Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Κύριος επιστρέφει τον λαό Του;

Η φυλή Φαλάσι (“Falasha”) γνωστή και ως Beta Israelείναι μία κοινότητα Αιθιόπων Ιουδαίων, από τους οποίους ήδη, το 85%, περίπου 120.000 άτομα, έχουν μεταναστεύσει και εγκατασταθεί στο Ισραήλ, σύμφωνα με το «Νόμο της Επιστροφής» (Law of Return).
Το κράτος του Ισραήλ είχε οργανώσει δύο επιχειρήσεις μεταφοράς των Falasha στο Ισραήλ, μία το 1984 με το κωδικό όνομα «Μωυσής» και μία το 1991 με το κωδικό όνομα «Σολομών» και ενώ η Αιθιοπία μαστιζόταν από πείνα και εμφύλιο πόλεμο.


Στην επιχείρηση «Σολομών» βασίστηκε η γαλλική ταινία «Φύγε και ζήσε» ("Live and Become" ή "Va, Vis et Deviens" στα γαλλικά) του ρουμανικής καταγωγής παραγωγού Ραντού Μιχαϊλεάνου, η οποία βραβεύτηκε, το 2005, ως καλύτερη ξένη ταινία στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βανκούβερ.
Στην ταινία ένα παιδί της Αιθιοπίας που είναι χριστιανός, παριστάνει τον Falasha Ιουδαίο, προκειμένου να ξεφύγει από την πείνα και να μεταναστεύσει στο Ισραήλ.
Όλοι οι Falasha υπηρετούν κανονικά (όπως και όλοι όσοι έχουν κάνει την aliyah - επιστροφή από την διασπορά) την στρατιωτική τους θητεία στον στρατό του Ισραήλ, αν και έχουν γίνει γνωστά ρατσιστικά κρούσματα εναντίον τους.
Το 1999 σε έρευνα του BBC, αποδείχτηκε ότι το 75% των Falasha δεν γνωρίζουν ούτε να γράφουν ούτε να διαβάζουν εβραϊκά!

Απόγονοι των Falasha θεωρούνται οι Falasha Mura, οι οποίοι όμως, εκτός λίγων εξαιρέσεων, έχουν χριστιανική πίστη και αυτό δημιουργεί αναταραχή στην ΙουδαιοΑιθιοπική κοινότητα, καθώς οι πνευματικοί ηγέτες των Falasha δεν τους αναγνωρίζουν ως Ιουδαίους.
Το 2007, ο υπουργός εσωτερικών του Ισραήλ, Meir Sheetrit, (φωτο) αντιμετώπισε κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά, αφότου πρότεινε την πολιτική της διακοπής χορήγησης άδειας στους Falasha Mura, για να έλθουν προς τη χώρα. Ενώ οι ραββινικές αρχές θεωρούν τους Falash mura "αρκετά εβραίους" ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις για την ισραηλινή υπηκοότητα, ο Sheetrit είπε ότι δεν είναι πραγματικά εβραίοι και είχαν αφεθεί μόνο λόγω της «πολιτικής ορθότητας».
Στις παρατηρήσεις που εξόργισαν τη μεγάλη κοινότητα Falasha ήδη στο Ισραήλ, υπονόησε ότι οι Αιθίοπες υπερχρέωναν το κράτος αφήνοντας τις οικονομικές δυσκολίες του τόπου γεννήσεώς τους και απολαμβάνοντας άνετες νέες ζωές στο Ισραήλ.
«Ποιος τους χρειάζεται;» είπε σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «The Jerusalem Post». «Είναι όλοι οι Χριστιανοί. Πρέπει να φροντίσουμε το μέλλον του Ισραήλ και αυτή η μετανάστευση δεν θα τελειώσει ποτέ.»
Στο Ισραήλ δεν αμφιβάλουν για τους πρώτους Falasha που ήλθαν, αλλά για αυτή την νέα ομάδα, που αυτοαποκαλείται Falasha Mura. Αυτοί ήταν Αιθίοπες που ζουν ένα χριστιανικό τρόπο ζωής, αλλά όπως εκείνοι υποστηρίζουν, αναγκάσθηκαν να προσηλυτιστούν στο χριστιανισμό από τον Ιουδαϊσμό.
Τα σχόλιά του Υπουργού καταγγέλθηκαν ως ρατσιστικά από τα ανώτερα μέλη της κοινότητας Falasha που επισήμαναν ότι οι Εβραίοι από τις χώρες λευκών είχαν την άδεια να έρθουν στο Ισραήλ χωρίς οποιαδήποτε ερώτηση από τις αρχές.
«Ο τρόπος που εκφράζεται ότι έχει μια μυρωδιά ρατσισμού γι’ αυτό επειδή δεν θα έκανε τέτοιες δηλώσεις σε οποιουσδήποτε άλλους μετανάστες από την Αμερική ή τη Ρωσία,» είπε ο Avraham Neguise, πρόεδρος των αντιπροσώπων των αιθιοπικών μεταναστευτικών οργανώσεων στο Ισραήλ.
«Τα σχόλιά του είναι απαράδεκτα και ανεύθυνα. Το κράτος του Ισραήλ είναι το σπίτι για κάθε Εβραίο και όχι το ιδιωτικό σπίτι του υπουργού.
“Αυτοί οι άνθρωποι έχουν περιγραφεί και έχουν προσδιοριστεί ως τμήμα της εβραϊκής αιθιοπικής κοινότητας από το κεντρικό ραββινάτο. Είναι το αίμα μας, η σάρκα μας και τα κόκκαλά μας.»
Αιθίοπες που έρχονται στο Ισραήλ παραπονιούνται συχνά ότι δεν μπορούν να βρουν καλές εργασίες και αντιμετωπίζουν διακρίσεις.
(Στην φωτογραφία Falasha σφουγγαρίζουν το πάτωμα Συναγωγής στο Δυτικό Τείχος στην Ιερουσαλήμ.)
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το Ισραήλ επιβάλλει μια ποσόστωση 600 Falasha να επιτρέπεται να μπουν στο Ισραήλ κάθε μήνα.
Άλλοι θεωρούν ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε τους Falasha κυνικά για να τονώσει τον πληθυσμό ως τμήμα της δημογραφικής μάχης με τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι έχουν ένα υψηλό ποσοστό γέννησης.
Ο ισχυρισμός ήταν αρκετά ισχυρός για να πείσει τις ισραηλινές ραββινικές αρχές στη δεκαετία του '80 και τη δεκαετία του '90 όταν 90.000 Falasha επιτράπηκε να εισέλθουν στο Ισραήλ.
By Tim Butcher in Jerusalem (Πηγη: Φιλοπατρία blog)
Οι Falasha θεωρούνται μία "χαμένη φυλή του Ισραήλ" και ότι πριν χρόνια οδοιπόρησαν προς το νότο και εγκαταστάθηκαν στο κέρας της Αφρικής..
--------------------------
Άλλη μία φυλή της Αφρικής που θεωρούνται κι αυτοί "χαμένη φυλή του Ισραήλ" είναι οι "Lemba" της Νοτίου Αφρικής. (Πηγή: ΟΟΔΕ )
Ο Tudor Parfitt, πρωταγωνιστής του ντοκυμανταίρ της NOVA "Οι Χαμένες Φυλές του Ισραήλ", ταξίδεψε σε όλη την Νότιο Αφρική για να μελετήσει τις ασυνήθιστες παραδόσεις αυτής της μαύρης Αφρικανικής φυλής που ονομάζεται Lemba.
Αυτή η ομάδα, που ομιλεί την διάλεκτο Bantu έχει δηλώσει πως έχει Εβραϊκή γενεαλογία, και τηρεί πολλές Σημιτικές παραδόσεις, όπως είναι οι περιορισμοί της ειδικής διατροφής τύπου «κόσερ» και πρακτικές σφαγής ζώων, τις τελετές περιτομής, αυστηρούς κανόνες που απαγορεύουν μικτούς γάμους, καθώς και ονόματα φατριών που ηχούν Σημιτικά.
Ο Parfitt έμεινε πολλούς μήνες με τους Lemba, γνωρίζοντας τους φυλετικούς και θρησκευτικούς ηγέτες τους, και παρατηρώντας μερικές από τις πιο ιερές τελετές τους. (Στην φωτο σφαγή βοδιού για τελετουργικούς σκοπούς - κάτι που, όπως λέγεται, δεν συναντάται στην Αφρική)
Έφτασε στο συμπέρασμα πως η καταγωγή πολλών παραδόσεων των Lemba ήταν πράγματι Σημιτική, και όχι Αφρικανική.
Όμως, από τα διαθέσιμα ιστορικά και ανθρωπολογικά στοιχεία, ήταν αδύνατον να διακρίνει αν αυτές οι παραδόσεις προήλθαν από Ισλαμικές ή Εβραϊκές πηγές. Θα χρειαζόταν να γίνουν μελέτες του χρωμοσώματος «Υ» για να μπορέσει να εμβαθύνει στην λεπτομέρεια αυτή της καταγωγής.
Λίγα χρόνια μετά τα ταξίδια του, ο Parfitt συνεργάσθηκε με μια ομάδα από το Κέντρο Γενετικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου, η οποία συνέλεξε δείγματα DNA από Εβραίους Bantu (Αφρικής), από Υεμένη (Άραβες), και από Εβραίους Σεφαρδί και Ασκενάζι (συμπερλαμβανομένων και των Cohanim από τις δύο κοινότητες), για να συγκρίνει τον βαθμό ομοιότητας που υπάρχει σε κάθε μια από αυτές τις ομάδες. για να αναζητήσει ένα γενετικό παράλληλο στις προφορικές παραδόσεις των Lemba περί Εβραϊκής καταγωγής.
Σε μια συνέντευξη με την ΝOVA, το μέλος της ομάδας Δρ. David Goldstein σχολιάζοντας τα ευρήματα της ομάδας αυτής, μεταξύ άλλων είπε: "Κάτι λιγότερο από έναν στους 10 Lemba που εξετάσαμε είχε αυτό το ιδιαίτερο τύπο χρωμοσώματος «Υ», που φαίνεται πως είναι «υπογραφή» Εβραϊκής γενεαλογίας.
Αυτό που μας δείχνει αυτή η μελέτη είναι πως οι Lemba – και συγκεκριμένα κάποια μέλη της υπο-φατρίας των Buba – φαίνεται να έχουν προγονικό σύνδεσμο με Ιουδαϊκούς πληθυσμούς. Σαν μια προφορική ιστορία, μόνο που είναι γραμμένη με τα γράμματα του DNA τους, το χρωμοσωμα «Υ» των Lemba παραδίδει μια ζωντανή καταγραφή του παρελθόντος, από πατέρα σε υιό.
------------------------
Εκτός των Αφρικανο - Ιουδαίων υπάρχουν ακόμα και Ίνκας Ιουδαίοι!
Μάλιστα! Πρόκειται για τους B'nai Moshe (Τα Παιδιά του Μωυσή στα εβραικά) γνωστοί και ως οι Ίνκας Ιουδαίοι.
Πρόκειται για μία κοινότητα 1.000 περίπου ατόμων, στην πόλη Trujillo του Περού, οι περισσότεροι από τους οποίους, γύρω στα 700 άτομα, έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Ισραήλ.
Οι Ίνκας Ιουδαίοι, δεν θεωρούνται "χαμένη φυλή", καθώς ΟΛΟΙ ήταν ντόπιοι που προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαισμό την δεκαετία του1960, πρώτα από έναν Περουβιανό που εγκατέλειψε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και ασπάστηκε τον Ιουδιασμό και μίλησε στους κατοίκους της Trujillo. Μετά ανέλαβαν οι ραββίνοι από το Ισραήλ.
---------------
Ο Εβραίος Υπουργός Sheetrit έκανε συγκλονιστικές και αποκαλυπτικές δηλώσεις το 2007, στην εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», σχετικά με τους μαζικούς επαναπατρισμούς των "χαμένων Ιουδαίων".
Είπε, μεταξύ άλλων (πηγή: blog Φιλοπατρία): «Είναι καιρός να έρχονται μόνο οι Εβραίοι στο Ισραήλ»!! Δήλωσε ότι συγκλονίστηκε ανακαλύπτοντας στατιστικές για τον αριθμό των μη Εβραίων που ζουν στη χώρα και ζήτησε μια νέα συζήτηση σχετικά με το νόμο της επιστροφής. «Εάν δεν συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα τώρα, μέσα σε μερικά έτη το Ισραήλ δεν θα είναι πλέον το κράτος των Εβραίων».. ("Ιουδαίοι μείνετε Ιουδαίοι! Μην ανακατεύεστε με "άλλους", λέει η δημοσίευση στην εφημερίδα. Τι είπατε; Ρατσιστικό; )
«Εβδομήντα τοις εκατό των μεταναστών από την πρώην Σοβιετική Ένωση δεν είναι εβραίοι, οι Falasha Mura συνεχίζουν να εισρέουν από την Αιθιοπία, οι εβραϊκές οργανώσεις περιπλανώνται τον κόσμο και φέρνουν εδώ τους εν μέρει-Εβραίους από όλα τα είδη των φυλών, χιλιάδες παράνομοι κάτοικοι από την παλαιστινιακή αρχή ζουν και εργάζονται εδώ συνεχώς, και χιλιάδες Αφρικανοί διεισδύουν στο Ισραήλ, όταν μόνο μια μειοψηφία είναι πρόσφυγες από το Νταρφούρ,» δήλωσε...
«Επιστρέψαμε στην πατρίδα μας μετά από 2.000 έτη στην εξορία προκειμένου να χτιστεί ένα εβραϊκό, σιωνιστικό κράτος εδώ, όχι μια χώρα λεγεώνα των ξένων", κατέληξε ο Υπουργός.
----------------------------------
Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε την εβραική οργάνωση "Shavei Israel" ("Επίστρεψε Ισραήλ"), να έχει αναλάβει την επιστροφή "χαμένων Ιουδαίων" αλλά και "χαμένων φυλών" από τα διάφορα μέρη του πλανήτη (αν και όχι όλα...) πίσω στην Γη του Ισραήλ.
Στο έργο του επαναπατρισμού όμως των Ιουδαίων, έχουν επιδοθεί και πολλές χριστιανικές οργανώσεις!
Η πιο γνωστή ακούει στο όνομα «Ebenezer - Operation Exodus» («Έβεν Έζερ - Επιχείρηση Έξοδος") και αποτελεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, μία διαδογματική χριστιανική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1991 από τον Ελβετό επιχειρηματία, και μόνιμο κάτοικο Αγγλίας, Gustav Scheller, με σκοπό να δοθεί βοήθεια στον εβραϊκό λαό να επιστρέψει το Ισραήλ από τα εδάφη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Από την ίδρυσή της, η Ebenezer έχει βοηθήσει περισσότερους από 120.000 εβραίους να πραγματοποιήσουν την aliyah (επιστροφή στο Ισραήλ) από τη θάλασσα, και τον αέρα με την βοήθεια των επίσημων αερογραμμών του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τον Gustav Scheller (φωτο), το 1982, ο Θεός του φανέρωσε το «σχέδιο Του να φέρει τον Εβραϊκό λαό πίσω στο Ισραήλ», και ότι θα τον χρησιμοποιούσε για να βοηθήσει. «Το 1991, μου μίλησε ο Κύριος στην Ιερουσαλήμ», λέει ο Gustav: "Τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να βοηθάς τους ανθρώπους μου να επιστρέψουν από τη γη του Βορρά.".
Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται σε τέτοιες οργανώσεις είναι πεπεισμένοι ότι επιτελούν «έργο Θεού»!
Και ότι συντελούν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των προφητειών της Βίβλου!
Γράφει ο Γερμανός προτεστάντης Joachim Langhammer στο βιβλίο του (1998) «Τι θα απογίνει ο κόσμος μας;»: «Κατά την βιβλική προφητεία η λύτρωση του Ισραήλ διαδράμει κατ’ αρχάς εξωτερικά με την συγκέντρωση, επιστροφή και ανασύσταση του Ισραήλ. Με αυτά θα γίνει κάποτε και η εσωτερική ανασύσταση δια του Αγίου Πνεύματος. Όπως είδαμε η συνάθροιση του Ισραήλ είναι σήμερα ακόμη σε πλήρη εξέλιξη. Για αυτό υπάρχει μία μόνο εξήγηση: Ο ΚΥΡΙΟΣ συγκεντρώνει τον λαό Του στην Αγία Γη, διότι ο Μεσσίας έρχεται γρήγορα! Η ανοδική πορεία του λαού Ισραήλ - έξω από την διασπορά και πίσω στην Αγία Γη – μας παραπέμπει άμεσα στον Μεσσία. Όταν όμως έρθει ο Μεσσίας ο λαός Του θα πρέπει να είναι στην γη (Ιεζ. 39:28)»!
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
---Ο Κύριος συγκεντρώνει τον "λαό Του" ή οι εβραικές οργανώσεις, το επίσημο κράτος του Ισραήλ και οι πάντα πρόθυμες πολυπληθείς χριστιανικές φιλο-σιωνιστικές οργανώσεις του "δυτικού κόσμου";
--- Γιατί το έργο αυτό (του κράτους ή "του Θεού" ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας), δεν γίνεται μεταξύ Ιουδαίων και "Ιουδαίων" της διασποράς που βρίσκονται σε άλλες ανεπτυγμένες "δυτικές" χώρες και περιοχές, παρά μόνο υπάρχει κινητικότητα στις φτωχές και υπανάπτυκτες χώρες; Στις χώρες της π. ΕΣΣΔ, στην Αιθιοπία, στην Ινδία, στο Περού κλπ
---Γιατί δεν επιτρέφουν "τα παιδιά του Ισραήλ" από χώρες που έχουν μεγάλες και πανίσχυρες κοινότητες; Στις ΗΠΑ αριθμούν 5.275.000 (2006) - όσο ένα Ισραήλ ακόμα!!! -, στην Γαλλία 652.000, στον Καναδά 372.000, στην Μ. Βρετανία 297.000 κλπ
Γιατί ενώ τρέχουν στις ζούγκλες και στις ερήμους για τριακόσια - πεντακόσια άτομα, αδιαφορούν για τις μεγάλες "δεξαμένες" Ιουδαικού πληθυσμού σε αυτές τις χώρες;
--- Μήπως το θέμα είναι να μαζέψουμε "λαό" για να υποσκελιστεί ο πολυάριθμος αραβικός πληθυσμός, (οι οποίοι γεννάνε συνεχώς!);
Ή μήπως το θέμα είναι η στρατολόγηση πρόθυμων υπηρετών, στρατιωτών (κάτι σαν φτηνό και φρέσκο "κρέας";) για τις ανάγκες του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ;
Στο να επιτευχθούν τα σχέδια των "πατέρων" του σιωνιστικού κινήματος, για καθάρισμα της "Αγίας Γης" από τους "φτωχούς" (αραβικός πληθυσμός) και την μεταφοράς τους "κάπου αλλού".
Θυμηθείτε τα λόγια του Yosef Weitz: "Για το σχέδιο της μεταφοράς θα βρούμε χρήματα, πολλά χρήματα. Μόνο μετά από αυτή τη μεταφορά, θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε εκατομμύρια αδελφών μας, και να βάλουμε τέλος στο εβραϊκό ζήτημα.Δεν υπάρχει άλλος δρόμος..."
---Όλα αυτά αποτελούν "έργο Θεού", για το οποίο πασχίζουν οι χριστιανοί των διαφόρων οργανώσεων, εκκλησιών και δογματικών αποχρώσεων;
----Γνωρίζουν τα εγκλήματα, τις βιαιότητες, τις εκκαθαρίσεις, τις αρπαγές περιουσιών και τις συνεχιζόμενες αδικίες κατά των Παλαιστινίων και του "φτωχού" αραβικού πληθυσμού από το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ και σιωπούν ή ακόμα επικροτούν (!), γιατί έτσι επιτελείται το "έργο του Θεού";;;
Ο Αμερικάνος Pat Robertson, παραδείγματος χάριν, (φωτο) ένας από τους μεγαλύτερους "τηλευαγγελιστές" (και με επιρροή φυσικά στα πολιτικά δρώμενα των ΗΠΑ) είπε: «Η κυριαρχία του Ισραήλ στην Αγία Γη πρέπει να διατηρηθεί με κάθε κόστος».
--- Κλείνουν ακόμα τα αυτιά τους και τα μάτια τους ακόμα και όταν αδικούνται χριστιανοί από το κράτος του Ισραήλ;;; Η ύψιστη παράνοια!!! Δεν είναι ξεκάθαρο από τα παραπάνω ότι το κράτος το ενδιαφέρει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ -οι επαναπατριζόμενοι να είναι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα. Ο ορεισίβιος Περουβιανός Ίνκας μπορεί να απολαύσει ΟΛΑ τα προνόμια που δίνει το Ισραηλίτικο κράτος σε όσους πέρνουν τρένα και καράβια και κάνουν την "aliyah", εφόσον όμως ασπασθεί την Ιουδαική θρησκεία, την ίδια στιγμή που ο Εβραίος αποκλείεται γιατί έγινε χριστιανός;;!!! (αν και τελευταία κάτι μάλλον, άλλαξε, ύστερα από σκληρούς δικαστικούς αγώνες των "Μεσσιανικών Ιουδαίων"). Και βέβαια οι Falasha Mura αντιμετωπίζουν εχθρότητα και ρατσιστική συμπεριφορά, μόνο και μόνο γιατί είναι "ύποπτοι ότι παραμένουν χριστιανοί... Και αυτό είναι "έργο Θεού";;;
---Οι φιλο-σιωνιστικές χριστιανικές οργανώσεις διακηρύττουν ότι η επιστροφή των Ιουδαίων στην "Αγία Γη" είναι σημάδι ότι ο "Μεσσίας έρχεται"! Το ερώτημα όμως είναι ΠΟΙΟΣ Μεσσίας έρχεται;
Ο αληθινός Μεσσίας για τους χριστιανούς είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Για Αυτόν όμως οι χριστιανοί σιωνιστές και λοιποί φιλοεβραίοι χριστιανοί ΔΕΝ μιλάνε! Το "έργο του Θεού" για αυτούς είναι ένα. Να πείσουν όσους γίνεται περισότερους "χαμένους Ιουδαίους" να επιστρέψουν "σπίτι".
Για αυτό οι προσευχές τους, όπως αυτή που έλαβε χώρα το 2006, από την οργάνωση "Ebenezer", ήταν "να ζητήσουμε συγνώμη" (πέφτοντας στα γόνατα!) για τον "χριστιανικό αντισημιτισμό" και να παρακαλέσουμε "να επιστρέψει ο αρχαίος λαός του Θεού", από όλα τα έθνη στην υποσχεμένη Γη και να "εκπληρωθεί ο Λόγος του Θεού" (από το επίσημο ενημερωτικό τεύχος της οργάνωσης - Καλοκαίρι 2006)...
---Αυτή είναι η προσευχή και ο αγώνας των χριστιανών; Ο ΚΥΡΙΟΣ είπε "κηρύξατε το Ευαγγέλιο" (Μάρκος 16:15), ενώ ο Απόστολος Παύλος έλεγε: "Επειδή, δεν ντρέπομαι, βέβαια, το ευαγγέλιο του Χριστού· για τον λόγο ότι, είναι δύναμη Θεού προς σωτηρία σε κάθε έναν που πιστεύει, και στον Ιουδαίο, πρώτα, και στον Έλληνα" (Ρωμαίους 1:16).
Οι απόστολοι και οι πρώτοι χριστιανοί κήρυτταν με παρρησία τον Κύριο Ιησού Χριστό. Δεν "χαιδεύανε αυτιά". Και αυτό το πληρώσανε με βασανισμούς και θανατώσεις από την Ιουδαική θρησκευτική ηγεσία.
«Και όταν τους έφεραν, (τους αποστόλους) τους έστησαν μέσα στο συνέδριο· και ο αρχιερέας τούς ρώτησε, λέγοντας: Δεν σας παραγγείλαμε ρητά να μη διδάσκετε σε τούτο το όνομα; Και δέστε, γεμίσατε την Ιερουσαλήμ από τη διδασκαλία σας, και θέλετε να φέρετε επάνω μας το αίμα αυτού τού ανθρώπου (του Ιησού). Και αποκρινόμενος ο Πέτρος και οι απόστολοι, είπαν: Πρέπει να πειθαρχούμε στον Θεό μάλλον παρά στους ανθρώπους. Ο Θεός των πατέρων μας ανέστησε τον Ιησού, που εσείς θανατώσατε, αφού τον κρεμάσατε επάνω σε ξύλο». (Πράξεις 5:27,28)
----Είναι τέλος σίγουρο ότι η επιστροφή των "χαμένων Ιουδαίων" είναι έργο του ΘΕΟΥ και όχι άλλου;
Προσέξτε τι έγραφε, ένας από τους αρχαίους Πατέρες της Εκκλησίας, ο Ιππόλυτος Ρώμης (180-230 μ.Χ.): σχετικά με τον Αντίχριστο"...Διότι θέλει να εξομοιωθεί σε όλα ο Πλάνος τον Υιό του Θεού. Λέων ο Χριστός , λέων θα είναι και ο Αντίχριστος. Βασιλεύς ο Χριστός , και βασιλεύς επίγειος ο Αντίχριστος. Φάνηκε ως αρνίο ο Σωτήρας , και αυτός ομοίως θα εμφανιστεί σαν αρνίο, εσωτερικά όμως θα είναι λύκος. Περιτμημένος ήρθε ο Σωτήρας στον κόσμο, και αυτός ομοίως περιτμημένος θα έλθει (δηλ. θα είναι Ιουδαίος). Απέστειλε ο Κύριος τους αποστόλους σε όλα τα έθνη, και αυτός ομοίως θα στείλει ψευδαποστόλους. Σύναξε τα διασκορπισμένα πρόβατα ο Σωτήρας, και αυτός [ο Αντίχριστος] ομοίως θα επισυνάξει τον διασκορπισμένο λαό των Ιουδαίων. Έδωκε ο Κύριος σφραγίδα σε όσους πιστεύουν σε αυτόν, και αυτός ομοίως θα δώσει. Με ανθρώπινο σχήμα φάνηκε ο Κύριος, και αυτός με ανθρώπινο σχήμα θα έλθει. Ανάστησε ο Σωτήρας και απόδειξε την άγια σάρκα του σε Ναό, και αυτός θα αναστήσει τον λίθινο ναό στα Ιεροσόλυμα. Και αυτά τα πλανεμένα του τεχνάσματα τα δηλώνουμε τώρα, ώστε να τα ξεφύγουμε" (ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, 6).
Σε άλλο σημείο λέει: "Ο Αντίχριστος ο εγειρόμενος, ος και αυτός την Ιουδαίων βασιλείαν αναστήσει" (ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, 25, μετάφραση από το περιοδικό "Ερευνητής της Αλήθειας", τεύχος 27 ολόκληρο άρθρο ΕΔΩ).
Μήπως οι πρώτοι χριστιανοί, δεν είχαν τέτοια "αποκάλυψη" που έχουν σήμερα πολλοί χριστιανοί της Δύσης. ΔΕΝ περίμεναν τον Θεό να ξαναδημιουργήσει κράτος του Ισραήλ, ούτε υποστήριζαν κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα την επανασύσταση του Ισραήλ, την επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη, και την επανοικοδόμηση του Ιουδαικού Ναού την θεωρούσαν ότι θα είναι έργο του διαβόλου και του Αντίχριστου;;;!
--- Και κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό.
Πόση αλήθεια έχει η θεωρία ότι "ο αρχαίος λαός του Θεού" συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα, στο πρόσωπο ΟΛΩΝ των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ Εβραίων, και αυτών που ζουν στο Ισραήλ και εκείνων της διασποράς;
Γράφει το περιοδικό "ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ" (τεύχος 4) στο άρθρο "Η συνομωσία της 13ης φυλής του Ισραήλ" :
Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός».
Στην πραγματίκότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων.
Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την ανατολική Ευρώπη.
Οι Σεφαραδίτες, κατά κοινή παραδοχή, κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, που περιγράφονται στη Βίβλο. Είναι σημιτικής καταγωγής και συνεπώς φυλετικά συγγενείς με τους Αραβες: η μόνη διαφορά τους είναι η θρησκεία. (Στην πάνω φωτογραφία: Σεφαριδίτες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης στην αρχές του 19ου αιώνα).
Αντίθετα οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν και το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν μυστηριώδη καταγωγή.
Σύμφωνα με αρκετούς ιστορικούς οι Ασκενάζι Εβραίοι δεν υπήρχαν πριν από 1200 χρόνια. Από πού λοιπόν εμφανίστηκαν;
Το μυστήριο της εμφάνισης των πολυάριθμων Ασκενάζι Εβραίων της ανατολικής Ευρώπης ξεδιαλύθηκε, όταν οι ιστορικοί απέδωσαν την προέλευση τους στον εξιουδάϊσμό των Χαζάρων, μιας τουρκικής φυλής που ίδρυσε για αρκετούς αιώνες μια ισχυρή μεσαιωνική αυτοκρατορία μεταξύ Κασπίας και Μαύρης Θάλασσας.
Οι Χαζάροι, .... δεν αποτελούν μονάχα την «13η φυλή του Ισραήλ», αλλά και το 90% των σημερινών Εβραίων!

---Παρακάτω γράφει το άρθρο: "Δεν είναι μόνον οι θρησκευόμενοι Εβραίοι (σχεδόν το 5% του πληθυσμού στο Ισραήλ) που πιστεύουν (σ.σ. ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού) . Ακόμη και οι αθεϊστές και οι μη θρησκευόμενοι Εβραίοι διεκδικούν αυτή την τιμή. Αυτοί που λένε πρώτοι πως «είμαστε ο εκλεκτός λαός του Θεού» είναι οι σιωνιστές και συχνά (φιλομαρξιστές) Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι το κάνουν για πολιτικούς λόγους, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία σταγόνα βιβλικού εβραϊκού αίματος μέσα τους.
Ιστορικά οι Πολωνοί και οι Ρώσοι Ασκενάζι Εβραίοι υποστήριζαν και προώθησαν τον κομμουνισμό στις χώρες που τους φιλοξενούσαν....Το σύστημα των Κιμπούτς (Kibbutz) που εφαρμόστηκε πετυχημένα στο Ισραήλ, είναι μια φιλομαρξιστική ιδέα, προερχόμενη από τους Ασκενάζι Εβραίους που μετανάστευσαν από την Πολωνία και τη Ρωσία. (Στις φωτογραφίες διάσημοι Ασκενάζι Εβραίοι: Leon Trotsky, Sigmund Freud, Albert Einstein, )
Στα τέλη του 19ου αιώνα μεγάλος αριθμός από αυτούς τους φιλοκομμουνιστές Εβραίους βρέθηκαν στη Γερμανία, στα Βαλκάνια και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Εξ αιτίας της ανάμειξης τους στα πολιτικά ζητήματα στη Ρωσία, οι Ασκενάζι Εβραίοι έγιναν στόχος διώξεων από τους Τσάρους.
Αυτές οι διώξεις και τα πογκρόμ ώθησαν αυτούς τους φιλοκομμουνιστές Εβραίους σε μετανάστευση. Κάποιοι πήγαν στην Παλαιστίνη. Κάποιοι στη λατινική Αμερική. Ο κυριότερος ωστόσο όγκος των Ασκενάζι φιλοκομμουνιστών Εβραίων κατευθύνθηκε στις ΗΠΑ, όπου και υποστήριζε μαζικά το Δημοκρατικό Κόμμα. Οι Δεξιοί (Ρεπουμπλικάνοι) των ΗΠΑ υποστηρίζουν πως σήμερα το 60% της χρηματοδότησης του δημοκρατικού κόμματος στις ΗΙΙΑ προέρχεται από εβραϊκές πηγές…. .
Πριν το Ισραήλ γίνει κράτος το 1948, οι Εβραίοι ανά τον κόσμο, παρασύρθηκαν από την σιωνιστική προπαγάνδα ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να γίνει «πατρίδα» κι ένα καταφύγιο για όλους τους κατατρεγμένους Εβραίους, μια πραγματικά δημοκρατική χώρα και η εκπλήρωση των προφητειών της Βίβλου.
Από το 1967 μέχρι το 1970, σε μια περίοδο έξαρσης του εβραϊκού πατριωτικού αισθήματος, περίπου 50.000 Αμερικανοεβραίοι παρασύρθηκαν από την σιωνιστική προπαγάνδα και μετανάστευσαν στην «Γη της Επαγγελίας», στο Ισραήλ.
Από αυτούς το 80% επέστρεψαν μετανιωμένοι έπειτα από λίγα χρόνια στις ΗΠΑ.
Ο Jack Bernstein, ένας Αμερικανοεβραίος, (συγγραφέας του βιβλίου "Στο Ρατσιστικό Μαρξιστικό Ισραήλ" - "In Racist Marxist Israel") που έκανε το λάθος να μεταναστεύσει στη »γη της επαγγελίας» καταγγέλλει το «ρατσιστικό-φασιστο-μαρξισιικό» Ισραήλ, που κυβερνάται από τους πρώην Χαζάρους Ασκενάζι.
Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στο ρατσιστικό Ισραήλ. … Την δεύτερη επιλογή την είχαν οι Ασκενάζι Εβραίοι από την Ευρώπη, ειδικά εκείνοι που είχαν παντρευτεί Ασκενάζι από το Ισραήλ. Τρίτοι έρχονται οι Ασκενάζι από τις ΗΠΑ. Μετά οι Σεφαραδίτες Εβραίοι και τέλος οι μουσουλμάνοι Αραβες, οι Χριστιανοί και οι Δρούζοι...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου