προώθηση μιας εκστρατείας υπέρ της μετανάστευσης Ελλήνων ομοφυλοφίλων σε αυτές τις χώρες, ίσως μέσα από διακρατικές πολιτισμικές συμφωνίες υπό την αιγίδα πάντοτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου η ομάδα των «ευρωφυλοφίλων» δεν είναι καθόλου σκιώδης (αλλά εμφανώς «συκη-ώδης»), θα αποτελούσε ευεργετική πρωτοβουλία αμοιβαίου συμφέροντος μεταξύ ημών και των χωρών που χειμάζονται από άκρατο υπερπληθυσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου